Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6270 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

2.שכח לרגע ממלחמת גרסאות בסיפור הנ"ל,-הדו"ח נרשם על פי הודאתו של הבחור שהודה שחצה בצהוב.

ואסור לחצות צומת בצהוב?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לפי החוק היבש אסור להכנס לצומת בצהוב, אם אני לא טועה זה שווה ערך למעבר באדום.

ברור שאם אתה ממש קרוב לצומת אתה לא תבלום בחריקת צמיגים, אבל בעקרון אור צהוב אומר לפנות את הצומת.

פורסם
שתי הערות:

1. סטוורוס - עשית סלט שלם, במבי ניסה להחזיר אותך לדרך הישר. ה"ויכוח" בין פותח השרשור לשוטר היה אם תחילת מעבר הצומת היה בצהוב או אדום. שום קשר לאי מתן זכות קדימה במצב של צהוב מהבהב עקב תקלה או במכוון.

2. בקשר לייעוץ על כתיבת מכתב למשטרה בבקשה להמרה לאזהרה - המרה כזו מותנית בהודאה באשמה. אם בכוונתך לכפור באשמה בבית משפט - שכח מהבקשה לאזהרה.

ישה, הערה מס. 3 שלך - ROFLMAO :-D

לפי השוטר שעצר אותי, מעבר צומת בצהוב היא דינה כמעבר צומת באדום.

האם שטענתי שעברתי בצהוב היא הודעה באשמה?

פורסם
לפי החוק היבש אסור

ולפי החוק הרטוב ?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
לפי השוטר שעצר אותי, מעבר צומת בצהוב היא דינה כמעבר צומת באדום.

האם שטענתי שעברתי בצהוב היא הודעה באשמה?

לא, אבל אם אתה מעוניין להמיר את הדו"ח לאזהרה, אחד התנאים להמרה הינו הודאה באשמה. הבאתי ציטוט של עו"ד אילון אורון בהודעה הקודמת, אני מקווה שזה אילן גבוה מספיק להיתלות בו.

לגבי הויכוח אם מותר או אסור לחצות בצהוב, אפשר לראות שרשור קודם בנושא, כולל לשון התקנה הרלוונטית. אני לא מוצא טעם לחזור על מה שכתבתי אז.

פורסם
ולפי החוק הרטוב ?

בפועל אנשים נכנסים לצומת בצהוב גם ממצב עמידה

אבל מצד שני אנשים גם עוברים באדום חופשי אז "חוק יבש" הוא אכן מונח בעייתי הייתי אומר

פורסם
לא, אבל אם אתה מעוניין להמיר את הדו"ח לאזהרה, אחד התנאים להמרה הינו הודאה באשמה. הבאתי ציטוט של עו"ד אילון אורון בהודעה הקודמת, אני מקווה שזה אילן גבוה מספיק להיתלות בו.

לגבי הויכוח אם מותר או אסור לחצות בצהוב, אפשר לראות שרשור קודם בנושא, כולל לשון התקנה הרלוונטית. אני לא מוצא טעם לחזור על מה שכתבתי אז.

אם כך הוספת סעיף "הודעה בקיום העבירה" במכתב זה מספיק?

פורסם
שתי הערות:

1. סטוורוס - עשית סלט שלם, במבי ניסה להחזיר אותך לדרך הישר. ה"ויכוח" בין פותח השרשור לשוטר היה אם תחילת מעבר הצומת היה בצהוב או אדום. שום קשר לאי מתן זכות קדימה במצב של צהוב מהבהב עקב תקלה או במכוון.

2. בקשר לייעוץ על כתיבת מכתב למשטרה בבקשה להמרה לאזהרה - המרה כזו מותנית בהודאה באשמה. אם בכוונתך לכפור באשמה בבית משפט - שכח מהבקשה לאזהרה.

ישה, הערה מס. 3 שלך - ROFLMAO :-D

שלום רב.

לא סלט ולא נעליים,תקרא את הודעה מספר 9 ותבין שמה שכתבתי דובר ברמזור פעיל,ולא בסתם אורגן אורות עם השלט הזה:

jpg.gif76b36(1).JPG (7.6 KB)

ובכך כמו שכתבת,באמת אין קשר לאי מתן זכות קדימה במצב של צהוב מהבהב עקב תקלה או במכוון.

והניסוח שלי לעבירת חציית צומת באדום הוא בסה"כ ציתות המחוקק.

אני בטוח שהבנת.

בברכת חג שמח ושבוע טוב.

76b36(1).JPG

פורסם

שמר היקר

אם תבדוק טוב תראה שלא אילון אורון כותב את ההודעה ( ההודאה ) אלא גיא הלוי,שאין לי מושג מה ידיעותיו ואיני בטוח שאלה באמת הקריטריונים. (כולל עבירת חניה:shock: ) נראה לי הזוי משהו.

מציע לערוך חיפוש ולנסות למצוא את נוהלי המשטרה בעיניין כדי שפעם אחת ולתמיד יהיה סדר.

אני סומך עליך שתמצא את זה כמו שהמצאת לי את נוהל הפעלת ממל"ז.

למה אני לא בטוח בכך כלל.

כזכור לך פתחתי שרשור בנושא דו"ח על נסיעה במהירות מופרזת, שקיבלתי. 132-5 במקום 90 כמובן שלא הודיתי שנסעתי במהירות.

הוד רוממתו השוטר אחרי שהראה לי את המהירות והמרחק על הממל"ז ליד הלימו שלו אמר לי כך, בטון סמכותי.

" לך למכוניתך , אני נכנס למכוניתי ובודק במסוף . אם אין לך עבירה בשנתיים האחרונות אני נותן לך אזהרה בלבד."

