Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6211 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קראתי את כל השרשורים על האזעקות, האם כדאי להתקין אזעקה על הרכב?

לא רכב יוקרה, פשוט דיי יחודי (צבע).

יש המלצה על אזעקה?

אולי ביפר?

אולי בכלל יש אפשרות להתקין ברכב צ'יפ שיהיה לי מעקב אחריו במחשב

או מצלמת אינטרנט אלחוטית

בתודה, עומר

תחייה את החיים כי מחר תמות

פורסם

לדעתי, להתקין את המינימום הדרוש, מבחינת הביטוח (וגם זה משתנה מחברת ביטוח אחת לשניה).

ההתעסקויות עם ההתקנות למיניהן ברכבים (קודניות,אזעקות, חיישנים, פלאפונים) אינן "בריאות", והרבה בעיות

יכולות להגרם מהתקנה שאיננה מקצועית.

alfa 156 2.5.

פורסם

תגיד, מה נראה לך שיענו שלא תתקין?

מן הסתם כן תתקין ולך על ההכי טוב שאתה יכול מבחינה כלכלית וכמובן שיהיה מוצר טוב שיעשה את העבודה למקרה הצורך.

מן הסתם הכי מומלץ זה איתוראן ממה שאני יודע עד היום.

בכל מקרה שאלה מאוד מטומטמת ורטורית לפי דעתי.

פורסם

ממש שאלה לא מטומטמת. יש לי איטוראן שבא עם האוטו ואני ביטלתי אותו ומשתמש בו רק לצורך קודנית.

סתם בזבוז כסף. תמיד קל להגיד לך על הכי טוב. השאלה עם צריך את זה.

מנסיון צבע מיוחד לא גניב במיוחד כי זה בולט לטוב ולרע.

פורסם

ahbarony, אם חברת הביטוח הייתה מחייבת אותך שברכב יהיה איתוראן אז היית משלם כמו גדול. יש מכוניות המחויבות באיתוראן תמיד.

לגבי האזעקה, היא נועדה בשביל השקט הנפשי שלך, ואתה כבר צריך לדעת כמה הוא שווה לך.

פורסם

אם לא מחייבים אותך באזעקה/איתורן וכד', אני לא הייתי מרכיב כלום.

בא נחשוב יחד, מה קורה אם ב-2 בלילה אתה שומע את האזעקה/ביפר או שאיתורן מתקשרים אליך ?

אתה יוצא מהבית לראות מה עם הרכב, מפריע לגנבים ומקבל סכין.

את הרכב אולי לא הספיקו לגנוב, אבל על גבך וחייך חברת הביטוח הרוויחה.

אצלי חברת הביטוח חייבה איתורן, ובכל פעם שאיתורן התקשרו לשאול אותי אם הרכב בסדר, עניתי להם שאני לא משלם בשביל שיתקשרו אלי, אלא כדי שהם ישלחו סייר לבדוק ושהוא זה שיקבל דקירה.

היות ומדובר ברכב חדש, אם הוא יעלם, בכל מקרה חברת הביטוח תממן במקומו רכב עוד יותר חדש.

ואם ימצאו את הגניבה - לנזקי רכב יש מחיר נתון למו"מ, לנזקי גוף שום מו"מ לא באמת מפצה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
ahbarony, אם חברת הביטוח הייתה מחייבת אותך שברכב יהיה איתוראן אז היית משלם כמו גדול. יש מכוניות המחויבות באיתוראן תמיד.

לגבי האזעקה, היא נועדה בשביל השקט הנפשי שלך, ואתה כבר צריך לדעת כמה הוא שווה לך.

אני חושב שמעל קבוצת רישוי 5 מחייבים אוטומטית לכן זה הגיע עם הרכב כסטנדרט.

כעבור שנתיים הם אמרו שכבר לא צריך.

לגבי שקט הנפשי אני חולק לגמרי. חוץ מרעש ומטרד לשכנים יעילותה של אזעקה בימנו נתונה בספק.

לכן המלצתי על ביפר כדי שיוכל לפחות להבין אם מישהוא באמת מתעסק לו עם האוטו.

אני אישית לא הייתי שם כלום.

It's either you own the car or the car owns you

פורסם

ידידי מה קשור צבע מיוחד? בגלל הצבע יגנבו לך את הרכב? גג אולי ישרטו לך אותו (חס וחלילה....)בגלל שזה נראה למישהו בעין יותר מידיי יפה.

תתקין את המינימום ההכרחי-כפי שנאמר פה ע"י חולגי מערכות הרכב היום הן מורכבות ולא בדיוק תמיד מסתדרות עם התקנות ישראליות וכן חוויתי גם התקנות גרועות ביותר שנעשו בחברה עצמה במעמד הזמנת הרכב.

אין בונוסים בביטוח למי ששם אזעקה ותאמין לי אתה לא רוצה שימצאו את הרכב שלך במידה ונגנב!....

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

• תוכן חדש...