Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6201 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,הA4 שלי סגרה 200K אתמול ואני רוצה להעביר אותה טיפול האם יש מוסך ממולץ באיזור המרכז או שהכי טוב ללכת למוסך של צ'מפיון מוטורס?

סיאט איביזה 1.2 TSI 2011

אופל קורסה 1.4 2013

סובארו B4 2009 2.0

פורסם

לפי מה שהבנתי מסבא שלי (הבעלים הקודמים של האוטו) המוסכים המורשים של צ'מפיון שוחטים במחיר אז אם ישנו מוסך מומלץ שאינו מורשה יבואן ומתעסק ברכבי אודי מספר שנים טובות אני אעדיף אותו

סיאט איביזה 1.2 TSI 2011

אופל קורסה 1.4 2013

סובארו B4 2009 2.0

פורסם

ממליץ לך על מוסך רון (שבעליו רון הינו גם חבר הפורום) - מוסך שאינו מורשה יבואן אך מתמחה ברכבים הנ"ל, שאתרו :

http://rongarage.co.il/main.html

אם הנך חפץ בכל זאת במוסך מורשה יבואן (למרות שאני חושב שזה מיותר ושמוסך רון יענה על כל ציפיותיך) - ממליץ על מוסך

פליקס, בת"א, רח' טברסקי 5.

alfa 156 2.5.

פורסם

מכיוון שלסבי יש ניסיון רע מאוד עם הסניף של פליקס בהרצליה (פשוט חייבו חיובים אסטרונומיים מבלי לתקן דבר) אני לפליקס לא מתקרב

ובגלל כל ההמלצות החמות אני חושב שאגש למוסך רון.

השאלה היחידה שלי היא האם יכולה להיווצר בעיה כלשהי מכיוון שהמוסך אינו מורשה יבואן?

סיאט איביזה 1.2 TSI 2011

אופל קורסה 1.4 2013

סובארו B4 2009 2.0

פורסם

לחבר שלי לפני שבועיים נאמר במוסך צמפיון בתל אביב כי חיבבים להחליף רדיאטור סתום תמורת 2000 שקלים (פאסאט 1.8). כאשר פנה למוסך לא מורשה אבל באמת מתמחה ברכבים אז התברר שהיה צריך להחליף טרמוסטט שעלה 105 שקלים. לכן מוסך מורשה לא תמיד מוסך מומחה.

מוסך רון! מוניטין מדבר בעד עצמו.

פורסם

איזה אחריות יבואן הרכב כבר 12 שנה על הכביש :-D

בעקבות ההמלצות החמות שלכם אני אחסוך קצת כסף ואגש למוסך רון לביצוע הטיפול הדרוש.

באותה נשימה, היום דפקתי את האוטו בכניסה לחנייה (לא הצד החזק שלי) והתוצה היא שיפשוף ממש מכוער בדלת הנהג ומכה קלה בפח.

אז השאלה שלי היא האם אתם מכירים צבעי/פחח רכב שיסדר את העניין במחיר הוגן? או שבמקרה של שפשוף כזה עדיף לצבוע לבד עם ספריי?

סיאט איביזה 1.2 TSI 2011

אופל קורסה 1.4 2013

סובארו B4 2009 2.0

• תוכן חדש...