Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6291 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה כרגע מחובר אצלי באוטו פאנל של פיוניר 4050UB עם מגבר סוני XPLOOD שאליו מחוברים סט קומפוננט של מורל פולס וסאב קיקר C12.

חסרים לי צלילים מאחורה אז אני רוצה להוסיף רמקולים 6X9 במגש שזמנית יחוברו להגברה של הפאנל עד שאחסוף כסף ואקנה מונובלוק קטן לסאב ואז גם האחוריים יחוברו למגבר של סוני.

המגבר נותן 60 WATT RMS.

הפאנל נותן לפי מה שכתוב 55 WATT אבל אני לא מאמין שזה RMS אלא סתם מספר ולא משהו הגיוני.

אני מבקש מכם עצה לרמקולים שיעבדו טוב עם הפאנל ואני אוכל לשמוע בווליום גבוה בלי רעשים מוזרים גם כשהם מחוברים לפאנל זמנית..

התקציב הוא עד 400 ש"ח אפשר לחרוג עד עוד איזה 100 ש"ח אם התוספת תהיה חיונית ומשמעותית.

תודה מראש, מיכאל.:-)

פורסם

טוב הרמקולים שאני הכי אוהב 6*9 זה מורל פלוס

לדעתי הכי טובים

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=37554

אבל אם היבנתי נכון מההודעה שלך (קצת קשה לי להבין יש לך סאב אין לך סאב)

הייתי ממליץ לך פשוט לחכות ולקנות מונו במקום ה6*9 יעשה לך אותו אפקט שאתה מתכוון אליו

פורסם

AUDIA4 - יש לי סאב שמחובר על המגבר הנוכחי ואני מתכנן לקנות לו מונובלוק בעתיד אז זמנית ה 6X9 יחוברו על ההגברה המובנית של הפאנל. ועוד משהו קראתי בכמה מקומות שהטוויטר של המורל פולס נוטה להישרף מהר אבל מצד שני זה אמור להשתלב הכי טוב כי מקדימה יש לי גם מורל פולס. הגיוני?

FLOYD88 - איך ה JBL דומים לפולס מבחינת הצליל?

ובכללי האם עם שני סוגי הרמוקלים הנ"ל אני לא אשמע עיוותים גם בווליום דיי גבוה ללא חיבור למגבר בינתיים?

פורסם

אם היה לך מגבר לאחוריים הייתי ממליץ לך על הפולס גם כאחוריים אבל בגלל שהפולס 9 על 6 לא נציל ההגברה של הר"ד תעבוד הרבה יותר טוב עם ה94 DB של הJBL .אבל אם יש לך כבר סאב וקומפוננט מקדימה האחוריים יתנו אפקט מועט אבל בכל זאת יהיה אפקט.

• תוכן חדש...