Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6261 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מזמן פירסמתי טופיק שבו שאלתי כמה הסאב שלי (JBL 1260) מקבל מהמגבר (rodeo drive)

התשובה שקיבלתי הייתה שמקסימום שהסאב מקבל בגישור זה 120 RMS.

עכשיו הצעד הבא שלי הוא להוסיף סט קומפוננט קדמי, לחבר את המגבר אליו במקום הסאב ולקנות לסאב מגבר חזק יותר

שינצל את מלוא העוצמה שלו (250 RMS), לא שהסאב לא דופק כמו שצריך עכשיו אבל המרדף אחרי הבאס לא נפסק לעולם :)

אז זה מה שאני בעצם שואל:

1. איזה מגבר כדאי לקנות בשביל שינצל ויגביר את הסאב כמו שצריך?

2. בהתחשב בזה שיש לי מקום לקומפוננט 5.25 בדלתות, איזה קומפוננט יעשה את העבודה של להעביר חלק מהבאס לבמה הקדמית ולהשלים בעצם את הסאונד ברכב(כרגע מותקנים 6X9 פיוניר 80 RMS מאחורה+ הסאב הנ"ל)

התקציב: אפשרי לחרוג קצת מהאלף בשביל רכיבים טובים שיעשו את העבודה.

תודה רבה!

פורסם

באלף ש"ח ?מממממ.. מק-אודיו4200 ג"בי אל74.4 יד שניה גג 800 ש"ח

ג"בי אל 1004 חריגה מהתקציב הם נותנים בגישור 280 -300 RMS

קומפוננט אולי מורל דוטק -אוביישן לטעמי יד שניה בא בחשבון?

- alloy block,Vtec, Bosch Motronic ME7 fuel-injected

producing200HP 2.2-liter,Honda type R. Need we say more..

soon!....

פורסם
לא מזמן פירסמתי טופיק שבו שאלתי כמה הסאב שלי (JBL 1260) מקבל מהמגבר (rodeo drive)

התשובה שקיבלתי הייתה שמקסימום שהסאב מקבל בגישור זה 120 RMS.

עכשיו הצעד הבא שלי הוא להוסיף סט קומפוננט קדמי, לחבר את המגבר אליו במקום הסאב ולקנות לסאב מגבר חזק יותר

שינצל את מלוא העוצמה שלו (250 RMS), לא שהסאב לא דופק כמו שצריך עכשיו אבל המרדף אחרי הבאס לא נפסק לעולם :)

אז זה מה שאני בעצם שואל:

1. איזה מגבר כדאי לקנות בשביל שינצל ויגביר את הסאב כמו שצריך?

2. בהתחשב בזה שיש לי מקום לקומפוננט 5.25 בדלתות, איזה קומפוננט יעשה את העבודה של להעביר חלק מהבאס לבמה הקדמית ולהשלים בעצם את הסאונד ברכב(כרגע מותקנים 6X9 פיוניר 80 RMS מאחורה+ הסאב הנ"ל)

התקציב: אפשרי לחרוג קצת מהאלף בשביל רכיבים טובים שיעשו את העבודה.

תודה רבה!

שמע לדעתי 120W זה מכובד בשביל הסאב אתה כבר רץ לזרוק אלפיה על עוד מגבר

אני עם אלפיין קטן ומסכן מוציא בקושי בין 60 ל 90 W ועם סאב דומה לשלך GT5-1204 275W

והוא מרביץ כאילו אין מחר ..יותר מיזה זה נזק לאוזניים ולרכב

אבל אם זה עושה לך טוב מי אני שיגיד לך לא . :beerchug:

אגב אחרי שתקנה ותתקין תעדכן אם היה שווה.

:-)SUB-JBL 275W

:-)AMP- HERTZ EP-4 380W

פורסם

כן, הסאב באמת דופק אבל תמיד אתה רוצה לנצל אותו עד הסוף!

כנראה שפשוט התרגלתי אליו, לעוצמה הזאת ועכשיו אני מחפש להגביר.

בכל אופן תודה על הרעיונות! :)

וסתם שאלה, איזה נזק באס יכול לגרום כבר לרכב? או שדיברת בציניות? :D

פורסם
כן, הסאב באמת דופק אבל תמיד אתה רוצה לנצל אותו עד הסוף!

כנראה שפשוט התרגלתי אליו, לעוצמה הזאת ועכשיו אני מחפש להגביר.

בכל אופן תודה על הרעיונות! :)

וסתם שאלה, איזה נזק באס יכול לגרום כבר לרכב? או שדיברת בציניות? :D

תשמע זה כמו סם כשאתה רק מתחיל עם זה אז מספיק לחבר את הסאב בפעם הראשונה ואתה כבר ב היייי מטורף.

אח"כ אתה מתרגל ונותן עוד כמה שלבים בעוצמה של הבאסים עד שאתה מגיע לגבול :brickwall:

ואז אתה רוצה מגבר חזק יותר שיעיף את הסאב מהבגז' לתוך חלל הרכב.

אז יש לי רעיון קטן בשבילך. פתחתי פה לא מזמן שירשור על הפקת מקסימום עוצמה מהסאב ללא עלות נוספת

חפש אותו תקרא ואם מתאים לך תתחיל לעבוד.:wink:

לגביי נזק לאוטו זה לא כול כך קריטי אבל נזק לאוזניים מעל 88 DB למשך פרק זמן מסויים זה נזק

בהצלחה מקווה שעזרתי קצת.

:-)SUB-JBL 275W

:-)AMP- HERTZ EP-4 380W

פורסם

מגבר 5 ערוצים טוב יד שניה יעשה לך עבודה טובה אבל העלות שלו קצת יותר מאלפיה,מגבר 5 ערוצים טוב יד שניה מתחיל מבערך 1300,אתה יכול ליקנות מונובלוק של 250 RMS,יש בלוח יד שניה ליטינג אודיו 250.1 אני חושב שהוא מסידרת בוליט סידרה טובה וחזקה של לייטינג אודיו,http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=256881,ב2 אוהם הוא מוציא 250 RMS זה תפור עליך בול

HU: PIONEER DEH-3950MPRAER: lightning audio B4.69.3 AMP1: JENSEN 2CH 200WAAT AMP2:JBL GTS180 2CH SUB:sundstreem xs12 250RMS

• תוכן חדש...