Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6249 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב חברה המלצה חמה מאוד על המוסך שבו טיפלתי באוטו . מוסך ס.ע רעים באשדוד - אנשים פשוט תותחים בעבודה , יחס מעולה , המחיר בהחלט שפוי - קיצר באמת שיצאתי עם חיוך (וגם הסתובבתי כל היום עם חיוך) : )

תיקון הבעייה של ההילוך החמישי + החלפת רצועות טימינג , אלטרנטור ומזגן + טיפול עשרת אלפים מלא בחלקים מקוריים כולם (חלק אני הבאתי וחלק המוסך עצמו סיפק) - כל זה עלה בסה"כ 1500 שקל . אני די בטוח שכל הנ"ל היה עולה לי הרבה יותר במוסך מורשה יבואן וכדומה (דרך אגב , ביררתי כמה עולה רק טימינג במורשה יבואן והמחיר הוא , לשבת בבקשה - 1200 שקל חדשים !) .

קיצר מסקנות מהיומיים שביליתי במוסך - תבואו עם חיוך על הבוקר , אל תאיצו בעובדים , צחקו איתם הרי גם הם בני אדם ולא רק נותני שירות , תעזרו אפילו אם אפשר בדברים קטנים והכול יהיה בסדר :)

• תוכן חדש...