Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6237 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם , לאחר שהתוכנית להפיכת המנוע למוזרק וגם החלפתו למנוע 1500 של שרייד קלאסיק נפלו החלטתי ללכת על מאייד כפול כמו בכל מכוניות הספורט הישנות כגון 205 , ax וכו .

לפי מה שהנתי הסיפור איננו יקר ומסובך כלכך והתמורה תהיה יחסית גדולה .

- אני מודע לכך שתצרוכת הדלק תעלה .

השאלה שלי היא איזה זוג מאיידים עדיף ; 2 של "וואבר" או "סולקס" כמו בצרפתיות או 2 מקוריים של שריידים .

את סרעפת (אומרים סעפת)היניקה אבא שלי מייצר ולכן אין כל בעיה להתאים לכל אחד מהסוגים .

אז איזה מאיידים יתאימו יותר ויתנו תמורה רבה יותר ? , ואם של שרייד אז האם של שרייד 1 ליטר או 1.3 ליטר ? (קיימת עדיפות לשל 1 ליטר לומרות שהאוטו שלי במקור הוא 1.3 ולכן האם הם יעשו את העבודה ).

- הצוק הוא ידני אם זה משנה .

תודה מראש ואני יודע שאני קצת "חופר" אבל אני צעיר והראש מלא ברעיונות .

פורסם

אז זהו שהסיפור כן יקר, והאחזקה מטורפת- הדלק ישפך כמו מים גם כשהכל יהיה מכוון פיקס, ובד"כ הכל לא יהיה מכוון.

ואי אפשר לקחת סתם קרבורטורים- זה לא יעבוד כמו שצריך.

תנסה לחפש ברשת פורום של דייהטסו ולהתייעץ עם מי שכבר אולי עשה את זה, למרות שלא נראה לי שיש.

פורסם

באמת שקשה להשיג חומר על שרייד .

אוקי ונגיד שאני לוקח 2 קרבורטורים מקוריים של שרייד גם אז הם לא יתאימו לעבוד ביחד ? , אני לא רואה שום בעייה .

צריכת דלק ? : פי 2 ? פי 3 ? .

פורסם

בתור התחלה- איך תחבר את המצערות בשני הקרבורטורים זו לזו?

ההיגיון אומר שאם תיקח 2 קרבורטורים בודדים ולא 2 שנועדו לעבוד ביחד כזוג אז הצריכת דלק תהיה פי 2.

וגם אם אביך יוכל לצקת סעפת יניקה, מה שלא נראה לי, צריך להיות לה עיצוב מסויים שיאפשר זרימה נכונה של התערובת. אתה לא חושב שזה קצת בעיה? אבל את זה לפחות אפשר אולי לפתור ע"י חיבור ישיר של הקרבורטורים לראש, עם מתאמים.

פורסם

לפי דעתי תפנה למומחה קרבורטורים אם נשארו כאלה והם יודעם את כל הדברים האלה אך לחבר אך לכוון, כי מנסיון עם AX זה לא פשוט לכייל אותם ביחד והם כל הזמן יוצאים מכייול .

פורסם
בתור התחלה- איך תחבר את המצערות בשני הקרבורטורים זו לזו?

ההיגיון אומר שאם תיקח 2 קרבורטורים בודדים ולא 2 שנועדו לעבוד ביחד כזוג אז הצריכת דלק תהיה פי 2.

וגם אם אביך יוכל לצקת סעפת יניקה, מה שלא נראה לי, צריך להיות לה עיצוב מסויים שיאפשר זרימה נכונה של התערובת. אתה לא חושב שזה קצת בעיה? אבל את זה לפחות אפשר אולי לפתור ע"י חיבור ישיר של הקרבורטורים לראש, עם מתאמים.

מדוע שהצריכה תוכפל? שהרי הוואקום לא יוכפל עקב המעבר למערכת החדשה, ולפיכך יתחלק ביניהם.

פורסם

הצריכה לא תוכפל מכיוון שכל מאייד יתן פחות דלק ממה שהוא מספק במקור אך עדיין תגדל .

עם הסרעפת(אומרים סעפת) אין לי שום בעיה , לא הבנתי מה יכול להשתבש בסרעפת(סעפת) ?

2 המצערות יחוברו יחד או בעזרת "מנוף קטן" שיגשר בינהם או קבל גז שמתפצל ל 2 .

פורסם

1.האמת שהסולקס 40 וגם הוובר 40 עובדים על אותו פלאג' ככה שגם אם תתאים וובר נניח תמיד תוכל לעבור ל סולקס

2. קרבורטורים כפולים מגיעים עם מנוף קטן ש"מאחד" את הגז בשניהם ככה שאתה לא צריך 2 כבלים או קומבינציה כלשהי

3. האוטו לא יאכל כפול דלק רק תצתרך להתאים את הדיזות (שז"א ממש לא בעיה למצא ב EBAY יש זמינות חלקים טובה יותר לוובר)

4. הקרבורטורים לא יוצאים מכיול זה בריחות אויר שכל הזמן מתחילות מהמתאם גומי המרגיז הזה שיש ל AX ול 205

שיהיה לך בהצלחה!

פורסם
אז זהו שהסיפור כן יקר, (זה לא!) והאחזקה מטורפת- (היא לא) הדלק ישפך כמו מים( הוא לא!)גם כשהכל יהיה מכוון פיקס, ובד"כ הכל לא יהיה מכוון.(למה לא? כי שמעת פעם שבאלפא הם כל הזמן יוצאים מכיוון?)

