Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נגן DVD נייד לצבא עד 500 שקל.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6228 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש dvd נייד לצבא, עד 500 שקל, אפשר וגם מומלץ מחול.

הדרישה היחידה שיהיה לו כניסת USB.

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם

למשהו זה לא נותן לי לערוך את ההודעה המקורית, בכול מקרה זה עד 200 דולר בסוף.

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם

הייתי מחפש איזה מחשב נייד משומש שיש בו כונן DVD

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

נתקלתי בשנה וחצי האחרונה בלא מעט DVDים ניידים וזה פשוט בזבוז של כסף. איכות החלקים של המוצרים האלו היא ברמה מאוד נמוכה, שלא שווה כמה מאות של שקלים.

פורסם

יש מבצע של חבר עכשיו של דיוידי נייד ב 100 ש"ח אחי קנה אותו לצבא, תחפש מישהו שאתה מכיר שהוא גמלאי צה"ל ותבקש ממנו.

הצרפתיות לא מסתדרות עם הקוריאנית, לכן אני מחנה אותן רחוק אחת מהשניה:-D

לעבוד עם כובע, בגד ים וכפכפים, נראה לי שאני בגן עדן.8)

פורסם

אני דווקא ראיתי לפני שבועיים נגן DVD הכולל USB וכל היציאות ב-160 ש"ח בהום סנטר. היתרון שלו שהוא דיי קטן, החסרון שאין לו מסך. אידיאלי למקומות שיש בהם כבר מקלט טלוויזיה.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

אושר,

ה-DVD של חבר לא עולה 100 שקל, מחירו לצרכן 800 שקל.

אנשי חבר שילמו עבורו רק 100 ש"ח, את השאר ספגו המארגנים.

אם המארגנים לא היו מסבסדים את המכשיר, כל המבצע שלהם להמרת הכרטיס לא היה תופס תאוצה חדה בזמן קצר.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אכן ה-DVD של "חבר" בהחלט שווה הרבה יותר מ100 שקל, כמו שאמרו פה "חבר" סיבסדו אותו. (עובדה שהגבילו למכשיר אחד לבית אב)

מדובר בנגן שקורא את כל הפורמטים (צרובים DIVX וכו' וכו'), בעל כניסת USB, כניסת כרטיסי זכרון SD, מסך לא רע, סוללה פנימית נטענת, יציאת AV (לחיבור לטלויזיה חיצונית), כניסת AV (להצגת וידאו ממקור חיצוני, נניח ממיר דיגיטלי), כניסת RF (ניתן לחבר לאנטנת טלויזיה או לכבלים אנלוגיים למשל!!!) ושלט רחוק.

יש לי מכשיר כזה חדש באריזה מקורית סגורה, אם אתה מעוניין דבר איתי בהודעה פרטית.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

חשבת על PMP (portable media player ?

אמנם מסך קטן - 5" בממוצע, אבל הנוחות, הניידות והאיכות - ללא תחרות עם ה-DVD הניידים.

ויש להם יציאות TV

אלא אם כן אתה רוצה להשתמש פיסית בדיסקים במקום בקבצי מדיה בלבד.

פורסם

מנצל את השרשור עבור אותה שאלה, אבל ללא הגבלה תקציבית - כי אין מחיר לשקט של זאטוט ששונא נסיעות.

הדרישות: סוללה שתחזיק המוווון זמן - אם אפשר, אז שתחזיק טיסה שלמה לארה"ב ואפשרות התקנה זמנית באוטו.

האם, לפחות לגבי האוטו, אפשר לעשות שימוש בלפטופ?

ראיתי שבבאג או במקום אחר מוכרים ספק אונירסלי ללפטופ שמתחבר לשקע המצית.

השאלה היא האם יש אפשרות לקבע את הלפטופ ברכב (הזאטוט יושב על כסא בטיחות במושב האחורי האמצעי)?

כמובן שלטיסה לארה"ב נצטרך לרכוש כבר DVD נייד.

פורסם

איתן,

כאשר מדובר ב-DVD שאינו מותקן ברכב, אתה צריך לזכור שבכל בלימה קצת חדה, הוא עלול לעוף.

בנוסף, הזאטוט יכול להפילו סתם כבדרך אגב או כי זה הופך פתאום למשחק.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

קניתי דיוידי,עם USB וכניסת TV,לפני כ 8 חודשים ,עובד בעיקר בשבתות בנסיעה ארוכות עם הילד,סוללה חזקה וחיבור לטעינה מהמצית,בפסח היינו איתו בחוף בטבריה ובאילתור אנטנה ראינו ערוץ 2 חלק,דיוידי מומלץ נקנה מאייס.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם
מנצל את השרשור עבור אותה שאלה, אבל ללא הגבלה תקציבית - כי אין מחיר לשקט של זאטוט ששונא נסיעות.

הדרישות: סוללה שתחזיק המוווון זמן - אם אפשר, אז שתחזיק טיסה שלמה לארה"ב ואפשרות התקנה זמנית באוטו.

האם, לפחות לגבי האוטו, אפשר לעשות שימוש בלפטופ?

ראיתי שבבאג או במקום אחר מוכרים ספק אונירסלי ללפטופ שמתחבר לשקע המצית.

השאלה היא האם יש אפשרות לקבע את הלפטופ ברכב (הזאטוט יושב על כסא בטיחות במושב האחורי האמצעי)?

כמובן שלטיסה לארה"ב נצטרך לרכוש כבר DVD נייד.

לרוב ה-DVDים הניידים יש מתאם לעבודה+טעינה משקע המצת של רכב (לרבות המכשיר מהמבצע של "חבר" אגב.)

סוללה שתחזיק טיסה לארה"ב אני מאוד בספק אם תצליח למצוא.

אולי טיסה מקנדה לארה"ב :-P

מה שכן - בחלק מהמושבים בחלק מהמטוסים קיים חיבור מתח המיועד למחשב נייד. גם במחלקת תיירים לפעמים. שווה בירור.

מדובר בחיבור 12V שונה מחיבור רכב, אבל ניתן להשיג מתאם וכך להשתמש ב-DVD לכל משך הטיסה ללא בעיה.

לגבי קיבוע ברכב - איפה אתה רוצה לקבע אותו?

אם תושיב את הזאטוט באחד המושבים הצידיים תוכל לקבע את ה-DVD לגב של המושב שלפניו.

בדוק שהמסך של ה-DVD מסוגל להגיע לזוית 180 מעלות.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...