Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6233 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
עם כל הצער שבדבר, אם כבר צריך להעלות מיסים, אז העלאת מס ה"בלו" על הדלק היא יותר צודקת מרוב העלאות המס האחרות.

מיסוי גבוה יותר על הדלק מעודד שימוש ברכבים יותר חסכוניים (=יותר ידידותיים לסביבה), מעודד הפחתת השימוש ברכב (=קצת פחות פקקים ופחות תאונות), ונותן תמריץ לא לרכוש רכבים יותר כבדים מהנדרש (ע"ע אנשים שנוהגים בג'יפ של 2.5 טון ובחיים לא ראו שטח).

מה אתם חושבים שעדיף? מעמ על פירות וירקות? העלאת המעמ? העלאת מס הכנסה? העלאת המס על קניית רכב חדש?

כל האמור מתייחס להשוואה בין העלאות של מיסים שונים.

קטונתי מלהביע דעה לגבי השאלה אם בכלל יש צורך בהוספת מיסים - אני לא כלכלן מומחה.

לא לכל אחד יש כסף לקנות רכב חדש וחסכוני,יש אנשים שקורעים את התחת שלהם בשביל להחזיק מאזדה 323F מתחילת שנות ה-90. אם יש לי כסף לקנות את האוטו ולהחזיק אותו בכבוד,למה שיעודדו אותי לא לנסוע עליו? עם כל הכבוד עדין אין פה משטר דיקטטורי ואף אחד לא יחליט מי כן צריך לנהוג ומי לא צריך לנהוג.

ומה הבעיה עם אנשים שנוהגים בגיפ' של 2.5 טון? לדעתי הבעיה אצלך. אם לבן אדם יש כסף לקנות ולהחזיק אוטו כזה,אז מה הבעיה עם זה? זכותו המלאה לא להכניס את המרצדס שלו לשטח,ובטח שלא אנחנו נגיד לו איפה ואיך לנסוע איתה.

אני בטוח שעם קיצוצים נכונים במשרדי הממשלה,קיצוץ במאבטחים,בשרים,במכוניות השרים,בנהגים של השרים ובמחייה של השרים.

והופ,חסכת פה כזה סכום שאתה לא צריך לעלות לעלות מס על דלק,על ירקות,על המע"מ,על מס הכנסה והעלאת מס על קניית רכב חדש.

לא צריך להיות כלכלן בשביל לראות את הדברים האלה,מספיק להיות טיפה חכם ולראות איך המושחטים למעלה עושקים אותנו.

פורסם
עם כל הצער שבדבר, אם כבר צריך להעלות מיסים, אז העלאת מס ה"בלו" על הדלק היא יותר צודקת מרוב העלאות המס האחרות.

מיסוי גבוה יותר על הדלק מעודד שימוש ברכבים יותר חסכוניים (=יותר ידידותיים לסביבה), מעודד הפחתת השימוש ברכב (=קצת פחות פקקים ופחות תאונות), ונותן תמריץ לא לרכוש רכבים יותר כבדים מהנדרש (ע"ע אנשים שנוהגים בג'יפ של 2.5 טון ובחיים לא ראו שטח).

מה אתם חושבים שעדיף? מעמ על פירות וירקות? העלאת המעמ? העלאת מס הכנסה? העלאת המס על קניית רכב חדש?

כל האמור מתייחס להשוואה בין העלאות של מיסים שונים.

קטונתי מלהביע דעה לגבי השאלה אם בכלל יש צורך בהוספת מיסים - אני לא כלכלן מומחה.

:o

שמע, אם המיסים האלו היו מגיעים אל העם בסופו של דבר, אף אחד לא היה פוצה פה.

אבל, ואבל עצום פשוט, האזרח הקטן רואה ז', ומי שיושב למעלה נוהג לו באיזה מכונית שהוא בוחר, כמה שהוא רוצה, איך שהוא רוצה, וחי איך שהוא רוצה. על חשבון המיסים שאתה משלם.

מישהו מקושר עם אנשים בעלי השפעה צריך להרים פה את הכפפה, בנאדם יחיד לא יוכל להתחיל מהפכה(בטח שיוכל לנסות, במדינה שלנו זה ממש קשה למרות הכל).

ישתבח הבורא, שגם היום אני נמצא.

פורסם

לכל אחד יש מכונית שיכולה בקלות לחסום, בנוסף, כדי שהדבר הזה ייצא לפועל כמו שצריך אנחנו צריכים לעשות את זה בשיתוף של כל מיני איגודי תחבורה: המובילים, מוניות וכו'... כך אנחנו נצבור כוח ולביבי לא תהייה ברירה אלא להוריד חזרה את מחירי הדלק.

