Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6242 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וברכה,

כמו שכולכם/רובכם כבר יודעים האוצר עומד להעלות את מחירי המכוניות ב1.8 במסווה של מיסוי ירוק.

בכל אתר שמופרסמת הכתבה אני קורא כמובן את הטוקבקים בשביל לראות מה דעת האנשים, וכמובן שרובם ככולם מתלהמים על התקנה אבל אף אחד לא עושה כלום.

כולם הרי יודעים שאנו נמצאים בעיצומו של מיתון כלל עולמי, ובו בזמן ברוב העולם מחירי המכוניות צונחים, ורק פה בארץ אין לי מושג איך, היבואנים לא מוכנים להוריד ממחירי המכוניות החדשות כמעט כלום, המדינה במקום להקל על האזרח מקשה עליו עוד יותר.

לכן חשבתי לעשות עצומה נגד התקנה ולנסות לפרסם אותה לכמה שיותר אנשים, כי הגיע הזמן שהממשלה פה בארץ תלמד שהכח נמצא אצלנו- האזרח הקטן שמשלם מיסים ועושה צבא ומקריב את עצמו למדינה, שרק דואגת לדרוך עליו כל פעם מחדש.

מה אתם אומרים?

פורסם

תראה, אני משער שאנשים ישמחו לחתום על עצומה, אך השאלה היא מה הסיכוי שהממשלה תעשה עם זה משהו ולאן תגיש את זה.

אני מעריך שרוב עצום של אנשים תוכל להשיג ללא בעיה מיותרת, הקטע הוא שקשה לי להאמין שמישהו בממשלה יראה עצומה (גדולה ככל שתהיה) ויחליט שאוקיי, הציבור לא רוצה אז נבטל את התקנות החדשות.

בכל מקרה אשמח לחתום על עצומה שכזו מכיוון שאין לנו מה להפסיד :cry:.

מי שאוכל לבד, אוכל יותר.

פורסם

אני חשבתי על זה ובוא אני יביא לך דוגמא מתחום אחר- גינון.

כידוע רשות המים מנסה להעביר סוג של רפורמה חדשה לגבי שימוש במים ותקנות חדשות שמקשות על גינון ביתי ומקצוע הגינון בפרט. בהתחלה היה דיבור על ייבוש גינות דבר שהיה תמוה ביותר ואם אני לא טועה הוא ירד מסדר היום.

אני נמצא די הרבה בפורום שעוסק בגינון והאנשים שם לא מפסיקים לשלוח הודעות למי שצריך ואחראי על הרפורמות ואני יכול להגיד לך שלפעמים רואים תוצאות ולפעמים לא. אני חושב שעצם זה שייראו שיש איזה גיבוש, ובתקווה שאולי אפילו נצליח להגיע עם זה לאתרי חדשות גדולים ומשם הלאה, זה כבר הישג. אני חושב שהגיע הזמן שחרם צרכנים יהיה דבר שיעבוד פה גם במדינה שלנו. הרי סה"כ המדינה מורכבת ממיליוני אזרחים קטנים שעובדים קשה ונותנים את הנשמה למדינה, ולא משרים שנוסעים במכוניות פאר ויושבים במזגן כל היום.

פורסם

שוב, אני בדעה שלך, אבל השאלה המתבקשת היא איך אפשר להעביר עצומה כזו או אחרת לשר\ מישהו בעל משקל שיכול איכשהו לגרום לבדיקה מחדש של הנושא.

אני באמת רוצה להאמין שאפשר, אבל ממה שלמדתי במעט הזמן שאני חי פה (18 שנים), זה ש120 הפרזיטים חיים מצויין ומקשים את החיים על האזרחים הפשוטים, בעוד שאותם האזרחים ממשיכים לקבל על עצמם עוד ועוד חוקים שמקשים עוד יותר על חייהם.

מי שאוכל לבד, אוכל יותר.

פורסם

אין לך מה להפסיד זה נכון, אך אני מתחייב לך שגם לא תרוויח דבר.

אתה יודע מה הם מתכוונים לעשות עם העצומה שלך (לנגב איבר מסויים שלא אנקוב בשמו).

חבל על הזמן היקר שלך, באמת.

Twincharger Stratified Injection

• תוכן חדש...