Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6268 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכל חברי הפורום

לפני מס' שבועות עצר אותו שוטר על אי ציות לרמזור - מעבר ברמזור אדום.

הייתי עם בת זוגתי ברכב, היה יום גשום חורפי, כאשר עברתי את קו העצירה הרמזור התחלף לצהוב (מעבר רמזור באדום לא הייתי מעלה על דעתי).

צץ שוטר הטען שעברתי את הרמזור באדום. החלטתי לא להתווכח איתו ורק ביקשתי שירשם בדו"ח שעברתי את הרמזור בצהוב ולא באדום וכך נעשה.

כנס 1000 ש"ח+10 נק'.

בת זוגתי גם טענה וחיזקה את טענתי שלא עברתי את הצומת באדום.

היות והמצב הכלכלי לא מזהיר (סטודנט שלא עובד) ובהסתמך על כך שזאת עבירה הראשונה שלי מזה 10 שנים שיש לי רשיון הייתי מעוניין לשאול מה לעשות.

האם כדאי לפנות לעו"ד?

האם כדאי לגשת ולהשפט לבד?

אשמח לכל עצה בעניין.

בתודה מראש וחג שמח.

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלום רב.

העונש על נסיעה בצהוב מהבהב בלי לתת זכות קדימה הוא,8 נקודות והעמדה לדין.

העונש על נסיעה באדום בלי לתת זכות קדימה הוא,10 נקודות ו-1000 שקלים.

ולפי מה שכתבת,קבלת עונש של נסיעה באדום.(קצת לא ברור)

אם היית כופר באשמה לחלוטין,עוד הייתי יכול אולי להמליץ לך להגיע למשפט בתוספת עד ללא עורך דין ולעמוד על שלך.

אבל מפני שהודת כבר שעברת בצהוב,לא תוכל להתחמק מהעונש,ולכן רצוי מאוד שתופיע למשפט בליווי עורך דין.

ולהבא אל תתנדב לשוטרים בכלום.פשוט אל תדבר - כי הגירסה שלך גם נרשמת בדו"ח,ואתה גם חותם על זה בסוף.ובמקרה שלך אתה גם תחטוף.

כי לעזור?בטוח הם לא יעזרו לך,אלא ההיפך הגמור.

בתודה.

פורסם

אתה מבלבל בין שני חוקים שונים בתכלית שנועדו למצב אחר.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
אתה מבלבל בין שני חוקים שונים בתכלית שנועדו למצב אחר.

שלום רב.

מי בילבל? ואלו חוקים?

יש תקנון חוקים שכתובים בדיני התעבורה לא המצאתי.

ורצוי לו מאוד שיגיע למשפט מוכן עם עו"ד, אם רשיון הנהיגה פרמטר שחשוב לו!

אם יגיע לדיון ראשון במשפט והשופט יראה שבא לבד,80% שהשופט לבד יציע לו לדחות את הדיון עד שישיג עו"ד.ולא בכדי.

דרך אגב בבתי משפט לעניני תעבורה,ידוע שאחוז ההרשעות למעלה מ90%

ומבחינת השופט,עבירה זו לא פחות מאשר עקיפה בפס לבן.

לכן אם העו"ד - עו"ד ולא חמור דין כמו שהיה אצלי,העונש אולי יומתק קצת.

בתודה.

פורסם
שלום רב.

מי בילבל? ואלו חוקים?

יש תקנון חוקים שכתובים בדיני התעבורה לא המצאתי.

בילבלת חציית צומת באור מהבהב ברמזור עם אור מהבהב ואי מתן זכות קדימה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
בילבלת חציית צומת באור מהבהב ברמזור עם אור מהבהב ואי מתן זכות קדימה.

שלום רב.

falou זאת הגדרת החוק.זהו הניסוח בו בחר להשתמש "הגאון" ממציא החוק.

וכן זה באמת נשמע כמו שתי עברות שונות, אתה צודק.

בגדול ,לא משנה.נראה שהפזיזות במקרה הזה לא השתלמה.

תודה.

פורסם
אבל מפני שהודת כבר שעברת בצהוב,לא תוכל להתחמק מהעונש

הוא אומר שהאור התחלף לצהוב כשהוא היה בקו עצירה, איזה עונש מגיע לו על זה? הוא לא עשה שום דבר פסול.

