Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6253 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום,

רציתי להיתעץ לגבי תקלה שאיתרתי ברכב אתמול,

מדובר בפיאט פונו STYLE מנוע 1250 ידני שנת 2000,

הרכב בבעלותי קרוב לשנתיים, ביצע 146000 ק"מ.

לצערי מהרגע הראשון היתה בעיית התחממות באוטו

יש לי מכונאי חבר שמטפל לי באוטו,

בהתחלה הוא ניקה לי את הרדיאטור החלפנו מיים ירוקים חדשים, הוציא אויר מהמערכת, 100 שח בערך עזר קצת

לאחר תקופה של שנה המאוורר לא היה נפתח כלל,

החלפנו צינור מתכת שהיה מנוקב, פלאנץ' מים כולל תרמוסטט, ויונית חום רדיאטור ושוב החלפת מים ירוקים בסביבות 450 שח

פתר יופי את הבעיה לחודשיים בערך, עד שנתקעתי עם האוטו ואיתרנו שהפקק במנוע לכיוון הגיר אכול, וכל המים נזלו.

הוא היה צריך להוריד את הגיר על מנת להחליף פקק, נזק של 600 שקל, האמת האוטו היה באמת בסדר לתקופה של חודש.

שלשום הבחנתי כי המנוע מזייף ולא נוסע חלק. נסעתי בסביבות 10 ק"מ בתוך העיר.

החום מנוע הגיע לחצי מבלי לפתוח מאוורר שוב. בדקתי מיים ראיתי שחסר טיפונת, בדקתי שמן וחטפתי שוק,

כנראה שנכנסו לי מים לשמן מנוע והצבע של השמן החליף לבז' חום.

הבנתי שכנראה מדובר באטם ראש מנוע או באטם והראש, ואני אוכל להגיע לנזק רציני,

מישהו יודע להעריך כמה יעלה תיקון כזה, והאם יוכל להמליץ על מישהו מבאר שבע לבצע את התיקון?

בתודה ושבת שלום לכולם.

שי

פורסם

תודה על התגובה, יש המלצות איפה לישר את הראש,

יש לי מכונאי שכבר פירק את הראש, וידאג להרכיב לי אותו לאחר ישור ב700 שח.

אשמח להמלצות לגבי מכון לישור הראש ועלות משוערת..

אני רגיל לשים מיים ירוקים באוטו מזה פארפלו?

פורסם

במידה שהמכנאי (חבר) שלך היה בודק לחץ במערכת הקירור במקום ניקיו מערכת הקירור היה עולה על בעיית הנזילה מפקק מים

גם כך השקעתה בהחלפת נוזל הקירור( פעמיים) סכום של שליש מעלות התיקון ולא יצא מזה דבר.

גש למוסך לתיקון הזול תמיד יקר.

• תוכן חדש...