Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6270 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

לפני שנתחיל, הבהרה לניר וגורל: אני רושם את הדברים האלה כחבר פורום מן המניין שאוהב את המפגשים ולא כמנהל מושחת.

זהו, אחרי שפרקתי את העול, אפשר לדבר תכל'ס :wink:

בתקופה האחרונה כמעט כל שרשור מפגש הופך לויכוח. כן שישי לא שישי ר"ג נתניה שבת ראשון אני באבט"ש.

מה דעתכם שנסדיר את עניין המפגשים? נהפוך את העניין למשהו קבוע וידוע מראש עם גמישות בעת הצורך. למה הכוונה גמישות? משחק באצטדיון ר"ג למשל שחוסם לנו את החנייה, מפגש של מועדון כזה או אחר, מזג אוויר, מצב בטחוני, אנאערף - כל מה שלא מאפשר קיום מפגש.

מאחר והנסיון והמסורת מצביעים על כך שמפגשי שבת בר"ג הם הכי מוצלחים, אין סיבה להזיז אותם והם יכולים להמשיך ולהתקיים אחת לחודש (כל 3 שבתות).

גילינו שנתניה הוא מקום מצויין ונוח להגעה לכולם, ואין שום מניעה לערוך מפגש "צפרכז" פעמיים בשנה.

שומרי שבת יוצאים די מקופחים מכל העניין ולכן לא יקרה אם ארבעה מפגשים בשנה יתקיימו גם בימי שישי, במקום או בנוסף למפגשי שבת הרגילים.

לכן אני מציע:

* מפגשי שבת-מרכז יתקיימו בשבת בשבוע הראשון של כל חודש.

* מפגשי "צפרכז" יתקיימו פעמיים בשנה, בסוף הקיץ ובסוף החורף. התאריך יתגמש לאור מזג האוויר ההפכפך בעונות הללו.

* מפגשי שישי יערכו אחת ל 3 מפגשי שבת רגילים, כאמור במקום או בנוסף למפגש שבת לפי הענות האנשים.

אם צפונים רוצים להוסיף תאריכים יזומים למפגשי צפון - בכיף.

יש לי זמן וסבלנות ליצור "לוח שנה" עם תאריכי המפגשים, ככה כולם יוכלו לדעת בדיוק מי מתי ואיך ונחסוך ויכוחים מיותרים.

אשמח לשמוע תגובות דעות והצעות.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לדעתי אתה צודק, הרבה זמן אני חושב שצריך להיות תאריך פלוס מינוס שיש מפגש ושכולם ינסו להגיע.

אני בעד.

Mazda 3 Integrated HU + JBL MS-8 | Audison Voce 3Way | Nakamichi PA-2100 | Helix B4 Precision | Hifonics 1206D | AA Arsenal 12

פורסם

רעיון נחמד + כל מפגש 2\3 לפחות בעונה נתולת גשמים לעשות על האש :-) אם הרבה בשר :twisted:

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

פורסם

יאללה, אני מתחיל לעשות מפגשי מיני מרכז כל שבוע. מישהו בא מחר? :wink:

בקשר לרעיון שלך איתמר, זה בהחלט נשמע טוב והגיוני. לוח שנה בהחלט יהיה דבר מועיל וטוב :-P

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אם רוצים אפשר להיות רציניים יותר ולארגן תקציב לעל האש... ככה לא ייווצר מצב שאין בשר.

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

אני חושב שלא צריך לקיים מפגש צפון מרכז פעמיים בשנה כי אנחנו לא עדי כדי כך רחוקים אחד מהשני אלה כול 2-3חודשיים.

ולפעמיים לקיים את המפגש המאוחד לא רק לפי זמני המרכזניקים אלה גם לפי זמני הצפונים פעם ביום שישי בצהוריים ופעם בשבת בבוקרץ

פורסם

מה עם מפגש דרומרכז ..יש צורות חיים גם בדרום הארץ

אומנם חדש בפורום ובתחום אבל צריך להתחיל ממשהוא

אגב מה אופי המפגש אף לא הייתי אז ככה שאין לי מושג ממה שהבנתי אוכלים הרבה בשר זה בטוח

תומר:rolleyes:

:-)SUB-JBL 275W

:-)AMP- HERTZ EP-4 380W

פורסם

אריק, ידידי, תסביר לי בבקשה מה זה בעיניך "מפגשי דרום רציניים" ולמה כוונתך.