כל עוד אין הפגנות הממשלה לא מתרגשת מעליית מחירי הדלק, בשבילם זה עוד עלייה שיגרתית.

וכמובן שאני אצטרף למאבק.:twisted:

"אמור לי מי הם חבריך ואומר לך באיזה מכונית אתה נוהג." -הנרי פורד.

"הרי את מגודשת לי במפתח זה כדת פורשה וישראל".

פורסם

היי חברה,

רציתי לדעת האם אפשר לגייס תמיכה של ארגונים כאלה מסויימים ולקיים הפגנה.

באמת המצב בארץ בלתי נסבל ואני רואה פה היענות לא קטנה לעשיית הפגנה.

מי מרים את הכפפה?:twisted:

פורסם

כדי לגייס את תמיכת הארגונים צריך תכנית ברורה מה אנחנו רוצים לעשות וכמה כוח יש לנו בלעדיהם. אם באים עם משהו רציני, הם יצטרפו. עכשיו יש חלון הזדמנויות עד אמצע יולי (אישור תקציב המדינה לשנתיים!!!) ואפשר להכניס תיקוני חקיקה בחוק ההסדרים. צריך גם את התמיכה של פוליטקאים (את התמיכה הזאת אפשר לגייס בכל מני דרכים, אבל היא חשובה כי אחרת אין שינוי בחקיקה ולהזכירכם נושא המס על הדלק עומד להיות מעוגן בחקיקה). בקיצור, יש הרבה דברים שצריך ואפשר לעשות, אני מוכנה לתרום מנסיוני, מרצי וזמני לטובת הנושא, אבל קודם כל צריך תכנית פעולה רצינית וברורה. מי פנוי לחשוב ביחד?

ערב טוב לכולם,

ליהי

פורסם

ההפגנה הטובה ביותר היא לא ליסוע ברכב, כשאנשים ישביתו את הרכבים שלהם ולא יקנו דלק המדינה תדפק.

הבעיה היא שרכבי הליסינג הולכים ותופסים יותר ויותר נתח שוק ולהם לא איכפת.

כשאנשים יהיו מוכנים להקריב את הנוחות שלהם אני לא חושב שנצטרך יותר משבועיים קצת קשים כדי לכופף את הממשלה.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

שלום חבר'ה,

אני מנסה לגייס גם את חברי האופנוענים להפגנה, בינתיים אנחנו בשלבים המוקדמים וצריך קודם כל לראות שיש היענות ואח"כ להיפגש איפשהו עם אנשי הקשר המתאימים והמשיך הלאה במטרה לכופף את הצורה לממשלה (איך אני אוהב להגיד זאת, אחלה מילה מיכאל).

זוכרים את העלייה של ה-30 אגורות לא מזמן?

- האם הממשלה הודיעה על זאת לפני שהיא מעלה?

אז ממש לא, שטייניץ חתם והמחירים כבר עלו בלי הודעה מוקדמת ובלי להתחשב האם בתחילת החודש ייעלו גם מחירי הדלק בנוסף.

אני אומר, פחות לקשקש - יותר לעשות, אני רוצה לראות פה נהגים שב-Money Time יהיו מוכנים לחסום כבישים או כל דבר אחר שמטרתו לזעזע את האנשים שמעלה.

מניסיון מהעבר הפגנות שאינם כללו חסימת כבישים או כל דבר מזעזע אינם הצליחו, לעמוד בצד ולצעוק לא ייעזור אלא רק ייפגע במיתרי הקול השלכם, יש צורך בהפגנה מהסוג שהממשלה לא הכירה עד כה...

פורסם

שכחתי לתת לכם קישור לגיוס של האופנוענים שחולקים איתנו את הבעיות:

http://www.fullgaz.co.il/forums/showthread.php?t=44926

ככל שתהייה תמיכה רחבה כך אפשר להתקדם...

פורסם

כנ"ל תגידו לי מתי ואיפה.

לפי דעתי אבל צריך לתת החלטה של יום ביצוע, תאריך מסויים, שעה, מקום, להודיע על כך בכל מקום אפשרי, אפילו בקבוצות בפייסבוק, לפרסם הודעות לאתרי אינטרנט על הכוונה לבצע הפגנה שכזו - ומשם יהיה כבר יותר קל.

ליום יום: Mercedes CLS-500 AMG - לסוף שבוע: Ferrari 599XX ולמכולת: BMW M3

:lol: אשליות

• תוכן חדש...