Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6274 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עידן בוא תתקן אותי אם אני טועה אבל רוקפורד לפחות בסדרות הנמוכות, היא גם כן מאוד בינויות.

כמו כן ציינתי שיש להם מגברים מעולים בסדרות היותר גבוהות.

~ COMP-morel maximo 6.5 SUB-helix db 12 AMP-helix db four H.U-alpine bt177

פורסם
הנה דוגמא תעקוב אחריי המכירה הזו באיביי מגבר כזה בדיוק חדש באריזה ותראה בכמה יגמר אם בכלל מישהו יתן עליו.

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/N-I-B-MTX-THUNDER-X-704X-4-CHANNEL-AMPLIFIER_W0QQcmdZViewItemQQ_trkparmsZ72Q3a1205Q7c66Q3a2Q7c65Q3a12Q7c39Q3a1Q7c240Q3a1318Q7c301Q3a1Q7c293Q3a1Q7c294Q3a50QQ_trksidZp3286Q2ec0Q2em14QQhashZitem250411703315QQitemZ250411703315QQptZCarQ5fAmplifiers

חבר אם הייתי משווה את המחירים של ארצנו הקטנטונת לזו של ארה"ב אין בכלל רלוונטיות. חוץ מזה קפצת על איזה מגבר מסדרה THUNDER X שהיא לא נחשבת מהגבוהות של החברה אבל אם אתה מחפש מגברים שיתחרו בחברות כה יוקרתיות יש להם הרבה וגם במחירים שלא תאמין להם כמו 3000 $ לסאב בלי תיבה וזה עוד כלום.

תשמע לפי דעתי לא ככה מדרגים חברה לא משנה של אודיו או כל דבר אחר.

אם הייתי יודע לקרוא מפרט טכני "וסליחה שאני אומר את זה" הייתה משנה את דעתך. מחיר לא תמיד קובע כי גם רוקפורד יש להם מגברים בפחות מ100 דולר באייביי חדשים אבל תלוי מה אתה מחפש.

יש אנשים שקונים יקר ולא איכותי ועושים ממנו אני לא יודע מה. לבסוף מי שמחפש איכות מקבל ומי שמחפש עוצמה יקבל. זה לא שולל שאני אחד המעריצים של רוקפורד ושל קיקר אבל לכל חברה והטכניקות שלה.

פורסם

נכון אבל הכוונה שלי שלא אני ואלא אתה נוכל לבוא ונגדיר את רוקפורד ולא MTX שהן בינוניות ואני לא יודע מה. כי בתוך שתי החברות הללו את היכול למצוא מוצרים אפילו יוצר טובים חברות היי אנד

פורסם

טוב, קודם כל לא רוקפורד ולא MTX ממש אבל ממש לא קרובות להיי אנד, אפילו בסדרות הכי גבוהות. אולי רוקפורד, מאוד טוב אבל לא היי אנד.

דבר שני לפי דעתי הוויכוח הזה מיותר כי אני משוכנע במשהו אחד ואתה משוכנע במשהו אחר. אתה מצפה שיגידו לך שMTX היא חברה טובה, אך אני לא מאמין שזה יקרה.

חוץ מזה, לא אני ולא אף אחד אחר יגיד לך, לפחות בתחום האודיו שמוצר א' טוב ממוצר ב' אם אתה אהבת יותר את מוצר א'.

אם אתה אוהב את MTX ומשוכנע שהם טובים, שייבושם לך, ממליץ לך להגיע לאחד המפגשים ולהתאהב מחדש [:

~ COMP-morel maximo 6.5 SUB-helix db 12 AMP-helix db four H.U-alpine bt177

• תוכן חדש...