Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6307 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באחד מאתרי ההיכריות בו אני חבר קיבלתי פניה מבחורה בשם סוניה, הפניה היתה בעברית עילגת שהזכירה לי קצת את אופצית התרגום מאנגלית לעברית בגוגל ובאנגלית. סה"כ לא מחשיד במיוחד, מה שכן החשיד היה זה שנרשם בתחתית הפניה כי הפונה כבר לא חברה באתר. בפניה הושאר מייל לפניה ובה נכתב כי במייל אקבל תמונה ומידע, כזה מהסוג הרגיל שמעבירים טרום דייט. עניתי במייל חזרה כי אשמח להכיר ובלה בלה רגיל בלי לחשוף פרטים על עצמי וזה המייל שקיבלתי חזרה:

אהוב שלי

מה שלומך, הייתי נרגש לאחר עובר הקשר שלך. אני חושב הוא יודע יותר נחוץ לי כדי להסתיר את עצמי ממך שוב החלטתי לפנות אליך בשל דחיפות המצב שלי כאן. אזור hobbey היא teenis ומוסיקה.

אני גברת סוניה Edwin, בחורה בת 23 מ סודאן במערב אפריקה, את הבת רק לאחרונה ד"ר גב & דניאל Edwin, לשעבר מנהל יהלומים בע"מ סחיטה ב פריטאון וגם לשעבר שר מינרלים משאבים. אני constrained לפנות אליך בשל התעמרות אני מקבל מ שלב אמא שלי.

היא מתוכננת על מנת לסלק את כל איחור של אבא שלי ואת האוצר נכסים ממני מאז מוות לא צפוי של Father.Meanwhile אהוב שלי אני רוצה לנסוע לאירופה, אבל היא להסתיר ממני את הדרכון הבינלאומי מסמכים ומידע אחר בעל ערך. למזלנו היא לא לגלות איפה אני המשכתי את אבות קובץ המכיל מסמכים חשובים.

אז החלטתי להפסיק את מחנה הפליטים שבו אני עתה המבקשים מקלט מדיני תחת האו"ם גבוהה הוועד הפליטים כאן דאקאר, הרפובליקה של סנגל. אני מעוניין ליצור איתך קשר באופן אישי עבור ארוך טווח והשקעות סיוע במדינה שלך.

אבא שלי בסוף מבורך זיכרון של הפקדת סכום של USD $ 5.9 מיליון דולר רויאל בנק סקוטלנד בריטניה עם השם שלי כמו שאר בשר. עם זאת, אני יהיה מוכן להעביר לך את המסמכים הדרושים על קבלת האישור שלך כדי לסייע לי ולהעביר את ההשקעה של הקרן.

כפי שאתה תעזור לי להשקעה, ואני רוצה להשלים את לימודי, כפי שאני 2nd שלי השנה לאוניברסיטה, כאשר המשבר התחיל. זוהי הכוונה שלי לפצות אותך עם 10% מכלל הכסף עבור סיוע ואת יתרת ההשקעה שלי תהיה הבירה. זוהי הסיבה מדוע החלטתי לפנות אליך.

אנא כל התקשורת צריכה להיות באמצעות כתובת דוא"ל זו רק סודי purposes.As מיד לאחר שאקבל את תשובתך החיובית מראה את העניין אני לשים דברים לתוך כל פעולה מיידית. ב לאור האמור לעיל, אני מעריך תהיה הודעה דחופה המציין את נכונותו ואת יכולתו להתמודד עם זה בכבוד רב העסקה.

אתה יכול להגיע אלי דרך הטלפון על מספר משרדים של מנהל המחנה, את שמו הוא אב סולומון mathew ואת מספר הטלפון הוא +XXX-XX-XX-XX-XXX, אם אתה רוצה לדבר איתי על phone.When לך התקשר לספר לו שאתה רוצה לדבר עם סוניה Edwin, הוא ישלח את פקיד קבלה לקרוא לי, אני נשאר בבית הנקבה סטודנטים לחסום A44. אני מעריך אם גם אתה יכול לעזור לי לצאת זה פליטים ולעזור לי לאבטח את מסמך נסיעה כך שכאשר אני להצטרף אליך אנחנו יכולים להעביר את הקרן.

ממתין דחוף את תגובת וחיובית. אנא עשה זאת רק כדי לשמור את עצמו בבקשה אני מתחנן לא לחשוף את זה עד שאני לבוא להצטרף אליך לאחר הקרן כבר transferred.here הוא התמונה שלי ואני רוצה לראות את התמונות שלך גם

שלכם בברכה

סוניה Edwin

תשמעו, אני חייב לציין שזו הצעה עסקית שקשה לסרב לה :lol:. אני בטוח שמדובר בהונאה מסוג כלשהו ובחיפוש פראירים נואשים שיפלו בה. מישהו נתקל? במה יכול להיות מדובר?
פורסם

איזה הונאה ואיזה נעלים. שלח לה את הכסף דחוף ותראה איך אתה מתעשר בקלות. :-D

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

ישן ביותר,כול פעם היא מחליפה שם.

אני משום מה מקבל כאלה הצעות ישר לאימייל בלי ואני לא חבר באתרי היכרות.

יש גם כאלה מכתבים "זכיתה בהגרלה של במוו ב-X6 אשר מחכה לך בגרמניה...":lol:

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

גם טננבאום היה שותף בעסקה כזאת פעם, שמעתי שהצליח לו בגדול

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

"פראיירים נואשים" - ניסוח יפה.

תתפלא, עדיין יש פראיירים כאלה, אפילו נתקלתי באחד

שניסה לאחרונה למכור משהו דרך אי-ביי לניגריה.:shock:

למזלו הרב, תושייה של חבר הצילה אותו ברגע האחרון.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

ממליץ בחום לבקר באתר הזה שמוקדש להולכת הנוכלים האלה שולל ולחשיפתם.

לא יודע כמה זה באמת יעיל אבל האתר בסופו של דבר מאוד מבדר.

מומלץ בחום לא לענות למיילים האלה ולא להתפתות ולפתוח שום קובץ מצורף.

הרבה "חכמים" שניסו "לסחוט" תמונות חושפניות מהבחורה שכתבה להם קיבלו שלל נאה של טרויאניים וכיו"ב.

• תוכן חדש...