ואי אפשר לקחת סתם קרבורטורים- זה לא יעבוד כמו שצריך.

תנסה לחפש ברשת פורום של דייהטסו ולהתייעץ עם מי שכבר אולי עשה את זה, למרות שלא נראה לי שיש.

בתור התחלה- איך תחבר את המצערות בשני הקרבורטורים זו לזו?(עם לינקג' יעודי שכל רכב שעובד עם 2 קרבורטורים מגיע איתו מהמפעל!)

ההיגיון אומר שאם תיקח 2 קרבורטורים בודדים ולא 2 שנועדו לעבוד ביחד כזוג אז הצריכת דלק תהיה פי 2.(ההגיון של מי? זה פשוט לא נכון!)

וגם אם אביך יוכל לצקת סעפת יניקה(לצקת??? מה קרה לריתוך?), מה שלא נראה לי, צריך להיות לה עיצוב מסויים שיאפשר זרימה נכונה של התערובת. אתה לא חושב שזה קצת בעיה? אבל את זה לפחות אפשר אולי לפתור ע"י חיבור ישיר של הקרבורטורים לראש, עם מתאמים.

לחבר את הראש ישירות לקרבורטורים ?

על פי רשימת השאלות והתגובות שלך בשתי ההודעות, ברור לחלוטין שהנסיון המקסימלי שלך ברכבים עם קרבורטורים כפולים הוא שפעם הלכת ברחוב ליד רכב שאתה חושב שיש לו קרבורטורים כפולים!

להבא, נא לא ליעץ עצות שגויות או להגיב על דברים שאתה לא בקיא בהם כלל.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
לחבר את הראש ישירות לקרבורטורים ?

למה לא? במנועי אלפא הקלאסיים יש סעפת יניקה?

על פי רשימת השאלות והתגובות שלך בשתי ההודעות, ברור לחלוטין שהנסיון המקסימלי שלך ברכבים עם קרבורטורים כפולים הוא שפעם הלכת ברחוב ליד רכב שאתה חושב שיש לו קרבורטורים כפולים!

להבא, נא לא ליעץ עצות שגויות או להגיב על דברים שאתה לא בקיא בהם כלל.

צודק, זה לא יקר. צמד קרבורטורים עולים בחו"ל רק 3000 ש"ח לפני משלוח.

סעפת יניקה- זאת יציקה פעם אחרונה שבדקתי.

לגבי הלינקג'- השואל דיבר על לקחת 2 קרבורטורים בודדים ולא על זוג ככה שהוא לא יקבל שום לינקג'.

פורסם

זה לא צמד קרבורטורים

זה קרבורטור בודד כפול לועות (2 פרפרים שהשניה נפתחת בהדרגה בערך לאחר חצי מצערת)

אם אני זוכר נכון :wink:

לא צריך להיות סיפור דווקא,הייתי מתייעץ עם חברי PSI - יש להם נסיון בזה

וכמובן האחד והיחיד - צביקה :wink:

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

לא, מדובר פה על 2 קרבורטורים כפולים.

קרבורטור עם 2 מצערות כמו שאתה מתאר קיים ברוב המכוניות עם קרבורטור.

פורסם
צודק, זה לא יקר. צמד קרבורטורים עולים בחו"ל רק 3000 ש"ח לפני משלוח.

סעפת יניקה- זאת יציקה פעם אחרונה שבדקתי.

לגבי הלינקג'- השואל דיבר על לקחת 2 קרבורטורים בודדים ולא על זוג ככה שהוא לא יקבל שום לינקג'.

1) בערך שליש מהמחיר .

2) לא חייב שום סעפת יניקה מיציקה , מיותר לחלוטין .

3) יש לינקג' יעודי לחיבור בין שתי קרבורטים כל רכבי ה AX עם הזוג נוסעים איתו ...

והיה לי 33 עם קרב והם לא יוצאות מכיוון כל שני וחמישי אז לא ללכלך:lol:

רק בריאות

פורסם
1) בערך שליש מהמחיר . סבבה, יש לך לינק איפה אפשר למצוא בשליש מחיר?

2) לא חייב שום סעפת יניקה מיציקה , מיותר לחלוטין .

3) יש לינקג' יעודי לחיבור בין שתי קרבורטים כל רכבי ה AX עם הזוג נוסעים איתו ... שוב, אם מחברים 2 קרבורטורים בודדים ולא זוג אין לינקג' יעודי, וכל מה שאפשר לעשות זה לאלתר משהו.

והיה לי 33 עם קרב והם לא יוצאות מכיוון כל שני וחמישי אז לא ללכלך:lol:

רק בריאות

......

פורסם

חבל לצטט הודעה שמעלייך ...

אני מדבר על זוג קרב סטייל אלפא , קניתי בארץ במחיר הזה תקינים , וזה היה די ממזמן , ולא חסר מציאות ב EBAY .

ושוב אני מדבר על לינקג' יעודי כי אני עדיין מדבר על זוג קרב סטייל אלפא ומי שלוקח קרב כאלה ושם על מנוע טורי יש לינקג' יעודי גם כזה היה לי פעם .

פתגם עתיק אומר " "

• תוכן חדש...