Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6270 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אים זו העברה היחידה שלך בשנים האחרונות , אזאי ממליץ לך לכתוב מכתב מפורט עם העתק הדוח בו אתה מבין את חומרת המעשה אך מבקש עקב עברך הנקי והיותך סטודנט להמיר עברה זו לקלה יותר.

אמא שלי לפני מס חודשים צולמה באור אדום ( מלא לא צהוב ) רשמה מכתב ואחרי שבועיים קיבלה תשובה .

" אנו ממירים דוח זה לאזהרה המשכי לנהוג בזהירות "

את המכתב בצרוף העתק הדוח יש לשלוח ללשכת התנועה האזורית ( מצויין מעבר לדוח )

בהצלחה זה לא יכול להזיק.

התייחסתי להודעה הזאת.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אים זו העברה היחידה שלך בשנים האחרונות , אזאי ממליץ לך לכתוב מכתב מפורט עם העתק הדוח בו אתה מבין את חומרת המעשה אך מבקש עקב עברך הנקי והיותך סטודנט להמיר עברה זו לקלה יותר.

אמא שלי לפני מס חודשים צולמה באור אדום ( מלא לא צהוב ) רשמה מכתב ואחרי שבועיים קיבלה תשובה .

" אנו ממירים דוח זה לאזהרה המשכי לנהוג בזהירות "

את המכתב בצרוף העתק הדוח יש לשלוח ללשכת התנועה האזורית ( מצויין מעבר לדוח )

בהצלחה זה לא יכול להזיק.

חומצה קטלנית - אני עדיין לא מבין למי אתה רוצה להודיע ומה?

יש הבדל בין הודעה להודאה. :idea:

מעבר צומת באדום ומעבר בצהוב - לא חד המה. יש הבדל. אם לא הבנת מהשרשור שהפניתי אליו מה ההבדל - גש לעו"ד תעבורה ובקש ממנו הסבר.

ישה,

גיא לוי אכן כתב את הקריטריונים, אבל עוה"ד המכובד לא חלק על תוכן הודעתו. אתה מאמין שלאילן גבוה יש זמן לעבור על כל הודעה ולתקן אותה

כמו כן, אם תבדוק כאן, תראה ציטוט של אורן סאאב (מתנדב ותיק ויודע דבר במתנ"א. התעלם משגיאת הכתיב, כנראה בהיסח הדעת) ושל TT (שוטר) הבקי בקריטריונים :shock:ובעבירות הנכללות בהגדרה.

כמו כן - מתקופת התנדבותי ביח' תנועה - אך ורק הודאה באשמה (וכל 4 האחרים יחדיו) מזכה בהמרה לאזהרה, מעין עיסקת טיעון.

אם מישהו ביטל לך דו"ח ללא הודאה, הוא כנראה טעה, אבל לך ייחשב כאילו הודית בביצוע העבירה (יתרה מכך, אם תיתפס שוב, אתה צפוי לשני דו"חות. אחד בגין העבירה הנוספת, אחד בגין הקודמת).

מרקרתי לך את החלק המעניין בהודעה מספר 10. אני מניח שהכותב לא מפנטז. לכן בוא ניתן לעובדות לדבר.

מתנ"א -האם פירושו משטרת התנועה נגד האנשים .

בהשכלתי רואה חשבון - לא רואה מסמך רשמי לא מאמין, לא לאורן ולא ל TT אבל כיוון שעיצ'בנת:x אותי אני אלך לחפש באחד הפורומים שם נכתב ההיפך.

לכן אמרתי יש למצוא את ההנחיות של המשטרה בכתוב . ולא אורן כתב וגיא הלוי ציטט את מה שאורן כתב או הפוך , ואחרי שבועיים זה הפך לחוק מדינה. זה מזכיר לי כמעט את רב סרן שמועתי,

ולפותח השרשור - כתוב את המכתב כפי שכתבתי לך אל תוסיף אל תתקן . אל תגיד אדום אל תגיד צהוב . אתה רשאי להוסיף נימוקי דמעות:cry: אבל לא מעבר לזה וגם כאן לא להגזים. וכמובן שלח את המכתב בדואר רשום

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

דבר העו"ד המלומד ( דעות טובות מאוד עליו בפורום )

http://topspeed.co.il/forum/forum_posts.asp?TID=29929&KW=%E4%EE%F8%E4+%EC%E0%E6%E4%F8%E4

אז מה היה לנו

גיא הלוי אורן ו TT מול העו"ד המלומד. להערב זה מספיק.

