Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6315 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

אז סוף סוף אני וחבר מהפורום (ron_man) צבענו את המגזניום שלי שהיה כבר דהוי ומכוער. המגנזיום הוא 14' מקורי של הונדה

(יש לי הונדה האצ'בק).

בגלל שלא הייתה לנו אפשרות אחרת צבענו את הג'אנטים כשהצמיגים מורכבים עליהם, אבל לדעתי יצא מעולה.

התהליך כלל ניקוי ייסודי של החישוקים, צביעה כמה שכבות של צבע יסוד ולבסוף צבע לבן, יש גם תכנון לכסות הכל בלקה.

והנה התמונות:

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

פורסם

כל הכבוד לנו!

ולדורון, הצמיגים הינם חדשים ומאוזנים אז בחרנו לצבוע גם אותם והשארנו גם כמות קטנה של צבע למקרה חירום{שריטות וכו'}

ואני לא רואה סיבה שתעוף משקולת

רון

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

פורסם

ניקוי עם ספוג וסקוטצ' בעזרת מים עם חומר מנקה חלונות אחרי זה לקחנו צמר גפן וניקינו עם אצטון את הכל טוב טוב .

הצבע שאתה צריך להשתמש בו ראשון הוא צבע הבסיס האפור שבתמונה.

רון

פורסם
כל הכבוד לנו!

ולדורון, הצמיגים הינם חדשים ומאוזנים אז בחרנו לצבוע גם אותם והשארנו גם כמות קטנה של צבע למקרה חירום{שריטות וכו'}

ואני לא רואה סיבה שתעוף משקולת

אין סיבות טובות שהמשקולת תעוף, אבל עדיין עם תטייל קצת בעיר ותסתכל על הכביש תזהה כמה שנפלו מרכבים.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אני רוצה לצבוע את הג'נטים שלי גם כן.

יש לי בג'נטים כמה מכות ושפשופים שהבעלים הקודמים עשו, יש דרך לשפשף את זה? ולהעלים?

או אפילו להעלים חלקית לפני הצביעה?

במידה ונצבע את הג'נט ככה, הצבע לא יהיה חלק ואחיד.

אשמח לעצה

Pug 306 Gti6 2.0 16V

התענוג שבסיבוב

פורסם

יש חומר שבא בצורה של משחה, זה בעצם "צבע יסוד" (ככה קוראים לזה באוטו דיפו) וזה מעולה לסתימת שריטות עמוקות.

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

פורסם

נראה מעולה.

:mm_yeah:

עבודה נקיה ומקצועית.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

המחיר של השפורפרת הוא בערך 70 שקל אבל היא דורשת יותר מיומנות מכיוון שצריך להגיע לדרגה אחידה של שיוף ולדרגה אחידה של הג'אנט אז ככה שזה יותר קשה

רון

• תוכן חדש...