Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

|אוף טופיק| אתם הרגשתם את זה ??!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8166 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבניין ממש רעד, וכל המפונקים בחברות ההיי טק ברמת החייל יצאו החוצה. היה רגע מוזר, ושקלתי לקחת את כל הקבוצה שלי, למצוא אחת מקבילה בבניין אחר ולהחליף חברה.

עשר דקות אחרי זה כולם חזרו כאילו לא קרה כלום, ואני ירדתי לחניון לוודא שהשחור עוד עומד על תילו.

פורסם

כנראה שאתה צודק. מאז שיש לי את האופנוע אני סובל מפרכוסים לא רצוניים.

וואלה, גם אני. נכנס למשרד בבוקר וכולם אחוזי תזזית. ואיך שאני נכנס כולם שואלים אותי הרגשת? הרגשת?. הרגשתי מה? אנשים פה טוענים שכל הבניין זז (נתניה), אז שאלתי אותם אם הם בטוחים שלא היה נסיון חיסול נוסף בחניון שמתחת לבניין (נתניה). ומסתבר שאשכרה היתה רעידת אדמה וסחבק פספס אותה.

:bigcry:

בטח הגעת מרכיבה על האופנוע...

מבחינתך רעידת אדמה אחרי רכיבה על ה-KTM היא בסך הכל תופעת לוואי של פעילות שגרתית...

מי אמר After shock?

:lol:

פורסם

עכשיו תשמעו מה קרה במקום הכי הזוי בארץ:

בטכניון הרעידה הגיעה באמצע של מבחן באחד הקורסים הקשים ביותר: חשבון דיפרנציאלי ואינטגרלי מ' (אף אחד לא יודע למה הקיצור, מורחב אולי משוגע מופרע מטורלל? :loco: ). הרעידה מתחילה, כולם מסתכלים אחד על השני עשר שניות בלי שאף אחד פוצה את פיו, בסוף העניין כולם ממשיכים כאילו כלום. :roll: שמעתי אחרי זה שמשרד החינוך הורה לפנות את הבנינים עד 12 וחצי... לא יודע מה עם השאר אני הייתי בפנים עד 12 כשנגמר המבחן. בתוך בניין שהבנתי שקיים משנות השישים בן שבע קומות :nono:

פורסם
עכשיו תשמעו מה קרה במקום הכי הזוי בארץ:

בטכניון הרעידה הגיעה באמצע של מבחן באחד הקורסים הקשים ביותר: חשבון דיפרנציאלי ואינטגרלי מ' (אף אחד לא יודע למה הקיצור, מורחב אולי משוגע מופרע מטורלל? :loco: ). הרעידה מתחילה, כולם מסתכלים אחד על השני עשר שניות בלי שאף אחד פוצה את פיו, בסוף העניין כולם ממשיכים כאילו כלום. :roll: שמעתי אחרי זה שמשרד החינוך הורה לפנות את הבנינים עד 12 וחצי... לא יודע מה עם השאר אני הייתי בפנים עד 12 כשנגמר המבחן. בתוך בניין שהבנתי שקיים משנות השישים בן שבע קומות :nono:

מכיון שתכננו את הבניין מהנדסים מהטכניון אתה יכול להיות רגוע....או אולי לא :roll:

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...