ועכשיו איך מוצאים את ההנחיות ככתבן וכלשונן ושלא יהפכו לקלשוננו

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

קרא מה אומר השופט אביטל חן, עם כל הכבוד הראוי לעו"ד שמיר. אגב, מה שכתבתי לך הוא ציטוט מקורס שלב ב' למתנדבי יח' תנועה (אותו עברתי, לא עדות של צד ג'), וזהה לכתוב למטה. :

א.אם בין שנתיים לחמש, לא נעשתה עבירה והעבירה הלא חמורה, רשאי קצין היחידה שרשמה את הדו"ח לעכב את ההליכים כנגד המבקש, עיכוב הליכים במשמעות הפלילית של יועמ"ש. העיכוב הזה בברירות קנס קרוי המרה באזהרה ע"י קצין היחידה שרשמה את הדו"ח. ניתן יהיה לחדש נגדו תהליכים משפטיים, אם יעבור עבירה נוספת בפרק זמן קצוב. לא כל כך משתמשים בשוט הזה. זהו כמעט ביטול כתב אשום. לא לבלבל בין אזהרה שניתנת ע"י שוטר בדרך במקום לתת דו"ח, כחלק מהמדיניות של המשטרה שלא כל דבר צריך להיגמר בבימ"ש, אזהרה זו נרשמת במחשבי המשטרה כדי שלא תחזור על עצמה, אבל אין דינה כדין דו"ח שהומר באזהרה, או שבכלל לא הוגש דו"ח. המשטרה עומדת על כך שכדי להמיר אזהרה יש להודות באשמה. יש בעיה כי חלק מהאנשים המבקשים המרה באזהרה לא מודים באשמה, אבל לחלופין הם נהגים זהירים ומוכנים לקבל על עצמם אזהרה. המשטרה דורשת קודם להודות. המכתב שנכתב לראש את"ן כשהוגשה הבקשה הופך להיות חלק מחומר הראיות ואם זה יתגלגל בוספו של דבר לביהמש הגירסה שנמצאת שם עלולה להיות לאותו אדם לרועץ.

פורסם

שמר יקר

לא עולה הפס"ד משום מה. תן את מספר התיק .נעלהו בכוח. מה יש לך עם השופט הזה. כל הזמן אתה מביא לנו פסקי דין שלו.

אני עדיין בדעה לכתוב כך את המכתב . להודות ולבקש רחמים יש עוד זמן.

כיוון שלא לובנו כל פרטי המקרה כמו למשל איפוא היה השוטר בזמן "ביצוע העבירה " ועוד שאלות רבות אחרות, לא הייתי ממהר להודות לפני שכל אלה לא לובנו. ואת אלה הייתי מלבן רק אחרי קבלת תשובה שלילית מאת המשטרע.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

נסה עכשיו.

לא מדובר בפס"ד, כי אם בהרצאה שלו. לצערי השופט הנ"ל נחשב למומחה לענייני תעבורה, ופסה"ד שלו בעניין הממל"ז אומץ בידי בית המשפט העליון בעת שהכשיר את השרץ (למרות שניתן להצביע על הרבה בעייתיות במסקנותיו של השופט, כיום הממל"ז כמעט בלתי ניתן לערעור בדבר אמינות מדידתו (להבדיל מערעור דרך הפעולה של השוטר המפעיל)).

לגבי הציטוט שהבאת - בדבר ההמרה לאזהרה - לא צויין תוכנו, ובהחלט ייתכן שנרשמה הודאה במכתב שנשלח.

פורסם
נסה עכשיו.

לא מדובר בפס"ד, כי אם בהרצאה שלו. לצערי השופט הנ"ל נחשב למומחה לענייני תעבורה, ופסה"ד שלו בעניין הממל"ז אומץ בידי בית המשפט העליון בעת שהכשיר את השרץ (למרות שניתן להצביע על הרבה בעייתיות במסקנותיו של השופט, כיום הממל"ז כמעט בלתי ניתן לערעור בדבר אמינות מדידתו (להבדיל מערעור דרך הפעולה של השוטר המפעיל)).

לגבי הציטוט שהבאת - בדבר ההמרה לאזהרה - לא צויין תוכנו, ובהחלט ייתכן שנרשמה הודאה במכתב שנשלח.

עכשיו קראתי וגם החכמתי, תודה , אבל גם שם אין הוא מצטט את הנוהל ובעצמו כותב כי יש בהודאה קושי למבקש אם לא מקבלים אזהרה.

הציטוט הובא כדי להראות שגם בעבירה חמורה של חציית רמזור באור אדום ניתן להמירה באזהרה בניגוד ל " ידע " של TT. וזה מה שחשוב כעת.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

זה הקטע שמפחיד אותי:

המשטרה דורשת קודם להודות. המכתב שנכתב לראש את"ן כשהוגשה הבקשה הופך להיות חלק מחומר הראיות ואם זה יתגלגל בוספו של דבר לביהמש הגירסה שנמצאת שם עלולה להיות לאותו אדם לרועץ.

אם ישתמע מהמכתב באיזשהו אופן שהאדם מודה בדבר ביצוע העבירה והשמטרה דוחה את הבקשה - להוציא אח"כ את האבן מהבור יהיה קשה מאוד.

