Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6198 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה טוב לכולם

בנסיעה הביתה באחד הפניות שמעתי רעש קל של רצועה ומאז ההגה כח לא עובד.

כמו כן יצא עשן וריח מתא המנוע.

שמתי לב (למרות שאני לא בטוח) שהמיכל של השמן של ההגה כח ריק.

האוטו עבר טיפול לפני חודש.

1) האם ניתן לנסוע 10-15 דקות מחר בבוקר למוסך במצב הזה?

2) האם אפשר לקבל קצת מידע על הנושא ומה מחכה לי במוסך ? (עדיין לא יצא לי להיות במוסך חוץ מטיפולים)

אודה לעוזרים

לילה טוב

פורסם

לפי התיאור שלך כנראה שהייתה לך נזילת שמן הגה ואתה לא בודק את מפלס השמן מעולם ומה שקרה זה שלא נותר שמן הגה במערכת שגרם לתפיסת המשאבה והריח השרוף שהרחת זה הרצועה שמסתובבת על פולי תפוס (ריח של גומי שרוף).

עכשיו לא מכיר את הרכב שלך ספציפית אך אילו הרצועה רק על המדחס והמשאבת ההגה חתוך אותה וסע למוסך לעומת זאת אם הרצועה גם על משאבת מים אז רק גרר לא לנסות לנסוע כי תעשה לעצמך נזק הרבה יותר גדול.

פורסם

סליחה על ההקפצה.

עדכון למי שיתקל בבעיה הנ"ל בעתיד.

הבעיה היתה בצינור שמעביר את השמן מהמיכל למשאבה, זהו צינור ארוך יחסית שמורכב מברזל וגומי ולדברי המוסכניק הוא צינור שעושים אותו בלחץ.

לאחר שיפוץ הצינור ומילוי שמן הגה הכול חזר לקדמותו

למי שמתעניין העלות כולל עבודה היתה 500 ש"ח

• תוכן חדש...