Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6198 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שקניתי לי מרצדס C240 משנת 98 עם 110K (ואני נהנה ממנה מאוד, דרך אגב) החליטה אישתי שגם היא רוצה רכב דומה... מצאתי מרצדס E280 משנת 97 עם 150K אבל עלו מספר שאלות: 1. הדגם הזה לא מופיע במחירון ולפי טענת המוכר כמעט שאין רכבים מדגם זה בארץ. כיצד לחשב את מחיר הקנייה ואת הביטוח? 2. מדוע דגם רכב זה הוא כל כך נדיר בארץ? 3. היכן ניתן למצוא אינפורמציה טכנית וביקורות על הרכב? בגוגל מצאתי רק מודעות מכירה.. 4. האם יש משהו מיוחד בדגם זה שצריך לבדוק לפני הקנייה? 5. האם ידועה למישהו עלות כוללת (ביטוח + טסט) לדגם זה? ד"א, השימוש ברכב יהיה מינורי למדיי, רכב שני בבית עם נסועה צפוייה של כ 7K לשנה.

פורסם

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

תודה בני. כנראה שאני לא ממש טוב בחיפוש ממוקד... סעיף 4 ("האם יש משהו מיוחד בדגם זה שצריך לבדוק לפני הקנייה?") כנראה נענה חלקית לפי מה שכתבו שם אבל אשמח לעוד תשובות מבעלי ניסיון אצלנו.

פורסם

דרך אגב, אם יש למישהו שגולש בפורום דגם E280 משנתונים 97-99 אשמח לקבל מעט אנפורמציה על הרכב (לטוב ולרע). פשוט לא נראה לי לבזבז יום עבודה לנסוע ולראות את הרכב לפני שאביב בטוח כי הוא מתאים לנו.

• תוכן חדש...