Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נשפך לי טיפת דלק על המושב, איך מעלימים את הריח?

GTiDREAM
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

הייתי צריך למלות במיכל קטן קצת דלק בשביל חבר עם קטנוע שנתקע, וכניראה שהיה קצת דלק שנזל טיפה החוצה מהמיכל וזה נשפך טיפה על המושב שליד הנהג.

כל האוטו כבר 3 ימים עם ריח של דלק , ניסיתי אתמול לרסס קצת בושם, היום זה חזר שוב הריח.

מה אפשר לעשות כדי להפתר מהמטרד?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ישנן מספר אפשרויות :

1. להצית את המושב. לא יודע לגבי ההשלכות, אבל אני מתחייב לך שבעית ריח הדלק תיפתר. :lol:

2. לשים את הרכב בשמש עם חלונות פתוחים מספר ימים בכדי לאפשר לבנזין להתייבש.

3. לשפוך כמות גדולה של מים מהולים בסבון כלים או אבקת כביסה על המושב, לתת לזה כמה שעות טובת ואז לייבש עם שואב או לתת להתייבש בשמש.

4. לנסות לפנות לגורם מקוצעי בתחום כמו KleanCar בפתח תקווה.

בהצלחה !

דני G.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תנסה לשפשף חזק את המושב עם מבשרשת וסבון ביום חם ואז לאוורר את האוטו עד שהריח יעלם.

מנסיון אצלי (לא עם דלק אבל מיץ שנשפך על ריפוד בהיר) לא נשאר זכר.

בהצלחה

חבר,אתה חופר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טריק שאמא שלי נתנה לי והוריד ריח כבד מא-ו-ד של סיגריות מכול הרכב, (כול כניסה לרכב הייתה כאילו נכנסתה למאפרה) סודה לשתיה, תפזר מלא סודה לשתיה (אבקה!) על המושב ותשאיר את החלונות פתוחים כול הלילה (אם יש לך חניה סגורה) אצלי זה עבד בבוקר פשוט העפתי עם היד כמה שאפשר החוצה ואת השאר שאבתי, טיפה בישום קליל ואין בכלל ריח, אל תתבייש עם האבקה, תן בנדיבות, תשאיר חלונות פתוחים, את הריח של הסיגריות זה הוריד יש מצב זה גם יעבוד אצלך

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...