Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6256 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום הייתי היום במוסך ברעננה ברשותי אודי A4 שנת96 אוטומטית בעל המוסך אמר לי שלא חייבים לשים את החלק בקצה הפילטר אפשר פשוט להשאיר פתח קטן בצינור הקיים האם זה נכון? מה ההבדל בין שני הסוגים?

פורסם

תתאר קצת יותר טוב על מה אתה מדבר כי זה לא ממש מובן.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
תתאר קצת יותר טוב על מה אתה מדבר כי זה לא ממש מובן.

יש צינור שיוצא מהמנוע של הפילטר אוויר ובקצה הוא מתחבר למשהו שסוגר אותו נכון אז במקום לסגור את הצינור לגמרי להשאיר אותו פתוח למחצה וככה זה יהיה פילטר פתוח בלי לשים את הפילטרים הציבעוניים בקצה

פורסם

נראה לי שאני יודע על מה אתה מדבר.

נראה לי שאתה מדבר על להשאיר את המד כמות אוויר בלי פילטר או משהו כזה.

אם זה המצב אל תעשה את זה חבל כי יילך לך המד כמות אוויר.

המחיר שלו עולה יותר מהפילטר.

תקנה פילטר אוויר פתוח או פילטר מקורי אל תקשיב למוסכניק, יכול להיות שהוא רוצה לגרום לך סתם בעיות בשביל שתחזור אליו עוד פעם ותוציא כסף.

פורסם

הבחור מתכוון לזה שיוצא לו צינור של האויר מהמנוע. ובמקום להיתחבר לקופסא של הפילטר אויר המקורים הוא מנותק וזרוק במנוע .

ככה שהאוטו נוסע ואין לו פילטר בכלל .

VOLVO S60 2.4

HU: alpine 9855 .AMP JBL 1004 . SPK:MORAL PULSE

פורסם

יכול להיחות שמדובר בנשם השמן- אם כן, ניתן להשאיר אותו פתוח.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
הבחור מתכוון לזה שיוצא לו צינור של האויר מהמנוע. ובמקום להיתחבר לקופסא של הפילטר אויר המקורים הוא מנותק וזרוק במנוע .

ככה שהאוטו נוסע ואין לו פילטר בכלל .

לא הצינור מתחבר לפילטר אבל באלכסון ככה שיש פרצה פתוחה

פורסם

נראה לי שהוא מתכוון לצינור שיוצא אחרי הפילטר

מין ראם איר יש את זה בהרבה מכוניות ואם אני לא טועה נראה לי כמעט בכול אוטו

הצינור שבא אחרי הפילטר שמתחבר למקום שיכול לנשוף אוויר קר מבחוץ.

נראה לי שהוא מתכוון לזה אם כן לא נראה לי שזה יתן לך תוצאה של פילטר פתוח אם אתה מחפש רעש:roll:

פורסם

מספיק עם הניחושים!

פתח שרשור חדש עם תמונה של תא המנוע שלך עם סימון מדויק על מה אתה מדבר, ככה אי אפשר להבין ולכן ננעל.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6256 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...