חזר בפנים נפולות :-(ואמר "מצטער לפני שנה וחצי ביצעת עבירת פרסה ( איך לא !!התפנה מקום חניה בשבע בערב במרכז תל אביב ) לכן רשמתי לך דו"ח".

לכן עצתי לפותח השרשור שלח את המכתב , בלי הודאה , דרך אגב שמעתי ששיטת מצליח עדיין עובדת. לא יצליח, נעבור את הגשר אז.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

לאחר קריאה מחודשת של הטופיק יש לי שאלה לגבי כתיבת המכתב.

השוטר טען אדום אני טענתי צהוב וכך נרשם בדו"ח. לכן אי הודעה באשמה.

עלמנת לשלוח מכתב בקשה להמהרה לאזהרה אני צריך לעמוד בתנאים הבאים:

1. הודאה בקיום העבירה

2. ותק נהיגה מעל 5 שנים

3. העדר עבירות (גם חניה) בשנתיים האחרונות

4. עבירת קנס (ולא הזמנה למשפט)

5. נסיבות קיום העבירה וחומרתה, ושיקול דעת של השוטר.

לפי סעיף 1 וכפי שנרשם בדו"ח אני חולק על השוטר ולא מכיר בעבירה. מצד שני מעבר באדום וצהוב שקולים.

לכן ברצוני לנסח בשנית את שאלתי שנשאלה בתגובה מס' 22.

האם עלי להוסיף במכתב סעיף הודעה באשמה?

או לפסוח עליו כפי ש"ישה" המליץ ולשלוח את המכתב בלעדיו?

כמו כן שאלתי את שאלתי בפורום ששמר פירסם אליו את הקישור:

http://www.lawforums.co.il/objDoc.asp?PID=943&OID=104237&DivID=1&markPID=943&markOID=104237#topArt

ושוב תודה לכל מי שטורח לקרוא את הטופיק ולסייע לי :oops:.

פורסם

אני בטוח שהבנת.

אני הבנתי, אתה לא כ"כ.

פותח השרשור כתב:

צץ שוטר הטען שעברתי את הרמזור באדום. החלטתי לא להתווכח איתו ורק ביקשתי שירשם בדו"ח שעברתי את הרמזור בצהוב ולא באדום וכך נעשה.

כנס 1000 ש"ח+10 נק'.

אתה כתבת:

שלום רב.

העונש על נסיעה בצהוב מהבהב בלי לתת זכות קדימה הוא,8 נקודות והעמדה לדין.

העונש על נסיעה באדום בלי לתת זכות קדימה הוא,10 נקודות ו-1000 שקלים.

ולפי מה שכתבת,קבלת עונש של נסיעה באדום.(קצת לא ברור)

ואח"כ:

יוני שלום רב.

מה לא ברור?הכל נאמר!

הוא לא התווכח עם השוטר, רק סגר איתו "דיל" (שלדעתי לא שלא יעזור לו בכלל, אלא שזה יביא להפללתו) שחציית הצומת לא נעשתה באדום אלא בצהוב, מתוך הנחה מבחינתו שזה עדיף על חציית הצומת באדום.

לא דיל ולא נעליים. פותח השרשור ביקש שבסעיף "דברי הנהג" שבדו"ח יירשם שהוא עבר בצהוב. השוטר עדיין העניק לו דו"ח על חציית צומת באור אדום בניגוד לתקנות 64 ד' ו-22 א' (10 נק').

אתה מניח שהוא "סגר דיל" על תקנה 64 ה' (8 נק') - מה שלא נכון.

פורסם

חומצה קטלנית - אני עדיין לא מבין למי אתה רוצה להודיע ומה?

יש הבדל בין הודעה להודאה. :idea:

מעבר צומת באדום ומעבר בצהוב - לא חד המה. יש הבדל. אם לא הבנת מהשרשור שהפניתי אליו מה ההבדל - גש לעו"ד תעבורה ובקש ממנו הסבר.

ישה,

גיא לוי אכן כתב את הקריטריונים, אבל עוה"ד המכובד לא חלק על תוכן הודעתו.

כמו כן, אם תבדוק כאן, תראה ציטוט של אורן סאאב (מתנדב ותיק ויודע דבר במתנ"א. התעלם משגיאת הכתיב, כנראה בהיסח הדעת) ושל TT (שוטר) הבקי בקריטריונים ובעבירות הנכללות בהגדרה.

כמו כן - מתקופת התנדבותי ביח' תנועה - אך ורק הודאה באשמה (וכל 4 האחרים יחדיו) מזכה בהמרה לאזהרה, מעין עיסקת טיעון.

אם מישהו ביטל לך דו"ח ללא הודאה, הוא כנראה טעה, אבל לך ייחשב כאילו הודית בביצוע העבירה (יתרה מכך, אם תיתפס שוב, אתה צפוי לשני דו"חות. אחד בגין העבירה הנוספת, אחד בגין הקודמת).

פורסם

השוטר רשם דו"ח על אי ציות לרמזור אדום.

זאת עבירה שנמצאת ברשימת העבירות שלא ניתן להמיר לאזהרה.

לא שמעתי גם שניתן להמיר עבירה חמורה בעבירה קלה יותר.

הדבר היחיד שניתן לנסות (ואני לא בטוח שכדאי, בגלל ההסבר שלכם, אשר נרשם ע"י השוטר), זה עירעור+ משפט.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לא שמעתי גם שניתן להמיר עבירה חמורה בעבירה קלה יותר.

ניתן, אבל רק בבית משפט (לא בהכרח במהלך הדיון עצמו). זה נקרא "עיסקת טיעון".

• תוכן חדש...