Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6312 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חבר'ה

שי לי התלבטות בין כמה כלי רכב התקציב 40,000 ש"ח הרכבים פאסאט 00' לאנטיס 00'{1800}

סיויק 01' מה מה נחשב לרכב הכי מוצלח ואמין לא שתין לא לדאוג בקשר לק"מ והיד הכול בדוק רק לבחור

אז חבר'ה לחזור אם תשובות כמה שיותר מהר אני משתגע תודה

פורסם

ברוך הבא לפורום!

אל תשתגע, זה לא בריא :nono:, חוץ מזה, מה זה רכב שתיין :drinking:?

במקום זה, תריץ חיפוש בפורום על כל אחד מהרכבים, אם יהיו עוד שאלות, תנסח אותם בצורה ברורה יותר ובפונט רגיל ונשמח לעזור.

בהצלחה :-D

נ.ב.- סימני פיסוק לא יזיקו.

פורסם

1. מדובר ברכבים מסגמנטים שונים (בדגש על הפאסאט לעומת הלאנטיס והסיוויק).

2. לא ציינת איזו פאסאט (נפח מנוע).

3. לא ציינת מה הצרכים שלך מהרכבים הללו.

4. "מוצלח" זה תלוי במה לדעתך נחשב כמוצלח.

5. על פניו, כנראה שלסיוויק תהיה עדיפות באספקטים של האמינות ותצרוכת הדלק (אלא אם הפאסאט היא TDI).

פורסם

הפאסאט נפח 2000 בנזין , הצרכים בית-עבודה-ויציאה בסופ"ש ולמה ללכת יותר על כיוון של טורבו דיזל, לגבי המוצלח כמה שפחות בעיות כי אין לי זמן לרוץ ל "מוסך"

פורסם

1. אין צורך בבחירה בטורבו-דיזל אם הנסועה שלך אינה רבה.

2. קח בחשבון שאמינות הרכב תלויה לא מעט גם בתחזוקת הרכב ע"י הבעלים הקודמים של הרכב.

• תוכן חדש...