Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6294 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע מה אתך... אני מאז שהתגייסתי וירדתי מתקן לוחם עובד בעבודה שעבדתי בה לפני הגיוס (עוזר טבח במלון קטן) התחלתי עם אישור עבודה, אחרי חצע זנה שפג תוקפו עבדתי כשנה בלי ולא מזמן הוצאתי חדש... עובד גם שם וגם בתחנת דלק של סונול...

היציאות שבוע שבוע, מצליח להוציא 3K קבוע בחודש מאז שהתחלתי לעבוד ב 2 עבודות ואם ממש ממש טחינה סוגר גם את ה 4K.

בשום עבודה לא עושים לי בעיה עם זה שאני חייל.

בהצלחה!

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אפשר לנקות מכוניות באופן פרטי לגשת לאנשים לבתים שלהם (כמובן אם זה לא רחוק מדי) ולשטוף להם את הרכבים

(אני מכיר מלא אנשים כאלה וגם פעם הייתי עושה את זה)

לך ל BIG או ל ONE תדפיס פתקים ושים על מכוניות.

אגב נסה לגשת לסוכנויות טרייד אין בב"ש ולמוסכים ולראות אם הם צריכים עובדי נקיון.

אגב אפשר לעמוד בצומת (לא, לא מה שאתה חושב :) ) ולנקות שמשות לרכבים. אם תעמוד בצומת של ביג או הקניון ותיקח נגיד, שקל על כל רכב בטוח תעבור את ה 20 ש"ח לשעה!

אם יש לך ידע במחשבים או משהו תנצל אותו (התקנת מחשבים מחדש, הרכבת מחשבים- יש הרבה אנשים שקונים מחשב ללא מערכת הפעלה או שאפילו לא יודעים לחבר מחשב, והופ, עשית 50 שקל, 100 שקל ממש בקלות אם זה חיבור והרכבה, התקנת WIN, דרייברים...)

כמובן במקביל תחפש עבודה.

בהצלחה,

איתמר.

פורסם

אם יש לך ידע במחשבים או משהו תנצל אותו (התקנת מחשבים מחדש, הרכבת מחשבים- יש הרבה אנשים שקונים מחשב ללא מערכת הפעלה או שאפילו לא יודעים לחבר מחשב, והופ, עשית 50 שקל, 100 שקל ממש בקלות אם זה חיבור והרכבה, התקנת WIN, דרייברים...)

כמובן במקביל תחפש עבודה.

בהצלחה,

איתמר.

הבעיה שמדובר פה בעסק שמצריך שימוש בתוכנה חוקית ופתיחת תיק מע"מ ומס הכנסה וכל החמוצים.

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם
לא יודע מה אתך... אני מאז שהתגייסתי וירדתי מתקן לוחם עובד בעבודה שעבדתי בה לפני הגיוס (עוזר טבח במלון קטן) התחלתי עם אישור עבודה, אחרי חצע זנה שפג תוקפו עבדתי כשנה בלי ולא מזמן הוצאתי חדש... עובד גם שם וגם בתחנת דלק של סונול...

עמית.

מטרת "אישור עבודה" היא שבמקרה של תאונת עבודה הצבא יכיר בך ויכסה אותך מבחינה ביטוחית, אם אין לך אישור עבודה וחלילה אתה עובר תאונת עבודה, אין לך ביטוח לא מצד המעסיק ולא מצד הצבא, התוצאה נפלת בין הכיסאות כיוון שאין לך אישור עבודה.

פורסם

אין לי בעיות ת"ש ויותר מזה אני לא זכאי בשום מצב למיוחדת, כבר בדקתי את הנושא ואין לי סיכוי.

לגבי האישור עבודה, אני משרת בבסיס של יומיום, כולם יכולים לקבל בלי שום קשר למצב כלכלי או לצורך, יש לי כבר הכל מוכן אני רק צריך חתימה של מעסיק שמוכן שאני אעמוד בצומת בשבילו תמורת שקל תשעים לשעה, יום-יומיים אחרי זה האישור עבודה שלי תקף.

שרות 5-9 זה ליגה אחרת לגמרי מבחינת חיפוש עבודה. וכמו שאמרתי בהתחלה גם בתחנות דלק באזור אין צורך באנשים.

אבל גיליתי שצריך המון עובדים באילת :) וזה רק 3 שעות נסיעה מהבית! HAPPY HAPPY JOY JOY :cry:

פורסם

היציאות שלי זה שבוע שבוע...

לגבי מהות אישור העבודה אני מודע...

בכל מקרה אני שייך למג''ב ולא לצה''ל ואצלינו להוצי אישור עבודה אפילו בתור אחד שעושה שבוע שבוע זה המון בירוקרטיה... בכל מקרה הייתי מודע לסיכון שלקחתי...

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
לכן יש אישור מיוחד שנקרא "אישור עבודה", כך שגם בחופשה במקרה של תאונת עבודה הוא כן מכוסה כמו חייל בתפקיד.

אני לא מדבר על זה, אלא שאם ח"ו חייל מת בהיותו בחופשה, משפחתו אינה זכאית לתגמולים ממשבה"ט.

פורסם

kookoo, אני ממליץ לך להתמקד בלמצוא עבודה שתשאיר אותך בחיים...

לפי מיטב הבנתי ומה שהסבירו לי בזמנו, כל ההגבלות הללו נבאו עקב כל מיני מקרים קצת "בעייתים".

סתם דוגמא כפי שהסבירו לי, חייל התקין בסופ"ש אנטנה על גג הבית הפרטי שלו, נפל ונהיה "נכה צה"ל" וקיבל את כל ההטבות שמקבל לוחם שנפצע במהלך קרב.

צה"ל לא ביקש ממנו להתקין אנטנה.

וזה שהוא עושה את זה על דעת עצמו בזמנו החופשי, לא הוגן שהצבא עכשיו צריך לתמוך בו כל החיים.

אם חייל נפצע או ח"ח יותר גרוע במהלך קרב, מגיע לו ולמשפחתו הכל. (לצערנו גם כאן הם לא פעם לא מקבלים את זכויותיהם)

אם חייל רצה לחסוך 500 ש"ח התקנה. אז זה משהו אחר.

פורסם

אפשר להתווכח על זה, אם חיילים היו מקבלים יותר מ350 שקל לחודש הם לא היו מנסים לחסוך עלות מסטיק בהתקנה ומרחפים מהגג לגינת הפרוזיליה של השכנה הדתיה עם עדר ילדים מלמטה.

אבל כן אני חייב להסכים שיש בזה הגיון. השאלה היחידה, אם בכל זאת יש לי אישור עבודה אני מכוסה בזמן שאני עובד נכון?

הבנתי שאם אני עושה יומיות אני מבוטח גם בדרך לבית ומהבית, אני צודק?

• תוכן חדש...