Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם מגרש טרייד אין יקבל רכב לא ממש תקין ?

ronenu
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום

יש לי רכב יונדאי לנטרה ידנית שנת 99 שצריכה לעבור לדעתי חצי אוברול ( אוכלת שמן + זיהום אוויר ).

אני יד 6 ברכב הזה ואין לי מושג איך ניתן להיפטר ממנו.

האם ידוע לכם על מגרשים של טרייד אין שיסכימו לקבל רכב כזה.

ואני אקנה מהם רכב חדש יותר

או שעדיף להשקיע 4-5 אלף ולטפל בו.

ואז למכור אותו לפרטי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הם יקנו ממך את הרכב ב-5000 שח.

יצבעו את מה שצריך.

ינגבו את מה שצריך.

ישימו עץ ריח.

ואז ימכרו אותו במצב מ-ו-ש-ל-ם בעבור מחירון "בלבד".

אתה זוכר את המערכון על זה שלא מצליח למכור את הגרוטאה, ואז חבר שלו מנסה למכור אותה עבורו ומפליג בסיפורי גבורה של הרכב. כשהוא שומע כמה הרכב מוצלח, הוא מתחרט כי מה, הוא פראייר למכור רכב כ"כ טוב?!?

אם תגיע איתו למגרש, תצטרך להוסיף די הרבה כדי לקבל רכב במצב מ-ו-ש-ל-ם שהם ידחפו לך. ותן לי לנחש - הוא יהיה צבוע, מנוגב ואפילו עץ ריח יהיה בו. הם פשוט ידחפו לך את הזבל של הנואש שהיה שם שעה לפניך...

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם כבר אז למכור למגרש/ סוחר אבל לא לקנות מהם.

האם ניסיתה לתת מודעה מפורטת והורדה במחיר בהתאם, בטוח יש מישהו שירצה רכב במחיר מציאה ויש לו דרך לא יקרה לתקן. זה עדיין יצא לך יותר טוב מלמכור לסוחר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קשה לי להאמין שיקנו ממך רכב כזה במצב כזה בכלל, בעסקת טרייד אין אני מאמין שהם ירצו מהסיבה הפשוטה שהם מרווחים עלייך פעמים - גם בקניה של הלנטרה (שאותה ביום מן הימים ימכרו וירויחו) וגם במכירה כלפייך אל הרכב שתרצה לקנות מהם, אז טרייד אין ניתן יהיה לבצע ככל הנראה, קשה לי להאמין שתקבל משהו וממליץ גם לשפץ באופן עצמאי ולמכור לבד, מה שכן רכב במצב כזה אם כבר מחליטים לשפץ מהיסוד (לדעתי בלבד) אז עדיף להמשיך ולהשתמש בו עוד כמה שנים, כי בכל מקרה הוא ימכר בהתאם למצב שלו ולא בדיוק לפי "מחירון", לשיקולך.

משה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני חושב שכדאי לך ללכת על עיסקה כזו ולו בשל השקט הנפשי.

אם תסכים ללכת על רכב שאינו נהנה מביקוש רב (למשל, מגאן 06-07) הם יקחו ממך את הרכב שלך. הם פחות רגישים למצב מיכני מאשר לשילדה וכו'. (הרבה יותר קל לדחוף למישהו רכב עם מנוע גמור ואשר רכב עם שיפשוף בשלדה...).

חבר טוב שלי לא מזמן נתן לטריידאין קליאו B שבורה קצוצה מכוסחת עם כל בעיה שאתה מסוגל או לא מסוגל לדמיין (תמורת פוקוס 06). בגדול, זה כמו מטחנת בשר (או יש כאלו שיעדיפו את דימוי המג'ימיקס...), הכל נטחן במחירים הנכונים...

צא מנקודת הנחה שכיום אתה צריך להשקיע כסף ומתי שהוא כן תמכור את הרכב הזה והוא עדיין יהיה יד 6 על כל המשתמע מכך...

תעבור מגרש אחד שניים, אני מאמין שתמצא מי שיקח ממך את הרכב (אבל תתכונן נפשית למחיר נמוך...).

אם יש לך את האפשרות-אני סבור שהעניין כדאי (יהיה לך רכב חדש עם עץ ריח...).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כשאתה עושה טרייד אין על רכב כמו שלך במגרש גדול הסוכנות מעבירה את הרכב "לסוחר מדרכה" ולא מוכרת אותה בצמה ככה שכמה שהסוחר מדרכה יהיה מוכן לשלם ככה תקבל זיכוי לרכב שאותו תרכוש מהסוכנות.

היא ממש לא מרוויחה על רכב כזה.

*כל זה כמובן מתייחס לסוכניות גדולות ומסודרות ולא לחאפרים הקטנים*

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...