Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6240 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני מספר ימים החלפתי מנוע מיבוא לדיהו נובירה שנת 2000

נסעתי על הרכב וישנם מספר בעיות הרכב לא עולה בעליות קלות מצריך ללחוץ על הגז בחוזקה וגם לא מספיק, תחילת נסיעה גם מצריץ לחיצה על הגז, הרגשה כאילו האוטו חנוק. יש נזילה מתחת לרכב, ישנה נזילה ממכסה שסתומים.

תעזרו לי המוסך טוען שזה בסדר הוא לא מוכן להחליף מנוע. מה הבעיה ברכב?

האם מנוע מיבוא מגיע עם רישום קלימוטר, או שנת יצרו.

האם מנוע מיבוא מגיע בלי מכסה מנוע

תעזרו לי אני חושבת שעבדו אלי.

:-(:cry::cry:

פורסם

נזילות מהמנוע וחוסר סחיבה לא מחייבות החלפת מנוע .

המוסך צריך וחייב לתקן כל תיקון שקשור למנוע .

אתה לא צריך לוותר ותעמוד על המילה שלך מול המוסך.

תכניס את הרכב למוסך ואל תוציא את הרכב מהמוסך עד גמר התיקונים.

יש לך עוד מספר אמצעים לנקוט נגד המוסך במידה והוא יסרב לתקן את הרכב.

לגבי מכסה מנוע אני מבין שהכוונה שלך היא לגבי כיסוי עליון למנוע אתה יכול להשתמש בכיסוי הישן של המנוע.

תהיה חזק ולא תמים יש לך אחריות תממש אותה היום ולא למשוך תכניס את הרכב למוסך ותדווח ותקבל עזרה.

פורסם

מדובר בגברת/נערה/בחורה ולא במר/אדון/גבר.

כפי שכתב יוסי, אולי צריך רק לתקן נזילות קטנות ולבצע כוונים במנוע.

אם המוסך עדיין מתנער מחובתו לתקונים הנדרשים, אז תוכלי לפנות למוסך אחר ולתקן הנדרש ואז ךתבוע מהמהוסך שהחליף המנוע לשם את התיקונים וזאת כי נתת לו הזדמנות לתקן בעצמו והוא סירב.

אם גם להחזר התשלום הוא יסרב, אז באפשרותך לתובעו בבית משפט לתביעות קטנות.

מי והיכן המוסך שהחליף המנוע?.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

האם מנוע מיבוא מגיע עם רישום קלימוטר, או שנת יצרו.

האם מנוע מיבוא מגיע בלי מכסה מנוע

תעזרו לי אני חושבת שעבדו אלי.

:-(:cry::cry:

מעבר למה שנכתב - מנוע מייבוא חייב להגיע עם מסמכי רשיון הייבוא, בו מצויינים פרטי המנוע (לא קילומטראז', אבל מספר מנוע, נפח, מספר גלילים, קוטר ומהלך).

פורסם

היום נודע לי שמכסה סתומים(ראש מנוע) שהרכבו לי במנוע מיבוא היה ברכב שלי זאת אומרתאני שלמתי על מנוע שלם מיבוא והמוכניק לקח חלקים רבים מהמנוע שלי האם מותר לו.

דרך אגב נפח מנוע של ריכבי הינו 1600 והוא הרכיב מנוע נפח 1500 האם מותר לו.

נראה לי שהוא בנה מנוע ולא ייבא מנוע מיבוא,למרות שקבלתי שטר מכר.

דרך אגב זאת אני בחורה וגם אני מבאר שבע

פורסם

היום נודע לי שמכסה סתומים(ראש מנוע) שהרכבו לי במנוע מיבוא היה ברכב שלי זאת אומרתאני שלמתי על מנוע שלם מיבוא והמוכניק לקח חלקים רבים מהמנוע שלי האם מותר לו.

user_offline.gifreport.gif

פורסם

user_offline.gifreport.gif

ארנה מנוע יבוא מגיע שלם כולל ראש מנוע מוסך אמור להזמין מנוע יבוא לפי סוג רכב ודגם מנוע ושנת יצור.

נפח המנוע לא צריך להיות שונה .

על איזה סוג רכב ודגם מנוע מדובר.

