Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6259 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

קיבלתי היום הצעת מחיר לגביי החלפת רדיו דיסק ברכב שלי.

מכיוון שיש להוריד את הרדיו דיסק המקורי יישאר רווח ויש להשים מעין פנל מפלסטיק (אמרו לי שעלותו בסביבות 350 ש"ח)

ההצעה שקיבלתי היום היא רדיו דיסק Pioneer DEH2050MP כולל הפנל מפלסטיק, עבודה ו 3 שנים אחריות ב 1000 ש"ח.

האם המחיר הגיוני? ניראה לי קצת יקר מדי.

בתודה,

איתמר.

פורסם

אלוהים ישמור :shock:

אם אתה מכיר קצת את אי-ביי - חפש פאנל כזה. עלותו דולרים בודדים.

פיוניר 2050 עולה 400 ש"ח. בהנחה שתבחר מתקין יקר - עוד 100 ש"ח.

אני משער שהבנת לאן אני חותר.

אגב, למה אתה מעוניין להחליף את המערכת המובנית בפאנל פשוט? איכות קול טובה יותר לא תקבל, האם הרדיו המקורי התקלקל?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הרדיו דיסק המקורי שבק חיים.

אני ממש לא רוצה להחליף לרדיו דיסק אחר הייתי מרוצה ממנו ולדעתי הוא משתלב יותר יפה בדשבורד אבל עלות רדיו דיסק כזה לא משתלמת...

פורסם

איך בדיוק אתה מתכוון לדחוס סיאט לאון לתוך האזור של הרדיו דיסק המובנה? :-P

הכותרת.. הכותרת...

אתה באמת יכול למצוא את הפנל הזה בגרושים - לדעתי זו לא צריכה להיות בעיה כולל הרדיודיסק ואז ללכת למתקין ואתה תצא בזול יותר, אבל רדיו דיסק + יחידה אינטגרלית + עבודה בעבור אלפיה זה גם לא כזה נורא סה"כ ואתה יוצא בראש שקט ועוד עם אחריות - למה לא כשאני חושב על זה...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מסגרת לרדיו דיסק: 250 ש"ח

https://www.creatix.co.il/cs/alexsander/product.aspx?p_id=9456

הר"ד עצמו עולה 400 ש"ח בחנויות בארץ (לאו דווקא באינטרנט)

אתה יוצא ב 650 ש"ח , ועל התקנה אם אתה לא יודע להתקין לבד עלות התקנה של ר"ד יכולה לנוע בין 50-100

כך שסך הכל אמור להיות 700 +\-

פורסם

חברים אתם לא תאמינו!

במוסך המורשה כמה זה עולה? 400? 500? 600?! לא! 100 שקלים בלבד!

בדקתי עוד ר"ד, מצאתי במקום אחר (מיגון וניגון בב"ש) Sony CDXGT470US כולל USB ב 650 כולל עבודה.

(mp3, usb) באוטודיפו רוצים עליו 850 ללא עבודה.

משתלם?

• תוכן חדש...