Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6195 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השבוע קיבלתי מבן דוד שלי מגבר 2 ערוצים של חברת ETON מדגם PA2802 לא מצאתי עליו שום נתון אז אני מניח שבגלל שזה ETON הוא לא רע וניתן לנצל אותו ברכב שלי, עכשיו קומפוננט זה מה שחסר לי כרגע בעבר היה לי מורל הוא היה לא רע אבל לא אהבתי את הבאס בו , למישהו יש המלצה על סט קומפוננט שיעבוד טוב עם המגבר הזה עד מחיר של 2500 +- ש"ח לא כולל עבודה! מידה 6 וחצי.

ואם מישהו יכול למצוא לי קצת נתונים על המגבר הזה אני אשמח! (חיפשתי לא בהצלחה מרובה...)

תודה לכל העוזרים!

פורסם

איזה מורל היה לך ?

ברמה הזו כדאי מאוד שתשמע את הסט לפני שאתה קונה

סינפוני/מורל/HAT כולם יכולים להתאים לך, הכל עניין של טעם

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אהב את המורל אבל לא את הבאסים של הסט = לקנות הייבריד אודיו קלארוס :-P

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

2 x 298 W

2 x 560 W

1 x 1192 W

אלה הנתונים של המגבר??? הוא ברמה הגבוהה של החברה או מדגם פתיחה?

את הקרלוס שמעתי ולא הכי אהבתי באס טוב אבל טוויטר לא מספיק מפורט וחד לטעמי, יש עוד המלצות בבקשה?

והיה לי מורל דוטק

פורסם

מגבר מפלצתי ואיכותי מהרמה הגבוהה של ETON

http://ampguts.realmofexcursion.com/Eton_PA_2802/

היו מוכרים אותו בצ'יפר פעם ב 4200 שח

המגבר הזה מעולה להגברה של קומפוננט 3WAY פסיבי או סאב חזק

עם המגבר הזה אתה יכול פחות או יותר להגביר איזה סט שמתחשק לך והוא לא יתאמץ אפילו

• תוכן חדש...