Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6296 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לאישתי יש רנו מגאן שבה החלפתי רמקולים קדמיים (5.25) למורל דוטק MK2.

עומק הדוטק הוא 6 ס"מ וזה פחות או יותר הגבול העליון להתקנה בלי בניה מיוחדת (רמקול עמוק יותר יגיע מעבר לזכוכית של החלון כאשר החלון מורד). יש כאן פוסט שראיתי, בו מישהו ממש מדד את המרחק עם סרגל והציג תמונה.

הרמקולים המקוריים של המגאן יושבים בתוך תושבת פלסטיק שמכסה אותם. כשמגיעים מים לחלון, חלק מהמים זורמים בתוך הדלת, ומחליקים על התושבת הזו לתחתית הדלת (אין עם זה בעיה). על מנת להתקין רמקולים חדשים יש להסיר חלק מהתושבת והרמקולים החדשים בולטים אל מעבר למה שנשאר מהתושבת. כלומר, עכשיו כשזורמים מים בתוך הדלת, הם נכנסים לתוך הרמקול משום שהוא חשוף ולא מכוסה בתושבת פלסטיק!

אז הנה פתרון שהשתמשתי בו (ועובד) על מנת למנוע חדירת מים לרמקולים - בניתי כיסוי חדש מניילון שמכסה את הרמקולים ומתפקד כמו שתפקדה התושבת פלסטיק הנ"ל.

קודם כל, יש לשים לב שחותכים רק את החלק הפנימי של התושבת פלסטיק (מסומן ב X עבה בתמונה). אגב, את התמונה הזו לקחתי מפוסט של TheGreatCat אז הזכויות עליה שמורות לו.

אח"כ יש לקחת פיסת ניילון (רצוי לא סתם שקית של סופר אלא משהו טיפה יותר חזק) בגודל של בערך 20 ס"מ על 20 ס"מ (אני חתכתי משקית קשיחה של איזו רשת). את החתיכה הזו יש להדביק (למשל עם סופר גלו, דבק חם או דבק מגע) לחלק שנשאר מהתושבת (מסומן בקו משונן דק בתמונה) כך שרוב הניילון יושב בתוך הדלת. כלומר, הניילון יכסה את הרמקול כאשר נמקם אותו בדלת.

כבר ירדו קצת גשמים מאז שביצעתי את הנ"ל ונכון לעכשיו, אין רטיבות.

אני מקווה שזה היה ברור, אני מתעצל להוציא את הרמקול ולצלם את המצב, אבל אם יהיו מספיק בקשות אני אעשה זאת.

Reno Megane Loudspeaker Installation.jpg

פורסם

הרעיון שלך הוא מצויין השאלה אם אישתך לא מרביצה ווליום כי הויברציות של הרמקולים והטמפרטורה הגבוהה בקיץ יחלישו - לדעתי-את אחיזת הדבק. יש כל מיני פתרונות לכך ואצלי נעשה על ידי יוסי ידי זהב עם חתיכה קטנה ממרבד איטום לרכב שעמידה לטמפרטורות קיצוניות.ימים יגידו אם הצעתך טובה אבל תודה לך מקרב לב על שהעלת את הרעיון.

ליאור

פורסם

תודה על ההערות, זה נשמע רעיון טוב. מהו אותו מרבד איטום אצלך? כמה עולה? מה שם המוצר?

הניילון שהשתמשתי בו הוא קשיח כך שאני פחות מודאג מהבלאי של הניילון. אני מודאג קצת יותר מההחלשות של הדבק, עם איזה דבק השתמשת עבור מרבד האיטום? האם זה תפס ממש חזק?

פורסם

ישראל, אם הוא ימות, איך הוא יוריד את החומר? :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אתה לא צריך כמות כזו אלא שתי חתיכות קטנות בגודל של אולי 10 על 10 סמ ופשוט להדביק אותם בצורה כזו שהמים יחלחלו הצידה כפי שעשית עם הניילון. הקטע שאינני יודע איך אפשר לקנות חתיכות קטנות כאלה.אולי מישהו בפורום יסכים להביא לך באחד המפגשים מהשאריות שנשארו לו.בהצלחה

• תוכן חדש...