Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6299 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניתן להחליף פילטר דלק באופן עצמאי?

ונראה לי אני באמת אקח אותו לבדיקת מחשב להעלות אותו על סקאנר ולראות מה הבעיה במקום לחפש מחט בערימת שחט

Peugeot 306 1600 Diamond

יהלום אמיתי

פורסם

הגיע הזמן.

החלפת פילטר דלק פשוטה ביותר. יש להרים את האוטו על ליפט, הפילטר נמצא מתחת למושב הימני בספסל האחורי (מתחת לרכב, לא מתחת למושב), מורכב עם באנדים משני הצדדים. שים לב לאחר החלפת הפיטלר (מקורי בלבד) יש לתת סוויצ' מספר פעמים עד לבניית לחץ במשאבה ורק אז להתניע.

פורסם
הגיע הזמן.

החלפת פילטר דלק פשוטה ביותר. יש להרים את האוטו על ליפט, הפילטר נמצא מתחת למושב הימני בספסל האחורי (מתחת לרכב, לא מתחת למושב), מורכב עם באנדים משני הצדדים. שים לב לאחר החלפת הפיטלר (מקורי בלבד) יש לתת סוויצ' מספר פעמים עד לבניית לחץ במשאבה ורק אז להתניע.

פילטר דלק לא מתחבר עם שני בנדים, אלא עם שני קליפסים בחיבור מהיר (מדובר בצנרת קשיחה). אלה מגלים נטייה מוגברת לאובדן עצמי ברגע שנוגעים בהם, ואז אתה נשאר עם רכב תקוע על שטות.

תן למוסך לעשות את זה ומנע מעצמך כאב ראש.

פורסם

כמו שאני מכיר את זה הקליפסים מחברים בין הצנרת הקשיחה לצינורות גומי - שמתחברים לפילטר.

naorco1, תבדוק את סוג החיבור לפני שאתה מפרק\מרכיב.

• תוכן חדש...