Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5026 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, שמי אליאב אני חדש כאן, אחלה פורום זה דבר ראשון.

יש ברשותי אפלאוז שנת 93 מנוע 1600 אוטומט (דגם מפואר).

בהתחלה היו לי בעיות עם המים, המאיד היה יוצא מהמקום (הקופסא של המים, מצטער על הבורות).

היום אני שם מים והם נשאבים למקום לא ידוע, אין לי נזילה ואין כלום.

אבל עכשיו התחילו הבעיות האמיתיות, עשן לבן, המנוע נכבה מידי פעם, קשה לו לזוז, הרגשה שיש סתימות, התורים ירדו ל500 כשהוא במצב עומד.

אני עושה איתו נסיעה בתוך העיר והמד עולה לפעמים הוא משחק עולה ויורד במהירות, אבל כשאני מכבה תרכב אני שומע את המים קופצים במאיד.

הבנתי שיש מצב שזה ראש מנוע או מנוע בכלל, רוב הסיכויים שמנוע הלך כי הוא מאלומיניום.

מה אתם מציעים לי לעשות, אני אשמח לעצה ממכם, אהבתי את הפורום ותודה לכם מראש.

פורסם

אם המים נעלמים,יש מצב שהם נכנסים לתוך המנוע,את זה תוכל לראות בפקק של מילוי השמן,זה יראה כמו קצף דומה ללבן,אם מכסה השמן נקי ויבש,תחליף טרמוסטט ופקק של רדיאטור,ומה שאמרו לך על ראש מאלומניום,יש בזה משהו,כשדיהטסו מתחממת ממש בד"כ הראש מתעוות...לסיכום,אם יש קצף בפקק,מנוע מיבוא,הכי טוב.

CELICA כמה פוזה8)

VTI כמה כח:twisted:

GTI6 כמה אחיזה:lol:

S2K4LIFE:evil:

פורסם

שלום רב !

לא חייב שמי קירור שנעלמים חודרים לשמן, ויוצרים שם מעין "טחינה" בצבע לבן !

מצב של איבוד מים מסיבי, יכול וברוב המקרים זה קורה, שעשן לבן נפלט מצינור הפליטה, בעיקר במנוע חם, והסיבה לכך

מי קירור שחודרים, לתא השריפה, הופכים שם לקיטור, ונפלטים משם בצורת עשן לבן.

אליאב שלום רב, וברוך בואך לפורום !

מכיוון שאתה חדש, אתה זוכה בפרילגייה, של מתן מידע חשוב, בנושא הפניית תשומת לבך, לנושא השימוש בכל עזר , בצורת"חיפוש", כל עזר אר יפנה אותך, לנושאים דומים לבעייתך, ומשם תוכל לשאוב מידע רב בקשר לבעייתך, שעולה בתדירות גבוהה כאן בפורום, ובעיקר ברכבי אפלאוז.

למד חל איסור חמור, למלא מי ברז במיכל העבוי(המיכל שאתה קורה לו בטעות מאיד), ו/או ברדיאטור, המלוי חובה שיתבצע במי קירור יעודיים בצבע ירוק, ערוך חיפוש גם בנושא זה, שנטחן כבר רבות.

רוב הסימנים מראים, שראש המנוע שלך בוודאי אכול ומי קירור חודרים עקב כך לתא השריפה, ולכו הם נעלמים, מבלי לראות סימני

היכר, מלבד עשן לבן.

יש סכוי סביר שלא נשתלם לפרק ראש מנוע, ולבצע מלוי ושפוץ לראש, כי קרוב לוודאי, שיתברר שבלוק המנוע אכול.

תתבונן נפשית וכלכלית להחליף מנוע מיובא, בעל שנתון גבוה יותר, מוזרק לשעבר, כנראה של שרייד קלאסיק, מנוע 1.5.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

היי, תודה רבה לכם.

צביקה, בסופו של דבר מישהו מהמשפחה בהחלט החליט על דעת עצמו לפרק את המנוע (מכונאי) ולראות מה הולך שם.

כמו שאמרת, הכל אכול, לא שווה להרכיב את המנוע בחזרה.

לבנתיים הרכב הפך לפסל בחניה.

ואני מצטער מראש שלא יצא לי להיכנס ולהודות לכם, פשוט לא הייתי בארץ.

צביקה כמה אתה חושב יעלה לנו מנוע, ומאיזה סוג רכב כדאי לקחת?

פשוט אמרת לקחת משרייד 1.5, וזה אפלאוז 1.6, זה לא משנה בגלל הבודי?

תודה מראש

• תוכן חדש...