Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש 406coupe

dinnnn
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4448 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

היום התקיים בפעם הראשונה מפגש של ה406coupe

מתוך 14 הרכבים שידועים בארץ הגיעו 7 :)

תודה גדולה לעופר וליאור שארגנו את המפגש הזה והביאו אנשים שאפילו לא הייתי חושב שמחזיקים ברכב כזה

וכמה תמונות להתחלה

dsc0752o.jpg

By dinnnn, shot with NIKON D80 at 2009-04-24

dsc0795.jpg

By dinnnn at 2009-04-24

dsc0782a.jpg

By dinnnn at 2009-04-24

dsc0776.jpg

By dinnnn at 2009-04-24

dsc0774f.jpg

By dinnnn at 2009-04-24

dsc0765s.jpg

By dinnnn at 2009-04-24

אחת ותיקה שבאה לראות

dsc0761z.jpg

By dinnnn at 2009-04-24

dsc0756s.jpg

By dinnnn at 2009-04-24

dsc0798q.jpg

By dinnnn at 2009-04-24

dsc0712phe.jpg

By dinnnn at 2009-04-24

dsc0710p.jpg

By dinnnn at 2009-04-24

המשך בקרוב :)

כי החיים הם לא רק קו ישר PSI

פורסם

פשוט אוטו יפה.

אני זוכר שכשהייתי ילד שכן שלי קנה אחת חדשה צהובה, והוא לא מכר אותה עד לפני 3 שנים.

מישהו יכול לתת אינפורמציה לגבי ביצועים , גיר, מנועים וכ'ו?

תודה

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

רכבים מדהימים,בכלל לא חשבתי שיש כאלה על כבישי ארצינו.

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם

ללא ספק, הדגם הזה הוא המוהיקני האחרון בשרשרת העיצוב (וכנראה גם חווית הנהיגה, אבל את זה לא בדקתי) המפוארת של פיז'ו.

כל מה שבא אחריו היה פשוט ירידה: ה-207 שנראית כמו מתיחה לא מוצלחת של ה-206, ה-308 הכעורה, ה-407 המוגזמת וה-607 שהדבר הכי טוב שאני יכול לומר עליה זה שהיא יחסית ראויה למאכל אדם.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

צחי נוי ?! חשבתי שיש לו יגואר.

אני לא רואה אותו בתמונות, אבל 406 קופה צהובה אחת נמצאת בראש העין אצל בחור מקסים בשם ר*** , לאחרונה שמעתי אותה מתעטשת באיזור פתח תקווה. היא באמת מדהימה.

פורסם

תמונות יפות - אבל למה לא טישטשת את המספרים? או שלבעלים לא ממש איכפת..?

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

רכב באמת יפה, פשוט מרשים המראה שלו על הכביש.

כל הכבוד על הארגון, וכל הכבוד לצלם, תמונות יפות מאוד

הכי אהבתי את הכחולה

לא ידעתי שקיימות רק 14 כאלו, ויפה מאוד ש7 מהן באמת נרתמו למפגש הזה

תמשיכו כך

Confidence In Motion

פורסם

בהחלט מכונית יפהפייה ומיוחדת, פריט עיצובי נדיר.

אני לא רואה אותו בתמונות, אבל 406 קופה צהובה אחת נמצאת בראש העין אצל בחור מקסים בשם ר*** ,

לאחרונה שמעתי אותה מתעטשת באיזור פתח תקווה. היא באמת מדהימה.

אכן בחור מקסים ר***, הידוע גם בכינויו "השלישי"... :wink:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
ללא ספק, הדגם הזה הוא המוהיקני האחרון בשרשרת העיצוב (וכנראה גם חווית הנהיגה, אבל את זה לא בדקתי) המפוארת של פיז'ו.

כל מה שבא אחריו היה פשוט ירידה: ה-207 שנראית כמו מתיחה לא מוצלחת של ה-206, ה-308 הכעורה, ה-407 המוגזמת וה-607 שהדבר הכי טוב שאני יכול לומר עליה זה שהיא יחסית ראויה למאכל אדם.

אני יכול להבין את הביקורת שלך כלפי ה207,וגם כלפי ה308 אם כי אני חושב שזה הוא רכב מאוד יפה ומאוד נוח(אני לא מדבר כרגע על המחיר).אבל דווקה ה407 היא נראת מצויין.

ה607 רכב מאוד יפה שבצבע הנכון אי אפשר להתעלם ממנו.

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

• תוכן חדש...