הבעיה היא להוכיח מה קרה שם באמת, כאשר יש למילה של השוטר עדיפות (עדות של מי שהיה איתך באוטו, לא סביר לדעתי שתעזור בהרבה).

ולא הבנתי את הקשר של צהוב מהבהב, במצב הזה הרמזור לא פעיל ולא מתייחסים אליו, זכות קדימה לבא מימין או לפי תמרור.

פורסם

יוני שלום רב.

מה לא ברור?הכל נאמר!

1.לפני מס' שבועות עצר אותו שוטר על אי ציות לרמזור - (מעבר ברמזור אדום)

הוא לא התווכח עם השוטר, רק סגר איתו "דיל" (שלדעתי לא שלא יעזור לו בכלל, אלא שזה יביא להפללתו) שחציית הצומת לא נעשתה באדום אלא בצהוב, מתוך הנחה מבחינתו שזה עדיף על חציית הצומת באדום.

2.שכח לרגע ממלחמת גרסאות בסיפור הנ"ל,-הדו"ח נרשם על פי הודאתו של הבחור שהודה שחצה בצהוב.

3.לא הבנת את הקשר של צהוב מהבהב?גם אני לא.מדובר ברמזור פעיל.

4.שאלת איזה עונש מגיע על מעבר צומת בצהוב?

5.תקרא יותר תבין יותר.

חג שמח.

פורסם

אים זו העברה היחידה שלך בשנים האחרונות , אזאי ממליץ לך לכתוב מכתב מפורט עם העתק הדוח בו אתה מבין את חומרת המעשה אך מבקש עקב עברך הנקי והיותך סטודנט להמיר עברה זו לקלה יותר.

אמא שלי לפני מס חודשים צולמה באור אדום ( מלא לא צהוב ) רשמה מכתב ואחרי שבועיים קיבלה תשובה .

" אנו ממירים דוח זה לאזהרה המשכי לנהוג בזהירות "

את המכתב בצרוף העתק הדוח יש לשלוח ללשכת התנועה האזורית ( מצויין מעבר לדוח )

בהצלחה זה לא יכול להזיק.

פורסם
שלום רב לכל חברי הפורום

לפני מס' שבועות עצר אותו שוטר על אי ציות לרמזור - מעבר ברמזור אדום.

הייתי עם בת זוגתי ברכב, היה יום גשום חורפי, כאשר עברתי את קו העצירה הרמזור התחלף לצהוב (מעבר רמזור באדום לא הייתי מעלה על דעתי).

צץ שוטר הטען שעברתי את הרמזור באדום. החלטתי לא להתווכח איתו ורק ביקשתי שירשם בדו"ח שעברתי את הרמזור בצהוב ולא באדום וכך נעשה.

כנס 1000 ש"ח+10 נק'.

בת זוגתי גם טענה וחיזקה את טענתי שלא עברתי את הצומת באדום.

היות והמצב הכלכלי לא מזהיר (סטודנט שלא עובד) ובהסתמך על כך שזאת עבירה הראשונה שלי מזה 10 שנים שיש לי רשיון הייתי מעוניין לשאול מה לעשות.

האם כדאי לפנות לעו"ד?

האם כדאי לגשת ולהשפט לבד?

אשמח לכל עצה בעניין.

בתודה מראש וחג שמח.

כיוון שהיום שבת בין שני חגים אז נלך ב EASY

שים לב שכבר בהדעתך אתה נותן שתי גירסאות שאינן זהות. הקובעת היא זו שנרשמה בדו"ח שהיא גרועה יותר מהגירסה הראשונה.

עכשיו תאר לך שאתה על דוכן העדים ( האינקויזיציה ) ששתי חיות טרף התובע מחד והשופט מאידך מנסים להפיל עליך הר כגיגית. בשלב הזה של החקירה העו"ד שלך רוב הזמן שותק .

עצתי לך פשוטה כתוב מכתב בזו הלשון

לכבוד בלה בלה

קצין נכבד

1)מצ"ב העתק דו"ח מספר XXX וצילום רשיון הנהיגה שלי המראה על וותק של 10 שנות נהיגה.

2) ככל שזכרוני אינו מטעני , אין לי כל עבירת תנועה מאז קבלת רשיון הנהיגה לפני 10 שנים , ואני מקפיד על קלה כחמורה, למען בטחוני ובטחון שאר המשתמשים בכביש.

