Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6232 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב חברים,

אז כפי שחלק מהחברים כאן מכירים, לאחרונה שידרגתי את הבמה הקדמית שלי מ-K2P לסינפוני מסדרת S.

הסט החדש מורכב כשבוע וחצי ואני מחכה שייפתח וכמובן אני לא יכול לחוות דעה מקיפה ומספיקה.

מה שאני יכול לאמר בוודאות שכאשר הוצאתי את הסט הקודם והכנסתי את הסט החדש ומיד הורגש הבדל משמעותי לטובה ללא שום כיוונים.

סט הוא 2 WAY ומחובר עם הקרוס הפסיבי של S2VX של סינפני.

לאחר התקנת הסט החדש, החלטתי לעשות שיפור ההתקנה הקיימת ואני אפרט:

1. קדיחת פלגים בכניסה לדלתות הקדמיות על מנת להעביר חיוט רציף עד למידבאסים.

2. שיפור איטום של הדלתות הקדמיות.

3. איטום על הכיסויים של הדלתות הקדמיות.

3. השחלת חיוט חדש לכל האלמנטים.

4. הוצאת קבל מהמערכת.

עבדתי על הרכב עם שני חברים אתמול מהשעה 13:00 עד 22:00 ללא הפסקות והצלחנו לסיים הכל. מה שנשאר זה למצוא מיקום לטויטרים ולאחר מכן אני מתכנן לנסות לבנות להם פודים מפיבר (מקווה שאני אצליח).

לאחר ההתקנה שביצענו חל שיפור מורגש בביצועי המערכת, המידבאסים נשמעים יותר מפוקסים ואם קצת יותר נפח ממה שהיה לפני וזה תודות לשיפורי האיטום שבוצעו ולחיוט החדש שעכשיו מגיע עד למידבאסים, אך כמובן עדיין מוקדם מידי לדבר על ביצועי הסט מהסיבה שהזכרתי קודם, שהסט חייב עדיין להפתח.

הביצועים של הסאב אף הם השתפרו במקצת, מכיוון שכאשר היה קבל במערכת, אז המונובלוק היה מוזן דרך כבלים בעובי 8 גייג' בלבד מכיוון שהכבלים של 4 גייג' (מהמצבר) התחברו לקבל ומהקבל יצאו כבלים של 8 גייג' במקום 4 גייג'.

אני לא מפרט את הרכיבים של המערכת שלי מכיוון שהם מופיעים בחתימה שלי.

אני רוצה להודות למספר אנשים שעזרו לי ותמכו בי לאורך הפרוייקט הקטן הזה (שעדיין לא הסתיים):

בראש ובראשונה תודה ענקית לאייל שנאפר שהקדיש לי וממשיך להקדיש המון זמן בכל ימי השבוע ובכל השעות וכמו שכבר ציינו לפניי הוא באמת אדם עם גישה אנושית, חמה ומקצועית!

תודה מיוחדת למנואל ($DRAGSTER$) שעזר לי וממשיך לעזור לי המון!

תודה ליוסי אלפיין על העזרה שלו בהתראה קצרה מאוד. לא הכרתי את יוסי לפני זה ולאחר ההיכרות הבנתי למה כל כך אוהבים אותו ומשבחים אותו. באמת יש לו ידיים מזהב (ראיתי איך הוא מכין טבעות לרמקולים וזה הספיק לי כדי להבין) ויותר חשוב הוא אדם איכפתי מאוד ומקצוען אמיתי!

תודה גם לצביקה (shorlakk) שעזר לי וייעץ לי בקשר לסט שלי.

טוב מספיק עם התודות (אני מרגיש כאילו קיבלתי אוסקר)... קבלו קצת תמונות:

plug1.jpg

plug2.jpg

kisui-Before.jpg

kisui-Before1.jpg

Kisui-After.jpg

Itum-Before.jpg

Itum-After.jpg

פורסם

תודה רבה!

אני רוצה לנסות לעשות בניות לטויטרים מפיבר... אז חומרים יש לי וגם רצון... נשאר רק לעשות :-)

פורסם

עבודה יפה על הדיפונים, אחלה סט.

תתחדש והכי חשוב - תהנה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תתחדש אלכס על הסט ועל העבודה. יפה מאד.

שמעתי את ה2 חלקים עובדים גם אצלי [אקטיבית]. כיביתי את המיד וחתכתי אותם בהתאם באמצעות הפרוססור.

בהחלט מסקרן אותי לשמוע אצלך [פאסיבית] על ההגברה שלך.

פורסם

תודה רבה, צביקה!

אני מקווה ואשמח להפגש איתך בהזדמנות ולעשות השוואות בין הסטאפים השונים. אני אשמח ללמוד דברים חדשים ולהחכים בנושא! :-)

פורסם

שמעתי סאב של סינפוני 10 אינץ' ברכב שלי ועם ההגברה שלי ואני יכול להגיד שזו אהבה ממבט ראשון! :-D

פורסם

האמת שהתנסתי עם סאב 10 של סינפוני על הגברה זהה לשלך,

ואני יכול להגיד שהכאוס מתפקד טוב יותר.

יתכן שזה נובע מכך שהסאב צורך הרבה כח והסאנדאון לא מספיק לו ב4 אום, או כתוצאה מהנצילות הנמוכה של הסאב.

אבל שורה תחתונה על סאנדאון, ללא ספק הכאוס עדיף.

זאת דעתי בכל אופן

פורסם

אכן הסאב של סינפוני דורש הגברה רצינית יותר והסאנדאון לא כל כך מספיק לו ב-4 אוהם.

פורסם

שלא יהיה לך טעויות, זאת דרישה "מוגזמת" של הסאב, הרבה יותר מ"חוסר כח" של המגבר.

אם היה סאב כזה ב2 אום היה על מה לדבר, אבל ב4 אום הוא צריך סאנדאון 1500 לפחות.

• תוכן חדש...