Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6260 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה המגבר שלך מוציא בגישור ב4 אוהם?

לא הצלחתי למצוא שום מידע עליו באינטרנט.. אתה בטוח שהדגם הזה קיים?

בכל מקרה לדעתי שים טרמינל כפול / 2 טרמינלים שתוכל בעתיד לבצע מה שאתה רוצה חיצונית..

כמו שיוסי המליץ תנסה את 2 האפשרויות תראה מה נשמע יותר טוב , אני שם כסף על ה8 אוהם

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

בשד. הר ציון תמצא רגילים

ואני מאמין שגם באומגה-אודיו קצת יותר איכותיים לאודיו

וגם באינטרנט - ebay וחבריו..

ולפי מה שרשום הוא כן יציב ב2 אוהם...

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

היי המגבר שלך מגבר טוב מאוד ואל תתיחס ל50 וואט לערוץ כי ה50 האלה הם כמו 100 של קרנץ' או JBL

יצא לי לשמוע אותו {דרך אגב המגבר הבא שלי יהיה מהחברה הזו}בארצות הברית והוא די חזק ומחברה מעולה.ממליץ לחבר כמו שהבחור מאיידי אמר אם בכל זאת חלש לך אז תנסה את רעיון ה8 אוהם.בכל מקרה לא נראה לי שתתאכזב.בהצלחה.

פורסם

floyed 88 - תודה.

בנוגע ל-EBAY - יותר מדיי זמן המתנה ועלות משלוח של 35$ זה מוציא את זה כאופציה.

הר ציון - אני לא יכול להגיע לת"א בשעות היום.

אומגב אודיו - מי אלו?

פורסם

איך הגעת ל35 דולר משלוח?

תשלח בדואר אוויר רגיל מקס' 12-14 דולר אם זה ממש בחבילה.. תבקש שישימו במעטפה מרופדת זה הרבה פחות..

בכל מקרה חיפוש של 2 דקות בגוגל

http://www.lenexpo-electronics.com/ATLONA-SPEAKER-TERMINAL-BOARD-p-16805.html

ואפשר למצוא גם יותר איכותיים פשוט צריך לחפש...

אומגה-אודיו בחולון

www.omega-audio.co.il

וfloyd88

החברה הזאת נחשבת למאוד בינונית ואפילו פחות מזה ( סגנון קליף דיזיין וחבריהם.. )

רק הסדרה הגבוהה שלהם ( m class אם אני לא טועה ) שווים משהו

פורסם

החברה הזו נחשבת חברה מעולה בארהב יש לה כמה סדרות MCLASS SCLASS POWER R ו STREET EDGE החברה מועאכת מאוד בארהב פה בארץ אנשים מעדיפים JBL ופיוניר למינהם המגבר הזה כמו שאמרתי שמעתי אותו והוא הרבה יותר חזק ממה שמעדיפים בארץ.הנה אתר החברה וחפש גם מחירים בגוגל תראה שהמוצרים שלה לא זולים בכלל.ודרך אגב היה לי מגבר של החברה הזו והמגבר ברכב הבא יהיה גם של החברה הזו.

http://www.memphiscaraudio.com/products/amplifiers/

הנה לינק בשבילך נקמיצ'י זול מאוד מאיביי.

http://cgi.ebay.com/ATLONA-SPEAKER-TERMINAL-BOARD-Binding-post-FOR-SUB-BOX_W0QQitemZ270367167460QQcmdZViewItemQQptZAU_Home_Theatre_Accessories?hash=item270367167460&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=66%3A2|65%3A15|39%3A1|240%3A1318

פורסם

תודה :-)

EBAY כאמור זה לא אופציה, לא רק עקב עלויות, פשוט אין לי כוח לחכות שבועיים שזה יגיע (במקרה הטוב).

אני אקפוץ שבוע הבא, או אולי אחרי החג לאומגה אודיו.

יש למישהו מושג ד"א כמה אמור לעלות טרמינל כזה +-?

ד"א, התיבה מוכנה (רק בלי טרמינלים וריפוד, וגם צריך להגדיל את החור של הסאב טיפל'ה) (ועוד 30 ליטר מהחדר שלי ירדו :lol:)

פורסם
לגבי גיינים לא ניראה לי שתהייה בעיה כי סביר להניח שלמגבר אין גיין נפרד לכל ערוץ.

ממ.. לדעתי כן יש גיין נפרד לכל ערוץ.

או שאני טועה? מה זה ה-X-OVER שיש מתחתיו אופציות של 40-400 או משהו כזה?

(לא ה-HPF/LPF).

זה קצת מסבך את העניין אם יש גיין לכל ערוץ, לא? :oops:

16pr1004.jpg

פורסם

אין שום גיין לכל ערוץ, הX-OVER משמש לכיוון נקודת החיתוך כאשר הLP - HP בורר אם חיתוך מעל או מתחת. כבר היית יכול לחבר את הסאב בכל הווריאציות ולדעת לבד מה טוב במקום כל התרד הזה :)

בשיפוצים

פורסם

ייתכן ובאמת הייתי יכול לחבר את הסאב כבר 7 פעמים.

אבל לצערי עקב לחץ רב וחוסר זמן אני לא מצליח לפנות זמן להתקנה ולכן זה מתעכב והדברים מתקדמים מאוד לאט.

חצמזה, אין שום דבר פסול בתיכנון ושאילת שאלות מראש, לדעתי זה עדיף על להגיד "חבל" אח"כ.

וגם יש לזה השפעה על בניית התיבה (טרמינל 1 או 2).

פורסם

בינתיים אטמתי את התיבה מבפנים בסיליקון ועל הדרך למדתי 2 לקחים חשובים:

1. לשים כפפות שעובדים עם סיליקון. אחרת לך תוריד את זה מהיד אח"כ.

2. אחרי שאוטמים תיבה בסיליקון זה לא רעיון חכם להכניס ת'ראש פנימה לראות אם לא שכחתי איזה נק'. :oops:

פורסם

הסאב שלך הוא 2 סלילים של 2 אום או של 4 אום.

כי לפעמים אמרת שהוא של 2 אום ולפי הדגם הוא 4 אום לסליל.

עם הוא 4 אום לסליל תוריד ל 2 אום. את המגבר בגישור. ותבדוק.

תתחיל בחלש. ולגביר בהדרגה. עם המגבר לא נכבה מייד. אין בעיות להמשיך ולנסות.

וכנ"ל עם הסאב הוא שניים של 2 אום. תחבר ב 4 אום סופי ובגישור למגבר.!

ואגב. טרמינל בארץ עולה בין 30-50 שקל ליחידה.

אז למה לעזאזל להביא מחו'ל ב20דולר?

במקרה הכי גרוע. טרמינל כמו של אליקו. ברגים!

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

הסאב הוא 2 סלילים של 4, מה שאומר סופית ההתנגדות שלו היא 2 או 8.

אלא אם כן אני מחבר כל סליל בנפרד ואז ההתנגדות היא 4 בכל סליל.

אני לא רוצה לחבר אותו ב-2 אוהם כי המגבר שלי לא יציב ב-2 בוודאות.

טרמינלים השגתי. נסעתי לאומגה אודיו, הוא מכר לי 2.

קצת עשה טובה אבל בכל זאת העיקר שמצאתי...:oops:

• תוכן חדש...