Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6243 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי שאלה פילוסופית משהו: מה בעינכם משפיע יותר על ערך הרכב בעינכם: גיל או קילומטראז'?

נגיד שאתם מתלבטים בין רכב א': דגם 2008 עם 50 אלף ק"מ מאחוריו,

לבין רכב ב': דגם 2006 עם 20 אלף ק"מ. נגיד שניהם בעלי אותו אבזור בטיחותי ושאר פרטים דומים.

מה תעדיפו??

ל

פי מחירון לוי יצחק:

על א' צריך להפחית 10% בגין קילומטראז'.

על ב' תפחיתו 15%*2 על גיל מתקדם, ותוסיפו 7% על קילומטראז' נמוך. סה"כ הפחתה של 23%.

האם זה הגיוני שרכב "צעיר" (א') שעבר יותר ק"מ מאחיו הוותיק שבילה בחנייה (ב') יהיה יקר יותר? האם זמן "פוגע" במכונית יותר מקילומטראז' שהיא עוברת?

פורסם

שניהם משפיעים,

קילומטראז'= שחיקה

גיל = השפעת מזג אויר (לחות,שמש), התיישנות חומרים (צינורות,גומיות, צמיגים, צבע ועוד).

אני מבין את מה שאתה אומר,

אבל במקרים קיצוניים רכב יותר חדש יעלה פחות, בגלל קילומטראז' גבוהה מאוד.

גם המחירון הזה לא בדיוק נוסחה - מי שרוצה למכור רכב בן שנה עם 50 אלף ק"מ , בדרך כלל, יאלץ לרדת במחיר יותר מאשר 10%, לפעמים הרבה יותר.

אני הייתי מעדיף רכב ב' - הוא לא ממש ישן, לא שחוק ,ובאותו הזמן גם יותר זול.

מישהו אחר יעדיף רכב א' בגלל נושא האחריות, אבל לא במחיר פחות 10% ממחירון יצחק לוי.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...