Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6271 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

מה יכול לגרום לרכב לנתק הצתה בטורים בינוניים עד גבוהים?

הרכב פועל תקין עם טורים נמוכים, כאשר לוחצים על דוושת הגז והטורים עולים נורית המנוע הכתומה נדלקת והטורים נופלים למטה כאילו נותקה ההצתה.

פורסם

א. איך אתה יודע שזה בעיה בהצתה?

בפיאט פונטו ההצתה מתוזמנת ע"י מחשב הרכב כך שיכולה להיות בעיה במחשב, בעיה בסלילים, בעיה בחיישן קראנק, בעית יציבות במערכת החשמל.

יכול להיות (ואני לא יודע) שיש לרכב ניתוק הצתה בטורים גבוהים והוא מנתק לך את ההצתה מוקדם מדיי.

בכל מקרה על פניו בגלל שנורה נדלקת ככל הנראה יופיע עם התקלה קוד תקלה במחשב שיצביע על הבעיה אז תתחבר לסורק.

ב. יכול להיות שמה שמתנתק לך זה אספקת הדלק ולכן הטורים נופלים.

פורסם

תודה על תשובתך,

אני לא יודע עם מדובר בניתוק הצתה, זו התחושה אבל כמו שהסברת זה יכול לנבוע ממקורות אחרים.

להערכתך ובלי התחיבות כמובן,

מהי העלות המקסימלית של תיקון כזה. אני מבין שזו יכולה להיות בעיה קטנה כמו איפוס מחשב, אבל איפה הקצה העליון של העלויות? 1000? 2000? (אם לדוגמא צריך להחליף מחשב)

תודה.

פורסם

תראה לרוץ ולבדוק עלות מקסימלית זה טעות. קודם כל תיגש למישהו שיש לו סורק תקרא את קוד התקלה הסיכוי שמה שיותר את הבעיה זה מחשב הרכב לדעתי הוא קלוש.

לפי דעתי יש לך חיישן שמזייף או משהו ומה שמתנתק זה הדלק אם ההצתה הייתה מתנתקת במנוע חם היית שומע בקפיירים.

בקיצור לך תבדוק מה גם שחלפים לפיאט הם זולים בד"כ ככה שאני מאמין שסך הנזק יהיה קטן ממה שאתה חושב..

שבת שלום אמיגוס! מקווה שעזרתי.

פורסם

האם החלפת פלאגים בזמן האחרון ? ובזמן האחרון אני מתכוון לכמה מאוד ק"מ, לא 15000 ?

הספייס, כך מתברר, רגישה לפלאגים מסויימים. יכול להיות שיש לך פלאגים שלא מתאימים, ויכול להיות שלא החלפת הרבה

מאוד זמן - ואז אולי זה כבר נדרש בדחיפות ?

לא רשמת מה סטטוס הטיפול ברכב, ולכן הכל השערות.

• תוכן חדש...