Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6216 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברצוני לגלוש דרך מודם סלולרי (אני נמצא לרוב באזור המרכז).

איזו חברה סלולרית ואיזה מודם לבחור ?

תודה מראש

פורסם

אם אין לך בעיה עם הגבלה של כמות ההורדה ל 5GB, אז אורנג' נראה לי עדיף על סלקום ממה שאני בררתי.

עולה 80 שקל לחודש, סלקום 130, באורנג' אתה לא מחוייב לתכנית, בסלקום שנה וחצי. בסלקום אין הגבלה על הורדה.

פלאפון לא בדקתי.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

אני התלבטתי באותה בעיה, ולבסוף החלטתי על אוראנ'ג.

יש לציין שהעצה של סלקום הכי משתלמת ובגדול, אך מכיון שאני לא מוריד קבצים והמטרה שלי היא רק לגלוש באינטרנט וגם זה לא מיידי יום ביומו ולא שעה שעה אזי הפתרון של אוראנ'ג מספיק לי.

פורסם

גם לי יש של אורנג' בעיקר לגלישה עובד יפה מאוד 99 ש"ח כולל מע"מ לחודש כולל מודם ו-5GB נפח גלישה.

"כל היציע עכשיו משתולל...:multi::angel::onfire:"

פורסם

אני בפלאפון, חבילה של 10GB ב 109 ש"ח לחודש כולל מע"מ.

2 היתרונות של פלאפון, מבחינתי, הם:

1- הרשת של פלאפון נקלטת מצויין בתוך מבנים. גם בכאלה מתחת לקרקע. ובזמן שאני מדבר בסלולרי וגולש באינטרנט, אנשים עם אורנג'/סלקום צריכים לעלות למעלה.

2- הרשת של פלאפון, כולה, היא בדור 3.5 לעומת סלקום ואורנג' בהן ה3.5 אינה פרוסה בכל הארץ ולכן אתה עלול למצוא את עצמך מחובר בGPRS.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

יש 2 בעיות עיקריות עם המודם USB;

1- בשל אורכו ומשקלו של המודם והעובדה שהוא "מרחף" באוויר ותלוי על חיבור הUSB - בשלב כזה או אחר הוא יתעקם.

2- במידה והוא מחובר למחשב ומוכנס לתיק/מקבל מכה הוא עלול לגרום לשבירה של הלוח אם (מנסיון של כמה מחשבי DELL בעבודה שדרשו החלפת לוח אם בשל כך).

כיוון שההפרש במחיר בין מודם USB למודם PCMEDIA כמעט ולא קיים (זה תלוי בספק הסלולרי, בחבילה שתיקח ובדגם הספציפי של המודם שתרצה) - הייתי ממליץ על הPC MEDIA ("הכרטיס").

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

שמתי את זה של סלקום לנסיון בבית.

האינטרנט לא זז, הרצתי בדיקת מהירות וגיליתי שיש לי מגה במקום 2.5.

איך שהחזרתי את הראוטר הקודם המהירות עלתה בחזרה.

פה הסתיים הנסיון שלי עם המודמים הסלולריים.

פורסם

נושא המהירות קשור לרמת הקליטה והעומס על הרשת באותו הרגע.

באורנג' יש חבילה של 20GB שעולה 116 ש"ח

עלות המודם בהתחייבות לשנה וחצי היא 684 ש"ח.

יש לך תמיד אפשרות לשנמך את החבילה כל עוד אתה לא מבטל אותה לגמרי זה בסדר גמור.

לפני כשבועיים גם אני קניתי מודם סלולרי של NOVATEL מדובר בכרטיס שמתחבר למחשב הנייד אבל ישנה גם אופציה של מודם USB.

המהירות המקדימלית כרגע באוגנג' היא 2.8Mbit ומהירות העלאה היא 384Kbit

המהירות תעלה עם שדרוג הרשת הסלולרית.

בסלקום נפח ההורדה "לא מוגבל" אבל גם עולה בהתאם ורוב הסיכויים מוגבל בצורה כלשהי, הדבר היחיד שהוא עדיף בסלקום הוא מהירות העלאה שהיא עד 1.2 Mbit מהירות ההורדה היא אותו דבר כמו באורנג'

• תוכן חדש...