Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6213 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה ההבדל בין הw505 לw502 ?

עשיתי חיפוש בזאפ התקשרתי לכמה אנשים הם אמרו לי שאין להם את ה505w ויש את ה502w

האם ניתן רק להזמין אותו מחו'ל ?

ובכללית איך המכשיר?

תודה.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אהלן.

אני לא מכיר ממש את מכשירי הדאבל דין ואת ההבדלים בינהם ואין לי אלא לראות באתר היצרן את הספציפיקציות והפיצ'רים שיש לכל אחד מהם.

לגבי הW505 אותו יש אצל אלי [tzahi85] [אתה יכול לפנות אליו בפרטי כדי לתאם איתו מפגש התרשמות]

מדובר במכשיר מעולה ומאד מאד מרשים.

קח בחשבון שלגבי ייבוא מחו"ל, אתה תאלץ לכייל את המכשיר במעבדה לקבלת רדיו אירופאי ולמולטי זון, תוספת של כ700-800 ש"ח.

פורסם

דברתי עם tzahi85 לפני כמה ימים הוא אמר לי שהוא הזמין את המכשיר מחו'ל

אני ממש מעוניין לקנות את זה בארץ הבעיה שכל מי שהתקשרתי אליו בזאפ אמר לי שאין את המכשיר הזה ויש את הw502

יש מישהו שיודע מאיפה אפשר לקנות אותו בארץ וכמה הוא עולה.

פורסם

אם ל"אפריל טקליין" לא תהיה תשובה עבורך כנראה שגם אתה תצטרך להזמין אותו מחו"ל. מצא את הטלפון שלהם בגוגל.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תודה

האמת קשה לי עם אנגלית אבל לפי מה שהבנתי התקשרתי היום לאפריל טקליין יש להם את ה505 וגם את ה502 ההבדל היחדי לפי מה שהם אומרים זה שב505 יש אתה הGPS עם יחידה כזאת שמכניסים לתוך המכשיר וזה ההבדל.

מבחינת סאונד המכשירים זהים

זה לפני מה שבן אדם שדיבר איתי אמר לי.

פורסם

הרבה הרבה יותר מדי :? אאל"ט ה 502 עולה בסביבות ה 8.5K :shock:

505 אני בכלל לא רוצה לדעת כמה יעלה.

אני לא בטוח שההבדלים ביניהם מסתכמים בGPS שנכנס פנימה, אני חושב שיש עוד כמה הבדלים. אפשר לעשות השוואה באתר של אלפיין.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
בסכומים האלו כבר עדיף לקנות 202 ולשדך לו 701 משומש :)

גורל במחירים האלו אתה יכול לעשות לו CARPC אחושרמוטה :idea: ולהנות מכל העולמות :arrow:

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

2 מערכות או אחת רצינית ביותר עם קצת עודף {בשביל להביא קוריאנית ביבוא אישי :wink:יש קוריאניות בארץ בכלל חוץ מרכבים :?:}

::FEEL THE {XS} power::

• תוכן חדש...