Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6239 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

לחבר שלי יש רדיו דיסק של פיוניר (משהו דגם דולפינים), למכשיר יש יציאת AUX מאחורה, הוא הזמין כבל מיוחד מאיביי עם קונקטור מרובע מיוחד שמתחבר מאחורה (הגיע מתאילנד אחרי שבוע+).

צד אחד של הכבל שהוא הזמין מתחבר לרדיודיסק מאחורה, והצד השני יש לו 2 כבלים PL אחד בצבע אדום והשני בצבע לבן.

מה שהוא עשה זה לקחת נגן אמפי3, ומהיציאה של האזניות הוא חיבר כבל שמתפצל לLEFT וRIGHT ואת זה חיבר לאדום\לבן שיוצא מהקונקטור.

כל העסק הזה לא עובד ואין לי ולו מושג למה, מה שכן, שהוא מגביר את העוצמה באמפי3 למקסימום ומגביר את העוצמה ברדיודיסק למקסימום אז שומעים את השירים שמתנגנים באמפי3 בצורה מאד חלשה וצורמת ממש כמו צפצופים.

המטרה של כל זה, זה לחבר נגן אמפי3 ולשמוע דרך הרדיודיסק את המוזיקה שמתנגנת באמפי3 - וזה לא עובד.

יש למישהו מושג מה לא בסדר בכל התהליך?

תודה מראש.

פורסם

אני חושב שהבנתי אותך,(דרך אגב כניסת AUX)קשה לדעת למה זה ככה,(דגם ספציפי היה יותר עוזר).

אך לדעתי,כבל כמו שזה שאני מדבר עליו(מצורפת ץמונה),יהיה יותר פשוט לחבר.

הישר מהנגן לכניסת הAUX.

יש לוודא שאתה נמצא באמת על מצב AUX.

images.jpg

מנוע V6 בלי להתבייש.

פורסם

יש גם להגדיר בהגדרות את יציאת הAUX כי אם לא הוא לא יזה אותה , גם אני חיברתי פעם כבל כזה והוא לא עבד ישר

אריק ובנץ מכים שנית!!!!:wink:

פורסם

תודה לכל מי שענה בסוף הסתדרנו, הוא חיבר כמו שצריך מההתחלה, הבעיה הייתה שהכבל היה ישן ולא איכותי, אחרי החלפה של כבל נורמלי ועבה יותר הכל עובד כמו שצריך.

פורסם

אהלן חברים, אני הוא זה שקנה את הכבל, פשוט לא יכולתי לרשום למה הייתי בצבא.

אני אתקן את חברי, לא שהכבל היה ישן פשוט לא השתמשתי בכבל RCA אלא כבל אחר.

בסוף סידרתי כבל RCA והתחיל לעבוד, עכשיו יש עוד בעיה.

כשאני מפעיל את המוזיקה דרך הנגן הסאב כמעט ולא נשמע וגם לא מורגש, כאילו זאת מערכת רגילה.

ניסיתי לשנות את האקולייזר בנגן וזה לא כל כך משפיע.

זה נשמע כאילו הוא לא מתייחס לאקולייזר של המערכת.

למישהו יש פיתרון?

נ.ב- בארץ מאד יקרנים בקשר לכבל הזה, ביקשו ממני בארץ בין 150 ל200 שקל.

אני הזמנתי אותו דרך אייבי ב35שקל עם משלוח.

תודה.

וסוף שבוע טוב.

***PEUGEOT - THE KING OF THE JUNGLE***

פורסם

תוודא שאין הגדרות בנגן שיוצרת איזשהו בעיה בתחום הזה (עדיף לאפס את האקוליזר של הנגן ולעבוד רק עם זה של הHU) כמו כן תבדוק באיזו רמה מוקלטים הMP3, העדיפות היא כמובן 320K וכמובן שלא פחות מ192

בשיפוצים

פורסם

אם יש לך AUXILARRY במגבר, זה יהיה מיטבי. כי אז הוא מקבל את האות ישר מהמכשיר, ולא דרך מגבר מתווך (הפיוניר) שהורס לעתים את האות.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

בדקתי את הנגן, ואני לא מוצא איזה בעיה שתגרום לשמיעה כזאת.

בנוסף לזה גם החלפתי נגן, ניסיתי בכמה נגנים ובכולם הסאב לא מורגש ולא נשמע בכלל.

השירים היו באיכות של יותר מ-192.

***PEUGEOT - THE KING OF THE JUNGLE***

• תוכן חדש...