Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6233 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
האם הייתם מוכנים להפגין בעד הורדת מחירי הדלק או להמשיך לסבול בשקט?

הערה: אין לראות בהודעה הזאת כאל הכרזה ליציאה אלא כאל הקדמה (הנכונות של חברי הפורום להפגין) לפני שהמחיר יהיה בעננים.

לסבול בשקט כפי שסבלתם עד היום מדברים אחרים שכביכול מרגיזים אתכם.

אין מוצא אחר מאשר גבייה צודקת,מרוכזת,ומאוד יעילה דרך השימוש בבנזין.

עברנו את משבר 73 וראה איזה פלא שרדנו,נעבור בקלות יתרה גם את זה.

מי שאינו מאמין שימתין בסבלנות ויראה שגם זה יחלוף ואז נבכה על נושא אחר.

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני בפנים, כשהדלק היה סביב ה-7 שקל היו מספר הפגנות של נהגי משאיות וכ"ו והדבר הצליח לתפוס כותרות ושיח ציבורי לא קטן, אני חושב שיש מקום להפגנות.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם
מצתרף.

מתי מתחילים? :-)

אז זהו, תחשבו למי אפשר לפנות שיש לו כוח להרים הפגנה?

למישהו יש קשרים מסויימים?

"אמור לי מי הם חבריך ואומר לך באיזה מכונית אתה נוהג." -הנרי פורד.

"הרי את מגודשת לי במפתח זה כדת פורשה וישראל".

פורסם

יש פה אנשים שכותבים כ"כ נכון!

אין כל בעיה עם מס על הדלק, וודאי שעדיף מאשר מס על הפירות והירקות, אבל, שיתנו אלטרנטיבה ראויה!

להגיע מביתי [נווה אילן] לעבודתי [רמות] באוטובוס = שעתיים {!!!!!!} ברכב = 16 דק' {!!!!!}

עכשיו שיקום מישהו שיאמר שמדובר הנוחות או פינוק גרידא!

אני מצטרף.

באיזה מקום ובאיזו שעה?

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם
אז זהו, תחשבו למי אפשר לפנות שיש לו כוח להרים הפגנה?

למישהו יש קשרים מסויימים?

צריך לפנות לאיגוד המובילים, לארגון נהגי המוניות ולארגוני המורים לנהיגה. מעבר לזה, צריך עיתונאים מתחומים שונים, כדי להביא אנשים שאינם חברים באיגודים או בפורומים. לי אין בעיה להרים טלפון לאיגודים המקצועיים, אבל כפי שכתבתי קודם, בואו קודם נגדיר מה התכנית פחות או יותר.

ודבר נוסף: זה חייב להיות מלווה באיזשהו לחץ בקרב המחוקקים - לי יוצא להיות בכנסת ואני גם מכירה כמה חברי כנסת באופן אישי. אני מנסה לחשוב מי מהם יכול להיות רלוונטי לנושא הזה ויהיה מוכן להרים את הכפפה, אבל בטח 1-2 כאלה אפשר למצוא בתנאי שיהיה לחץ ציבורי מתאים.

פורסם

הדברים שאני הייתי עושה ,

1. קודם כל מנסח הודעה רצינית, שתדע לקלוע בול ושלא תיראה כילדותית
  2. הייתי קובע תאריך להפגנה או לפחות טווח תאריכים
  3. הייתי מתחיל להפיץ את ההודעה בכל הפורומים, בכל הארגונים, במיילים (אפילו שיחשב כספאם) ועוד...
  4. מנסה לגייס אנשי מדיה (ולא חסרים כאלו כאן או בפורומים אחרים)
  5. הייתי מנסה לגייס פוליטיקאים. גם אם זה יעמדו בשביל האינטרס שלהם, זה עדיין טוב לנו.
  6. הייתי דואג להביא עובדות והוכחות הקשורות לנושא ההפגנה

אני כמובן בפנים ואני יכול לגייס עוד חברה מהמועדון שלי

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
צריך לפנות לאיגוד המובילים, לארגון נהגי המוניות ולארגוני המורים לנהיגה. מעבר לזה, צריך עיתונאים מתחומים שונים, כדי להביא אנשים שאינם חברים באיגודים או בפורומים. לי אין בעיה להרים טלפון לאיגודים המקצועיים, אבל כפי שכתבתי קודם, בואו קודם נגדיר מה התכנית פחות או יותר.

ודבר נוסף: זה חייב להיות מלווה באיזשהו לחץ בקרב המחוקקים - לי יוצא להיות בכנסת ואני גם מכירה כמה חברי כנסת באופן אישי. אני מנסה לחשוב מי מהם יכול להיות רלוונטי לנושא הזה ויהיה מוכן להרים את הכפפה, אבל בטח 1-2 כאלה אפשר למצוא בתנאי שיהיה לחץ ציבורי מתאים.

הדברים שאני הייתי עושה ,

1. קודם כל מנסח הודעה רצינית, שתדע לקלוע בול ושלא תיראה כילדותית
  2. הייתי קובע תאריך להפגנה או לפחות טווח תאריכים
  3. הייתי מתחיל להפיץ את ההודעה בכל הפורומים, בכל הארגונים, במיילים (אפילו שיחשב כספאם) ועוד...
  4. מנסה לגייס אנשי מדיה (ולא חסרים כאלו כאן או בפורומים אחרים)
  5. הייתי מנסה לגייס פוליטיקאים. גם אם זה יעמדו בשביל האינטרס שלהם, זה עדיין טוב לנו.
  6. הייתי דואג להביא עובדות והוכחות הקשורות לנושא ההפגנה

אני כמובן בפנים ואני יכול לגייס עוד חברה מהמועדון שלי

מצויין, כל אחד ייקח על עצמו תפקיד מסויים.

