Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6208 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שכתוב בכותרת שאני נותן ברקס במהירות גבוהה אז יש מין רעידות בדוושה, ובנסיעה עירונית יש רעש מהבלמים אבל לא של רפידות גמורות(לא הרעש הנפוץ של רפידות חדשות או גמורות). הרכב המדובר הוא פורד פוקוס שנת 2000.

אחינו הנהג סע מהר - אם לא , יתפוס אותך שוטר.

פורסם

רעידה בדוושה זה יכול מאוד להיות גם בעייה בדרמים אחוריים.

מקצוען היה בודק האם יש רעידה בזמן הרמה עדינה ומדורגת של בלם היד לצורך אבחון.

פורסם

ודווקא לא להתקין חלקי בלמים סיניים זולים שאיכותם ירודה והם מתעוותים (גורמים לרעידות) מתפוררים ונשחקים.

ביחוד בנושא בטיחות אסור שהשיקול היחידי יהיה מחיר זול (שבסופו של דבר הוא גם יצא יקר).

בברכה - רפי לין :-)

פורסם
ודווקא לא להתקין חלקי בלמים סיניים זולים שאיכותם ירודה והם מתעוותים (גורמים לרעידות) מתפוררים ונשחקים.

ביחוד בנושא בטיחות אסור שהשיקול היחידי יהיה מחיר זול (שבסופו של דבר הוא גם יצא יקר).

רעידות בדוושת בלם מהתופים אחוריים או צלחות אחורייות.

תחליף אותם למשהו טוב .

פורסם
לדעתי תחליף צלחות בלמה לא עסק יקר סיני בסביבות 100 ש"ח לאחד והבעיה תיפטר

:-D:-D

הסיניים מתעוותים מהר והרעידה חוזרת בפחות מחודשיים אפילו אם מדובר בחדשים בקופסא, עדיף להתרחק מצלחות בלימה סיניים, מנסיון.

פורסם

בנושא היצור הסיני אני לא יודע אם היו שירשורים קודמים אבל יש כל מני דברים שאנשים לא יודעים

אני לא יכול לפרט את מקום עבודתי אבל הוא קשור בבדיקות מאמץ ושבר לחלקים שונים ובעיקר בשוק התעופתי ששם מדובר בחיי אדם של מאות אנשים באויר, ומאחר שיש לי יכולת לבדוק המון סוגים של חלקים שמיצרים מכל סוגי המתכות והפלסטיק הקשיח יצא לי לבדוק (ולא לפרסום)דברים פרטיים כגון דיסקיות בלימה ברגים גומיות ציריות תפוחים ואפילו חתחתי סוגים של פילטר שמן מקורי וחליפי כדי להשוות, התוצאות לא היו חד משמעיות לגבי מקורי או חליפי\סיני היו כל מני ברגים גרמניים שקיבלו את אותו ערך שבירה

לגבי פילטרים של שמן פילטר שמן עבור רכב מסויים שמחירו 180 ש"ח בחברה חתחתי לחצי ובאותה נשימה גם חליפי סיני שעלותו 28 ש"ח ( משומשים)כמובן שלא נעשו עלהם בדיקות מאמץ אלא בדיקות מבנה והשתיים יצאו כאילו היו באותו פס יצור.

אני מיתנצל בפני כל האנשים שמוכרים חלקי חילוףאו עובדים במשהו שקשור אני לא מעוניין לפגוע באף אחד .

לגבי צלחות בלימה אין עניין בטיחותי כאן ואני לא יכנס לנוסחה במאמצים אין ספק שרמת החומר ירודה הפרוש של התוצאות

הראה שהשחיקה של החומר גדולה מאד אבל אין כמעט הבדל בשבירה מבחינה ,כספית כל אחד יעשה מה שהוא חושב.

עוד ניתקלתי במוצרי פלסטיק שמשמשים למטרות מעברי מים כגון פלנגים מקוריים שרמת היצור היתה מתחת לכל ביקורת ואם זה היה בשליטתי היתי פוסל את פס היצור.

באחד מהבדיקות הפלאנג הסיני היהמיוצר בדיוק מאותו חומר אבל בגלל שהחומר חלש, עיבו (מהמילה עבה) את הפלאנג והגיעו למוצר יוצא מהכלל במחיר אפסי

ולסיכום אני שוב מיתנצל אם משהוא נפגע כי יש אנשים שרואים את עצמם ניפגעים מהיצור הסיני

:idea::idea::idea:

פורסם

גם בסין יש כמה רמות של ייצור מוצרים (לאו דווקא לרכב) באיכויות שונות ובמחירים שונים.

לעולם לא תוכל לקבל זהב במחיר של ברזל.

ברור שלפעמים קונים מוצר יקר והא בכל זאת באיכות ירודה, אבל נדיר שתקנה מוצר זול והוא יהיה באיכות כמו מוצר יקר בהרבה ומיצרן ידוע.

גם באירופה ובארה"ב יש יצרנים עלומי שם ושאיכותם ירודה.

פורסם

אמת ויציב רפי ולכן לא ניתן לדעת איזה חלק לקנות אלה לנסות

את הבדיקות שלי תמיד בדקתי על חלקים משומשים ואז הבנתי מה הסיבה שהיתבלו (יש בראשותי רכב גרמני אבל בעליו הקודמים דגלו במוצרים הסיניים והרכב הפך מגרמני לסיני)

אבל אני רוצה ממך חוות דעת לגבי הפילטר שמן שהזכרתי למעלה

• תוכן חדש...