Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6277 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעד ונגד .

הנאה ונוחיות ספורטיביות ( לא ספורט ) . נסועה חודשית פחות מאלף. והצליל חשוב!! והחיוך חשוב:-)

כיוון שזה לא בורסה אז ירידת ערך לא בשיקול

תודה מראש לכל העונים.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אישית הייתי הולך על האודי, מנוע 1.8 נשמע צנוע אבל הוא מרגיש חזק ועדיף על האלפא.

אם אני לא טועה הגיר הוא Sטרוניק (DSG) שהוא עדיף גם הוא על פני התיבה הרובוטית של אלפא.

לדעתי גם הפנים של האודי יותר מוקפד, יפה ונעים.

מבחינת ספורטיביות ורעש ניראה לי זה יותר האלפא. (מניסיון עם ה1.8 של הקונצרן הוא שקט וגם במאמץ אין רעש יותר מדי מלהיב). מקווה שעזרתי.....

עומר

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

פורסם
אישית הייתי הולך על האודי, מנוע 1.8 נשמע צנוע אבל הוא מרגיש חזק ועדיף על האלפא.

אם אני לא טועה הגיר הוא Sטרוניק (DSG) שהוא עדיף גם הוא על פני התיבה הרובוטית של אלפא.

לדעתי גם הפנים של האודי יותר מוקפד, יפה ונעים.

מבחינת ספורטיביות ורעש ניראה לי זה יותר האלפא. (מניסיון עם ה1.8 של הקונצרן הוא שקט וגם במאמץ אין רעש יותר מדי מלהיב). מקווה שעזרתי.....

שני המנועים שונים באופיין, הם לא ממש ברי השוואה. לאודי יש רצועת כוח רחבה לכל אורך הסל"ד עם מומנט של 25 קג"מ שמתחיל ב-1500 ושיא הספק שמגיע ב-4500 סל"ד. האלפא האטמוספרית, מעדיפה סל"ד גבוה ותטפס ל-6500 סל"ד. מנועים שונים לאנשים שונים. המנוע של אודי יותר מנהלתי, של האלפא יותר ספורטיבי.

הגיר של האודי הוא רציף.

פנים הרכב זה עניין אישי, לטעמי פנים האלפא מרחיבה את הדעת לעומת הקרירות הגרמנית.

פורסם

האודי איכותית יותר מהאלפא עם גיר אוטומטי טוב יותר ועם מנוע גמיש בהרבה ושימושי יותר ביום יום.אבל!!אם מה שחשוב לך זה לחייך בכל פעם שאתה נכנס או יוצא מרכב בלי ספק לך על האלפא היא מהנה בהרבה.

פורסם

איך אמרה הפרסומת של אלפא בזמנו:" באאודי תרגיש בטוח, באלפא בטוח תרגיש..."

רק נסיעת מבחן (לא קצרה מדי) תוכל לענות על שאלותיך, אני בכל מקרה בעד האיטלקיה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

נסיעת מבחן זו המלצה הכי טובה. אלו שתי מכוניות שונות בתכלית.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...