ארנה תפני אליי בפרטי לצורך יעוץ מהיר.

פורסם

הפרטים שאת נותנת אינם מספיקים, אם את יודעת למצוא את דגם המנוע שיש ברכבך ואת דגם המנוע החדש, אנא כתבי אותם כאן ואת נפחי המנוע בשני המקרים.

אם לא - סרקי את רשיון הרכב שלך ואת שטר המכר שקיבלת, אולי ניתן יהיה לזהות כך.

אפשרות נוספת - ליצור קשר עם יוסי (שהציע לך עזרה) ו/או עם ברזלי, שניהם נמצאים בעירך - ולבקש שיעזרו במבט על המנוע ונסיון לקבוע את מקורו.

האם קיבלת בנוסף על שטר המכר גם טופס רשיון ייבוא למנוע? מציע לשמור על כל נייר שיש לך בנושא, אם את מנהלת שיחות עם המוסך שעבדת איתו - לשקול להקליט אותו. להערכתי זה סיפור שעלול להגיע לבית המשפט.

* הערה - אם הבעייה היחידה הינה מכסה השסתומים שהוחלף, לא צריך להתרגש יותר מדי. יכול להיות שהמכסה שהגיע נשבר/התעקם (בהובלה)/ הגיע פגום. אין בעייה שזה יהיה חלק ישן, אבל בתנאי שזה חלק יחיד שהוחלף ולא קומבינה.

פורסם

בשורה תחתונה היה לה מנוע 1600 של דיהו נובירה ושמו לה מנוע 1500 של דיהו סופר רייסר, הנפח ירד וכמוהו ההספק. וקדימה לאיים בתביעה דבר ראשון אם לא יסדרו. מוסך של נוכלים. תפרסמי את שמו שכולם ידעו.

"כל היציע עכשיו משתולל...:multi::angel::onfire:"

פורסם

בשורה התחתונה נתת פסק דין בלי שאתה יודע כמעט אף עובדה, בערך כמו כל טוקבקיסט ממוצע בארץ.

חכה לשמוע או לראות את הדברים לאשורם.

פורסם

שלום.

אם ההרגשה שלך לא טובה ואת חושבת "שעבדו עליך" יש דרך מאוד פשוטה לטפל בנושא.

תפני לשמאי רכב המורשה המתמצע בנזקי מנוע ויש הרבה כאלה , תמורת סכום לא גדול במיוחד הוא יבחן את המנוע ויוציא דוח שמאי.

והיה ואת צודקת תפני למוסך ותדרשי לתקן את כול מה שצריך ופיצוי על הוצעות השמאי ועוגמת הנפש.

אם בעל המוסך חכם ויש לו שכל הוא יטפל בך אם כפפות משי. אם לא גם טוב כי יש לך אסמכתא ביד ואם לא תיפתר הבעיה בדרכי נועם

יש דרכים אחרות. מקווה שתיפתר הבעיה והיה ולו שתפי אותנו ונדריך אותך הלאה.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

יוסי חזרתי אליך זה פעם ראשונה שאני מתיעצת באיטרנט תודה רבה רבה על הכול ולכולם יש עוד אנשים טובים בעולם.

לענינו מה עלי לעשות אני לא רוצה לריב עם בעל המוסך האוטו לא נודע מספר פעמים היתי אצלו והוא לא מצליח לתקן לי את האוטו מכיר את עליה של מקיף ג האוטו לא מסוגל לעלות.

למנוע הקודם היה לי סדר בראש הסתומים אמרו לי בגלל זה במתצית היו מתנפחים לי והיתה לי נזילה במכסה זה וכל 3 חודשים היתי צריכה להחליף מצתים ולכן אחד מהחלטותשלי לקחתמנוע מיבוא ולא לשפץ את המנוע שלי

דרךאגב יש לי דיהו נובירנה

פורסם
בשורה התחתונה נתת פסק דין בלי שאתה יודע כמעט אף עובדה, בערך כמו כל טוקבקיסט ממוצע בארץ.

חכה לשמוע או לראות את הדברים לאשורם.

שמעתי והגעתי למסקנה: שמו מנוע של דייהו סופר רייסר

"כל היציע עכשיו משתולל...:multi::angel::onfire:"

• תוכן חדש...