Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6230 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

יש לי דיהטסו אפלאוז שנת 92 אוטמוט.

הבנתי פה ממישהו שרשם וגם מהיוטיוב שיש מנוע לapplause שנקר ZI משהו כזה שהוא 130 כח סוס ואף יותר.

בקיצור מנוע ממש משופר!

רצתי לדעת ממי שמכיר האם אפשר להתקין בדיהטסו שלי , כמה יעלה המנוע + הרכבה ואם אפשר כמה נתונים טכנים על מנוע זה.

לינק לקטע ביוטיוב:

יש בזה משהו...

פורסם

לפי חיפוש שביצעתי, המנוע הכי חזק שיצא מהיצרן בדגם אפלאוז לדורותיו הוא מנוע 1600, עם 105 כ"ס ב-6000 סל"ד, קיימת גירסת 4X4. המנוע הוא טורי בעל גל זיזים יחיד, יחס דחיסה 1:9.5 .

יכול להיות שניתן להרכיב מנוע של דייטסהו שהוא לא מהסדרה של אפלאוז, שעליו אתה מדבר.

פורסם

היה לאפלאוז מנוע בעל 120 כ"ס 1.6 ל', אבל האפלאוז עם המנוע הנ"ל יוצרה רק בשביל השוק המקומי (יפן). לא נראה לי שתצליח לשים יד על מנוע שכזה.

פורסם

בוא נגדיר את זה ככה .

אני רוצה להחליף מנוע לאפלאוז שלי.

מה המנוע הכי חזק שאני יוכל להזמין להרכיב ומאיפה?

יש בזה משהו...

• תוכן חדש...