נכון שנתת הוראות מדוייקות בתחילת השרשור, אבל מכיוון שאף אחד מאיתנו לא יעמוד אח"כ ויבצע הגהה למכתב - זה עלול להביא לתוצאה הפוכה מהרצוייה.

כמו כן - נתמכת טענתי האומרת שללא הודאה אין אזהרה. לטעמי זה בזבוז אנרגיה וסיכון מיותר, אך יעשה כל אחד כפי הבנתו.

פורסם

הציטוט הובא כדי להראות שגם בעבירה חמורה של חציית רמזור באור אדום ניתן להמירה באזהרה בניגוד ל " ידע " של TT. וזה מה שחשוב כעת.

ציטוט:

אם בין שנתיים לחמש, לא נעשתה עבירה והעבירה הלא חמורה, רשאי קצין היחידה שרשמה את הדו"ח לעכב את ההליכים כנגד המבקש, עיכוב הליכים במשמעות הפלילית של יועמ"ש. העיכוב הזה בברירות קנס קרוי המרה באזהרה ע"י קצין היחידה שרשמה את הדו"ח.

ה "ידע" של TT בא מהשטח, לכן הוא יודע מה המדיניות של קציני יחידות תנועה.

ולפי מה שידוע לי משוטרי תנועה, נכון עכשיו, המדיניות היא לא להמיר להזהרה עבירות רמזור, נסיעה בשוליים, עקיפה ועוד מספר עבירות ברירת קנס.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
ציטוט:

אם בין שנתיים לחמש, לא נעשתה עבירה והעבירה הלא חמורה, רשאי קצין היחידה שרשמה את הדו"ח לעכב את ההליכים כנגד המבקש, עיכוב הליכים במשמעות הפלילית של יועמ"ש. העיכוב הזה בברירות קנס קרוי המרה באזהרה ע"י קצין היחידה שרשמה את הדו"ח.

ה "ידע" של TT בא מהשטח, לכן הוא יודע מה המדיניות של קציני יחידות תנועה.

ולפי מה שידוע לי משוטרי תנועה, נכון עכשיו, המדיניות היא לא להמיר להזהרה עבירות רמזור, נסיעה בשוליים, עקיפה ועוד מספר עבירות ברירת קנס.

כותב לך בחור הודעה, בהודעה 10 שלפני מספר חודשים המירו לאימו דו"ח באזהרה על אור אדום. יותר ברור מזה לא צריך, ולכן עם כל הכבוד למה שאמר לך פלוני או אלמוני או TT העובדות אומרות אחרת . אני יוצא מתוך ההנחה שכותב ההודעה מס 10 לא מפנטז אלא דובר אמת ולכן המלצתי מה שהמלצתי.

אני בד"כ עושה מה שאני ממליץ:-)

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
מכיוון שהבחור לא הביא את נוסח המכתב, אני עדיין מפקפק בכך שקיבלה המרה לאזהרה ללא הודאה.

נפרק את העיניין לחלקים.

חלק טוען שלא ממירים רמזור אדום לאזהרה. כותב פלוני כי זה לא כך וכן המירו לאימו.

לכן אני מוצא כי כדאי לבקש בלי להודות עדיין. ההפסד מכתב רשום + צילום הדו"ח

שתי אפשרויות האחת ימירו רווח נקי ,:shock: השניה יענו לו, לא, כי לא הודית בעבירה זו וגם לא ברצח ארלוזרוב.:-)

אז תהיה דילמה מה לעשות: לבקש להישפט או לכתוב מכתב עם הודאה או להיכנס לפולמוס עינייני למה לא מגיע הדו"ח.

למה להקדים מאוחר למוקדם.

דרך אגב תראה שלא יחלפו 30 יום +- מיום קבלת הדו"ח ועד להוצאת המכתב שלך ברשום.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שאלה:

המכתב הגיע אל היעד ב 19.4.09.

עברו מעל שבועיים, כיצד אני יכול לברר מה הייתה תגובת המשטרה בנידון?

אם ברצוני להשפט, תוך כמה זמן אני צריך לשלוח להם את הבקשה? 90 יום? (אני יודע שזה כתוב על גבי הדו"ח, העניין שהוא לא איתי).

במידה ואני יחליט לקחת עו"ד שייצג אותי, מה תהייה בערך העלות?

תודה.

פורסם

תגובת המשטרה תגיע בתוך X ימים. למיטב זכרוני יהיו לך 30 ימים מרגע שתקבל תשובה כדי להחליט אם לשלם או לבקש להישפט, אבל כדאי מאוד להתייעץ עם עו"ד מתמחה, כדי לא להיתקע במצב בו אינך יכול לבקש זאת.

אני מעריך שייצוג יעלה בערך 2K ש"ח, כולל מס אשכנזים ומע"מ. לך תתייעץ, לא עולה כסף.

• תוכן חדש...