Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אופן קביעת מספרי הרישוי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6192 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמתי לב כי יש הגיון מסוים בקביעת שתי הספרות האחרונות של מספרי הרישוי בארץ: ברכבים של שנות השמונים שתי ספרות האחרונות (דוגמת 89) זה שנת דגם, החל משנות ה-90 מספרים דוגמת 02, 04 נקבעו ליבואנים שונים, אח"כ בלי הגיון הנראה לעין חולקו מספרים המסתיימים ב-10 עד שלושים ומשהו. בשנות האלפיים חולקו מספרים המסתיימים ב-5X וב-6X (ראיתי כבר XX-XXX-69). המספרים שמסתיימים ב-00 זה ייבוא אישי, 01- רכב ציבורי (אוטובוס), 25-מונית. אף פעם לא ראיתי מספרים המסתיימים ב-4X, ב-7X וב-9X.

האם למישהו יש נתונים יותר מדויקים (או טבלה) של אופן קביעת המספרים? האם לפי מספר הרישוי אדם פשוט שאינו מחובר למחשב המשטרה יכול לזהות את שנת הייצור למשל?

פורסם

היו בפורום כמה שרשורים הסוקרים את הסיומות של מספרי הרישוי, אני מציע לך שתעשה חיפוש. בכל אופן, 77 היא סיומת של רכב ממשלתי (זה היה כך עד לפני כ-5 שנים אאל"ט). נדמה לי גם שראיתי סיומת 70 על כמה מכוניות חדשות לחלוטין, אבל אני לא בטוח.

פורסם

בבקשה.

הקובץ לא מדוייק ב100%, ואכן נצפו רכבים דנדשים עם סיומת 70.

סיומות.doc

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6192 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...