Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6238 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

לפני כשבועיים החלפתי ברכב את כל הצנרת (ממיר קטליטי+דוד אמצעי+דוד אחורי).

כל הצנרת הוחלפה לצנרת מחברת ASSO תוצרת איטליה.

בזמן התקנת הצנת הצלחתי לזהות שבעל המוסך הרכיב לי דוד של ASSO ששיך למנוע ה1400 סמ"ק.

לאחר מספר ויכוחים בעל המוסך הזמין לי דוד אחורי חדש וקבענו להתקנה חדשה.

את תאריך ההתקנה קבענו בזמן שאני הייתי בטיול שנתי באילת ולכן אבא שלי נסע עם הרכב שלי.

היום בזמן טיפול רגיל בעל המוסך הרים את הרכב על ליפט והחלטתי לראות מה הדוד שהרכיבו לי בסוף.

הדוד שהורכב הוא דוד ASSO מק"ט 58.7029

מחיפוש מהיר ברשת אכן הדוד מתאים למנועי ה1600 סמ"ק אבל ל75 כ"ס כאשר ברשותי פולו קלאסיק 100 כ"ס.

האם זהו הבדל ששווה בגללו לחזור ולהיתוכח עם בעל המוסך לדודים?

או שזהו כבר הבדל מזערי ללא חשביות רבה?

תודה לעוזרים.

פורסם

לפי הקטלוג של פולקסווגן ההבדל הוא 8 מילימטר בקוטר של הצנרת. אם הדוד המרכזי הוא של ה-100 כ"ס הקוטר של הצינור הוא 50 מילמטר חיצוני, והדוד האחורי אמור להיות 50.5 מילימטר מבפנים ולהתלבש על הצינור של הדוד המרכזי. בדוד האחורי של ה-75 כ"ס הקוטר הוא רק 42.5, ככה שהוא לא יכול להתלבש על הצינור של הדוד המרכזי. אז כנראה הכניסו אותו לתוך הצינור המרכזי, דבר שלא טוב בכלל, בטח כשיש הבדל כזה בקוטר. והשד יודע איך סגרו את החיבור.

• תוכן חדש...