Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקסו דיזל שנת 2000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6244 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

התחלתי לעשות נסיעות יומיומיות לירושלים מת"א עם הגרוטאה.

כמה שאלות:

1. מה מרווח הטיפולים המומלץ?

2. חום מנוע עולה לכ- 3/4 אחרי מודיעין לכיוון ירושלים (בלי מזגן). אם אני מפעיל את מאוור זה תורם לקירור המנוע?

3. מה לגבי תוספי דלק, שמן וכו'. מומלץ?

פורסם

לא אתה מפעיל מאוורר, אלא תרמוסטט שנותן פקודה למחשב להפעיל מאוורר. אם אתה מפעיל מאוורר, אז משהו דפוק שם.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

תבדוק בצורה מאוד פשוטה.

בבוקר כשהמנוע קר תניע ותן ישר מזגן על אוורור בלבד. האם מאוורר הרדיאטור נכנס לפעולה ?

הניחוש שלי הוא שלא, רק אם מדחס המזגן עובד אז המאוור יעבוד, לכן מה שתיארת לא יעזור להתחממות.

נשאלת השאלה למה צריך לקמבן - כנס למוסך הגון ובדוק את נושא ההתחממות, אולי זה בכלל נורמלי ברכב הזה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אהלן

יש לי את אותו רכב באותו מודל. גם אצלי בנסיעה איטית בעיר או בעליות מחוג החום עולה מעל לקו העליון אך לא מתקרב לאדום. גם אני חששתי בהתחלה כשראיתי את המחוג עובר את קו האמצע אבל כבר התרגלתי. זה תקין ואין בעיה.

ביצעתי טיפול לרכב לא מזמן, העלות נמוכה ואף זולה יותר מטיפול בבנזין היות ואין לך החלפת פלגים שהינה יקרה יחסית. הרכב נוח, המנוע כמעט ולא נשמע יחסית לבנזין בנסיעה והרכב חסכוני בטירוף ( כבר מדדתי 24 ק"מ לליטר בסיעה בין עירונית עדינה). צור קשר אם תזדקק למידע נוסף.

• תוכן חדש...