Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6254 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברובר שלי יש בעיה קטנה.

אם אני נוסע או עומד ורק המנוע עובד, הוא פועל כמעט באופן מושלם ועם סל"ד יציב.

הבעיה היא שאם אני מפעיל מזגן, פותח חלון, מדליק אורות או עושה כל דבר שעושה עומס חשמלי, האוטו מתחיל להיחנק ונוסע ממש גרוע, עד מצב שבו מפחיד לצאת לנהיגה.

האוטו לא זז יותר מדי בימים האחרונים מאז שהוא חזר מתיקונים שלא קשורים לבעיה הספציפית הזו.

המצבר הוא של AH 62, אבל ממש זול ושל חברה שאני אפילו לא מכיר.

יכול להיות שהבעיה היא חשמלית ושהחלפת מצבר תפתור אותה?

אני זז מחר (יום שישי) על הבוקר למוסך בשביל לראות למה זה קורה, כי לדעתי זו אשמתו של מי שמכר לאחותי את המצבר (חדש, שנה אחריות ועולה 300 ש"ח, שזה נראה לי חשוד מאוד).

פשוט לא מצאתי ברשת עוד תופעות כאלו. יכול להיות שזה ישגע את המחשב?

פורסם

בהחלט שבעיית מתח הזנה יכול לגרום לתופעות כאלו רק שכנראה הבעיה היא באלטרנטור ולא במצבר. כידוע האלטרנטור הוא ספק המתח ברכב כאשר המנוע עובד.

הבדיקה אמורה להיות פשוטה, לנתק את כבל הטעינה באלטרנטור ולבדוק האם התופעות נעלמות.

פורסם

אני זז מחר (יום שישי) על הבוקר למוסך בשביל לראות למה זה קורה

אם זה מוסך של יהודים, אל תבנה על מחר בבוקר, כולם סגורים.

פורסם
אם זה מוסך של יהודים, אל תבנה על מחר בבוקר, כולם סגורים.

זה לא.

אני בדרך כלל לוקח אותו למוסכים מורשים או לאנשים שאני סומך עליהם, אבל כשנותנים את האוטו לאחות שרק מחפשת לחסוך...

אני חייב לחזור אל אותו בן אדם כי הוא מכר לה את המצבר.

• תוכן חדש...