3) אני מובטל מזה XXX חודשים וחי מן היד לפה, ולכן תשלום קנס בסכום כה גבוה , יפיל עלי מעמסה כלכלית כבדה מנשוא.

4) אבקש בכל לשון של בקשה לנהוג בי מנהג של בית הלל, וכי הדו"ח יומר לאזהרה.

בברכת חג שמח.

הערות למכתב

1) אסור להודות אסור לכפור- כבר בדבריך בדו"ח גרמת לעצמך נזק. לא צריך להוסיף חטא על פשע.

2) "ככל שזכרוני אינו מטעני" מונע כעס ואנטי ,אם בטעות ותוך שכחה אמיתית שכחת כי קיבלת דו"ח כלשהו במהלך 10 השנים. בכל מקרה הקצין בודק את עברך במחשב ולא מסתמך על דבריך.

3) אל תציין כי אתה סטודנט, יש אנשים שהדבר נמנע מהם וחלקם משרתים במשטרת ישראל, לכן לא לתת לו מקום לתחושת האנטי.

4) יש משפט זהב האומר "כל המוסיף גורע" רק בהגדה לפסח כתוב " כל המרבה הרי זה משובח" אבל זה מכוון רק לספר על יציאת מצרים לכן המכתב מנוסח בקצרה ולעיניין.

לא יצליח - תחזור לכאן ונדסקס איך לצאת מהפלונטר. יצליח המכתב תדווח

ההימור שלי , אם העבר שלך אכן נקי, אתה יוצא באזהרה.

חג שמח

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

תודה רבה לכולם על התגובת והעצות!

אני אשלח מכתב ונראה מה תהיייה תגובת המשטרה בנידון.

מקווה מאוד שהדו"ח יומר לקנס נמוך יותר.

חג שמח!

פורסם
תודה רבה לכולם על התגובת והעצות!

אני אשלח מכתב ונראה מה תהיייה תגובת המשטרה בנידון.

מקווה מאוד שהדו"ח יומר לקנס נמוך יותר. על כן אל תעלה את האופציה הזו במכתב הראשון.

חג שמח!

למיטב ידיעתי או שהדו"ח יומר לאזהרה או שהדו"ח יישאר על כנו. אין בשלב הזה מסחרה. אם תקבל תשובה שלילית אתה יכול לנסות להיפגש עם הקצין ואז לנהל מעין מסחרה.

זה מה שעושה בד"כ עו"ד שלוקח על הטיפול 1000 ש"ח + מע"מ.:-)

שלב של המסחרה ניתן להעשות אם השוטר בשטח, טרם כתיבת הדו"ח:-( שלב שבמקרה שלך כבר לא רלבנטי.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
אים זו העברה היחידה שלך בשנים האחרונות , אזאי ממליץ לך לכתוב מכתב מפורט עם העתק הדוח בו אתה מבין את חומרת המעשה אך מבקש עקב עברך הנקי והיותך סטודנט להמיר עברה זו לקלה יותר.

אמא שלי לפני מס חודשים צולמה באור אדום ( מלא לא צהוב ) רשמה מכתב ואחרי שבועיים קיבלה תשובה .

" אנו ממירים דוח זה לאזהרה המשכי לנהוג בזהירות "

נשמע מעט תמוהה מאחר ולא ניתן לרשום דו"ח אזהרה בגין עבירה על תקנה 22(א) שאוסרת על נסיעה שברמזור אור אדום.

פורסם

שתי הערות:

1. סטוורוס - עשית סלט שלם, במבי ניסה להחזיר אותך לדרך הישר. ה"ויכוח" בין פותח השרשור לשוטר היה אם תחילת מעבר הצומת היה בצהוב או אדום. שום קשר לאי מתן זכות קדימה במצב של צהוב מהבהב עקב תקלה או במכוון.

2. בקשר לייעוץ על כתיבת מכתב למשטרה בבקשה להמרה לאזהרה - המרה כזו מותנית בהודאה באשמה. אם בכוונתך לכפור באשמה בבית משפט - שכח מהבקשה לאזהרה.

ישה, הערה מס. 3 שלך - ROFLMAO :-D

• תוכן חדש...