Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6295 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לקנות מנוע כזה מפירוק ( או שאולי יש חלק תחליפי חדש ) ושיעלה לי כמה שיותר זול, אני גר באיזור המרכז אז אם יש לכם איזה כיוון לתת לי, איזה מקום טוב ובזול או מספרי טלפון או כל הצעה אחרת שתעזור לי, אני כאן.

( דרך אגב במוסכים רגילים לא רוצים להתעסק לי עם הבעיה הזאת ונאלצתי ללכת למורשה ושם זה עולה 3000 ש"ח !!! )

פרטים : פיאט פונטו ספייס שנת 2001 דגם ELX גיר רציף או טיפורטניק או איך שקוראים לגיר שאני לא רוצה לקלל אותו כאן, עזבו, זה כבר שייך לסיפור אחר...

עריכה : ישנו אדם בשם עופר לוין שיש לו מלאי של הגה חשמלי משופץ לספייס והוא דורש על זה 600 לפני מע"מ

מישהו שמע, התעסק, מכיר ?

פורסם

חג שמח, במוסך מורשה אמרו גם שצריך אחרי זה לאפס את המחשב, וניראה לי שאולי יש עוד דברים לעשות אז האם זה לא מסוכן פשוט לשפץ אותו וזהו ? נאי לא רוצה שאחרי יומיים יהיו לי תקלות, מחכה לתשובה ובמקרה שהתשובה תהיה שאין לי ממה לחשוש אז איפה זה יותר זול, גיר מפירוק או גיר אחרי שיפוץ ? תודה

פורסם

רפי לוין כתב : "לא הבנתי את שאלתך לגבי גיר (תיבת הילוכים), איזה ומה הבעייה?." ( ציטוט קומבינה:) )

אופס בטעות יצא לי גיר... התכוונתי למנוע החשמלי ואם מדברים כבר על המנוע אז עוד היום ניפגשתי עם עופר קצב ( יש לציין שהוא לא התעצל ועל פי בקשתי הביא לי את החלק עד לעיר מגוריי ) והכל הלך חלק, רכשתי ממנו מנוע הגה חשמלי משופץ במחיר טוב וקיבלתי אחריות לחצי שנה. החלק כבר מותקן על האוטו וההגה חזר לחיים.

• תוכן חדש...