אני לוקח על עצמי גיוס רוכבי דו גלגלי לשם המאבק, כעיקרון זה לא משנה מכונית או אופנוע, שנינו באים למטרה אחת.

להוריד את העול שיש לנו על הגב שהולך ומכביד מרגע לרגע.

כל אחד שיירשום פה איפה הוא הכי מקושר ויכול להזיז את הדברים אם זה מדובר באיגודים, פוליטיקאים, אנשי מדייה וכו'...

אחרי שדיברתם עם האנשים הרלוונטיים תעדכנו כאן לגבי התפתחויות.

לגבי אנשי מדייה, אפשר כבר לדבר עם טל שביט, כמובן אם הוא ייסכים לעבוד איתנו בנושא.

שיהיה לנו בהצלחה, עם מאמץ והשקעה בנושא אני מאמין שנוכל להגיע להסדרים עם הפוליטיקאים וכך נוריד קצת עול.

פורסם

רמי 09 הבנו כבר שלך זה לא מזיז ובגלל אנשים כמוך ממשיכים לדפוק אותנו במיסים ועם ישראל שותק אז אם אין לך רצון לנסות להואיל למאבק במיסים המגוכחים האלה שמשמשים לשיפוץ מטבחים ומרפסות של שרים ועוד כמה רכבי וולוו חודשים אז תחסוך כמה KB על השרת כי הבנו שלך זה לא מזיז מישהו דואג למטרה לחלק מהמשכורת שאתה מרוויח לשיפוץ המרפסת שבכלל לא שלך.

כשהמחיר של הנפט היה 150$ אז לא היתה ברבה ברירה והדלק היה יקר אבל כיום הדלק יקר ללא סיבה הגיונית ש 60% ממחירו זה מיסים ועוד לפני העלת המע"מ.

אני בעד הפגנה והפגנה רצינית כולל חסימת כבישים, רק הפגנה שתעצור את המדינה ליום אחד תוכל לשנות משהו גם אם זה הפגנה לא חוקית כי האטת נתיב אחד של התנועה על ידי נהגי משאיות לא תזיז לאף אחד פה.

פורסם
האם הייתם מוכנים להפגין בעד הורדת מחירי הדלק או להמשיך לסבול בשקט?

הערה: אין לראות בהודעה הזאת כאל הכרזה ליציאה אלא כאל הקדמה (הנכונות של חברי הפורום להפגין) לפני שהמחיר יהיה בעננים.

אז ככה,תגובות היו הרבה,הועלתה הצעת סקר,ואין שום צעד בצנרת,כפי שתמיד חשבתי הרבה חול אבל לא נשאר מה לאכול.

נו....איפוא כולם ?

המחיר כעת קרוב לעננים,והפגנה אין, משמע ?

פורסם
רמי 09 הבנו כבר שלך זה לא מזיז ובגלל אנשים כמוך ממשיכים לדפוק אותנו במיסים ועם ישראל שותק אז אם אין לך רצון לנסות להואיל למאבק במיסים המגוכחים האלה שמשמשים לשיפוץ מטבחים ומרפסות של שרים ועוד כמה רכבי וולוו חודשים אז תחסוך כמה KB על השרת כי הבנו שלך זה לא מזיז מישהו דואג למטרה לחלק מהמשכורת שאתה מרוויח לשיפוץ המרפסת שבכלל לא שלך.

כשהמחיר של הנפט היה 150$ אז לא היתה ברבה ברירה והדלק היה יקר אבל כיום הדלק יקר ללא סיבה הגיונית ש 60% ממחירו זה מיסים ועוד לפני העלת המע"מ.

אני בעד הפגנה והפגנה רצינית כולל חסימת כבישים, רק הפגנה שתעצור את המדינה ליום אחד תוכל לשנות משהו גם אם זה הפגנה לא חוקית כי האטת נתיב אחד של התנועה על ידי נהגי משאיות לא תזיז לאף אחד פה.

כבר כתבתי,זעקות כמו חול אבן לא נשאר לאכול.

ראעבק נו תעשו כבר פעם משהו בלי קשקשת מקדימה.

כן אני טוען שיש צדק בהעלאת מחיר הדלק,מה שאתה מבין מזה הוא דעתך שלך ומותר לך,אני מבין אחרת.

די להתלות במרפסת של פלוני או אלמוני,כאן מדובר על מחיר הדלק,מספיק לחפש אשמים.

קארס פורום מעט בגרות.

פורסם

עידכון:

התחום ההתמחות שלי הוא אצל רוכבי הדו"ג, כעיקרון ההפגנה היא על אותה עיקרון של "להוריד עול מעל גבינו".

הנושא בעת התקדמות עם כל מיני צדדים שיש להם כוח בדבר, בינתיים הנושא חסויי ואני לא יכול לפרט מידע.

תישארו מעודכנים.

לגבי נהגי המכוניות, מישהו מכם שיש לו את הכוח להזיז חייב לעשות משהו, מספיק לדיבורים, אין פה מקום לחצי עבודה, כמו שהתחלנו אנחנו גם נסיים.

אם מישהו מכם יכול להפנות אותי לגורם המתאים זה ייעזור, אני אנסה להפגיש בין הצדדים (נציג מהדו"ג ונציג מהמכוניות או אנערף) וייחד ננסה לכופף את הממשלה.

• תוכן חדש...