מפגש רציני זה כשיש 20 מכוניות עם בגאז' פתוח וסאבים שנותנים SPL ל20 מטר רדיוס, והרבה בשר על האש - זה פיקניק :-P.

מפגש רציני זה כאשר משווים מגברים ברמת THESIS, משווים HUים ברמת HXD2, שומעים ומשמיעים מערכות ששואפות להיות איכותיות.

לידיעתכם, מפגשי הדרום חיים וקיימים, הם פשוט קטנים ולא עושים הרבה רעש - אז כמובן שזה לא מושך מרכזניקים לבוא.

פורסם

לדעתי זה רעיון נהדר.

בזמן האחרון ההכרזות על מפגשי האודיו הפכו למסחרה - כל אחד מביא איתו את ה"לובי" שלו ומחליט מתי מתאים לו ומתי לא מתאים לו לבוא למפגש, אם למישהו אחד לא מתאים לבוא למפגש אז גם נגררים אחריו חברים אחרים ולפעמים זה וותיקי פורום ומתחיל וויכוח...

הגיע הזמן להסדיר את זה - כן כן, לא לא, מי שרוצה יבוא, מי שלא, לא.

זה לא צריך להפוך לכאב ראש כל פעם.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

+1 לאיתמר נוסף,אולי יירשמו כל המעוניינים בכללם להגיע למפגשים, וכל אחד יאמר מאיפה הוא בארץ וכך נוכל לפי תאריכים ומס' אנשים כמובן לתכנן יתר על המידה,את המפגש שיהיה.

מקווה שהבנתם(עכשיו קמתי).

מנוע V6 בלי להתבייש.

פורסם
אריק, ידידי, תסביר לי בבקשה מה זה בעיניך "מפגשי דרום רציניים" ולמה כוונתך.

מפגש רציני זה כשיש 20 מכוניות עם בגאז' פתוח וסאבים שנותנים SPL ל20 מטר רדיוס, והרבה בשר על האש - זה פיקניק :-P.

מפגש רציני זה כאשר משווים מגברים ברמת THESIS, משווים HUים ברמת HXD2, שומעים ומשמיעים מערכות ששואפות להיות איכותיות.

לידיעתכם, מפגשי הדרום חיים וקיימים, הם פשוט קטנים ולא עושים הרבה רעש - אז כמובן שזה לא מושך מרכזניקים לבוא.

עם כל הכבוד, ההודעה שלך מגוכחת. מה שאתה טוען, של-SPL אין מקום בדרום, כן? אז אם זה ככה, כנראה באמת לא צריך לעשות מפגשי דרום-מרכז.

או לחילופין, כל ה"צעירים" כשעדיין אין להם את אותו התקציב כמו שיש לך למערכת, לא אמורים להשתתף במפגש, נכון? הרי להם אין HXD2 ואין להם מגברים במרת ה-THESIS. יש להם "כולה" פולס אודיו עם HU של פיוניר. ואחר כך אתם מתפלאים למה אחרי מפגש אחד שכן באנו וביקרנו, אנחנו לא מבקרים יותר בדרום. :roll:

ועוד נקודה מעניינת - מפגשי מרכז הם הגדולים והיותר איכותיים (עם כל הכבוד לצפון ולדרום) - ואצלנו תמיד יש מערכות SPL (עד כמה שזה יכול להיות SPL) ומערכות SQ. וכולם חיים בשלום עד היום. אז תתפלא, אפשר לעשות מפגש "מעורב". :roll:

באמת שהתגובה שלך ממש לא הייתה במקום.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

gti1980

אשמח אם תשלח לי בפרטי אתר שרשום בו על המפגשים האלה.

אני כבר כמה זמן רוצה להגיע למפגש פה בדרום ולא מוצא את המידע המתאים.

Kia Sportage, 2014 

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6270 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...