Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6288 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביומיים האחרונים אני רואה תופעה מוזרה והיא שאני מעבד שליטה על העכבר והוא זז בעצמו ופותח חלונות ומבצעה פעולות - מכך הבנתי שמישהו מישתלט לי על המחשב מרחוק.

חשוב לציין שהווינדוס הותקן אתמול + בוצע פורמת ל C

חוץ מיזה שאני עדיין לא מחובר רישמית לאינטרנט - זה אינטרנט כבלים אבל דורש חייגן שעדיין אין לי + המחשב אינו מחובר לרשת.

ביצעתי סריקה עם SYMANTEC ועם AVG והם לא מצאו דבר.

מה עליי לעשות? בבקשה עזרו לי.

יבגני.

וכמו שפיתגם סיני עתיק אומר: "אם אין לך משהוא חכם להגיד - תגיד פיתגם סיני עתיק אמר"

פורסם

תבדוק שהעכבר יושב על משטח עם צבע אחיד.

צבעים לא אחידים מבלבלים אותו והוא מתחיל לשוט על המסך.

פורסם

המשטח בעל צבע אחיד, אבל אני מדבר על תופעה שהוא "לבד" הולך ל"למחשב שלי" ולוחץ דאבל קליק וכו' - כך שהמשטח יורד פה

וכמו שפיתגם סיני עתיק אומר: "אם אין לך משהוא חכם להגיד - תגיד פיתגם סיני עתיק אמר"

פורסם

העכבר זז בצורה נקייה בכאילו מישהו באמת יושב ומזיז את העכבר, או שהוא מקפץ כמו משוגע ולוחץ על דברים בלי קשר?

כי יש עכברים שמתי שמגיע הזמן להחליף אותם אז הם מתחילים לזוז וללחוץ על עצמם לבד... (קרה לי לפחות)

ומכיוון שאתה אומר שאתה לא מחובר לאינטרנט עדיין - יש לך במקרה רשת ביתית עם מישהו בקצה אחר שלה שמנסה לשגע אותך?

אולי אתה מכיר במקרה מישהו עם טלפון חכם שבמקרה השתמש לך במחשב לפני יומיים? יש תוכנות ממש פשוטות בשביל להשתלט לך על המחשב דרך טלפונים/מחשבי כף יד, פעם התקנתי כזה דבר במחשב של אמא שלי ובטלפון נוקיה 6600 שהיה לי ושיגעתי אותה כל הזמן...:roll:

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

תתקין מחדש את הווינדוס.

בצע עדכוני אבטחה חשובים. הפעל גם את הפיירוול.

וודא שאפשרות העזרה מרחוק לא מופעלת.

מצד שני אם המחשב לא מחובר לרשת והוא עושה את התופעות האלה, או באג בווינדוס או בעייה מוזרה והזוייה בעכבר.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

א' - אין לי רשת בבית - המחשב מחובר ישירות לווינדוס.

ב' - הוא באמת לא זז בצורה חלקה.

ג' - קצת שכחתי לציין לפני, כבר הרבה זמן שהעכבר + המיקלדת ניתקעים לי (הם מחוברים בניפרד דרך הכניסות העגולות)

אבל אף פעם לא הייתה לי תופעה של פתיחת חלונות או קפיצות ליפני.

פורסם

ננסה. תודה.

פורסם

ננסה. תודה.

פורסם

התה לי תופעה זהה לחלוטין, הפיתרון החלפת מקלדת ועכבר.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

ננסה. תודה.

פורסם

קרה פה דבר דיי הזוי, פתחתי את השירשור שלי כרגע כדי ליבדוק עדכונים ולתהמתי גיליתי ש: ההודעה "ננסה. תודה." נישלחה שלוש פעמים.

אני חייב להבהיר, שלא תחשבו לא נכון, שלחתי את ההודעה הזאת רק פעם לאחר ההודעה של liorwohl "תנסה עכבר חדש, היה לי בדיוק אותה הבעייה פעם" וכיביתי את המחשב. והיום אני קולט שהיא נישלחה שלוש פעמים לאחר הודעות שונות (ובזמנים שונים - :shock:) וזה ניראה כאילו אין לי משהו אחר להגיד חוץ מ - "אני אנסה. תודה." :lol:

יבגני.

• תוכן חדש...