Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6213 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מסך עולה אלף שקל בערך,

חומרה למחשב עולה 1600 שקל בערך היום.

ספק עולה משהו כמו מאה דולר נגיד

כרטיס קול מחול עולה 50 דולר.

כבלים וחרטות

תגיע ל4500 שקל

בבסיסי.

מקלט GPS

מקלט BT

וכבליאדה

שלט וכו' נגיד 5500 שקל לפרוייקט יפה ומסודר.

פורסם
זה לא בדיוק 8.5K יותר באזור 6500-7000

בדקתי עכשיו בזאפ.

ה 202 \ 205 עולים סביב ה 6K.

502 מתחיל ב 8.4K, אפשר גם לקנות אותו במחיר מציאה של 11,880 ש"ח.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אהה, ברור, למה לא אמרת קודם :?

ה 505 עולה 900$ בארה"ב בחנות יקרה (woofersetc), שזה מתורגם ל 3.5K ש"ח. אני בטוח שמחנות פחות נחשבת אפשר למצוא אותו בפחות מ 3K.

אני לא מבקש מהיבואנים להיות חסידים ולמכור מוצרים במחיר עלות, אבל מכאן ועד למחיר המופרך והלא קשור למציאות יש הרבה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אבל ככה עובד כל השוק בישראל.

HU של 350 דולר נמכרים ב4000 שקל.

מגברים של 200 יורו נמכרים ב3800 שקל.

המצב היום בשוק שהתחרות לא נכנס לכל התחומים, וכל היצרנים.

פיוניר סובלים (אנחנו מרוויחים) מתחרות קשה מאוד, ורואים תמחור בהתאם.

בשלב מסויים גם לאלפיין נהיה פה עדר של פרללים ואנחנו רואים שינוי בהתאם.

אקליפס לדוגמא לא סובל מפרלליות, ולכן נכון לכרגע פשוט לא כדאי לקנות אותו בארץ.

אותו דבר אלפיינים מולטימדיה - גם לשם הפרלליות לא הגיע.

פורסם

סליחה שאני מתערב , אבל יש לי הצעה:

תמיד ניתן לפנות לבעל חנות שסומכים עליו ושאתם יודעים שמביא מוצרים לעצמו מחו"ל ולקמבן איתו שיזרוק למכולה שלו עוד מוצר עבורכם , זה ייצא יותר זול מלהביא את זה מחו"ל ולהיתפס ע"י החטיארים במכס שייתפרו אתכם בכסף רק כי אין להם מושג מה הבאתם היות ובעל החנות מטפל בכל עניין הכנסת המוצרים לארץ בעצמו.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

אתה לא צריך לבקש סליחה, זה פורום ציבורי - המטרה שתביע דעה ! :).

בקשר להצעה, בתאוריה נכון, במעשי לא נכון.

היות והוא צריך להצהיר מה מגיע במכולה, ואם הוא "יבריח" ויתפס הוא יסומן, וכל הזמן מכולות שלו יפרקו על חשבונו לבדיקה.

ברגע שהוא מצהיר אתה משלם כמו כולם.

היתרון בלהיות אדם פרטי שאי אפשר לסמן אותך, אם העברת משהו עם הצהרה של 30 דולר ותפסו שהוא 200 אתה משלם לפי מה שהוא וזהו.

פורסם

אם אני זוכר נכון שביררתי לגבי המכשיר הזה קיבלתי הצעה של 6500 ש"ח {על ה-505} אני יבדוק את זה בהיזדמנות

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

תומר, אין קנסות במשלוח דואר

אתה יכול להצהיר על חבילה 30 דולר

יפתחו במכס יגלו שזה 200

אתה תשלם לפי 200 בלי שום קנס

פורסם

אני אסביר את כוונתי ,

כאשר אדם בעל עסק יזמין במחירי סוחר את המוצר - ייצא לי יותר זול , הוא יכניס גם את המוצר שלי להזמנתו - ללא ניסיון הברחה או משהוא , פשוט אני מרוויח פעמיים - גם הירידה החזקה במחיר עקב כך שהסוחר רוכש אותו (ברור שהוא יעשה עלי קצת כסף, אבל עדיין חיסכון אדיר עבורי) וגם מצב בו הוא מתמודד עם המכס או כל דבר אחר שיש להתמודד איתו בכניסה לארץ.

אין קנסות במכס , אבל אם זה משהוא שנעצר ופותחים אותו ומעריכים אותו לפי מה שנראה להם - אני יכול לשלם ה-מ-ו-ן כסף מס, זה בעייתי משהוא ..

:wink:

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

• תוכן חדש...